- 11 Aralık 2018
- 39.723
- 246.191
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.101
Bence yakarlarBu elbiseyle orayı yıkarlar. Bak yıkarlar demiyorum, "yıkarlar"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yakarlarBu elbiseyle orayı yıkarlar. Bak yıkarlar demiyorum, "yıkarlar"
Emeğe saygıK... show, lütfen yaa kaç aydır çalışmıştır kimbilir
Tamam ateşli hatunum, içim yanıyor ama o kadar değil hahhdaDüğün zamanı o elbiseyi giyerse don tutmuş biçimde buluruz Lyanna Mormont u burnunun sümüğü bile donar.
Hahah Lyanna Mormont çorabı kaldıramaz benim düğünüm. Yoo dostum yoo
Tek ceketim kurumsal iş hayatımın emaneti siyah düz klasik ceketKumaş uygunsa çorap ve deri ya da tüylü ceketle tamamlanır.
Çorap giymem artık, göstermek istediğim başka şeyler var ahshfhaHahah Lyanna Mormont çorabı kaldıramaz benim düğünüm. Yoo dostum yoo
Gri döpiyes alıp gideceğim en sonunda.Sen de fazla ödün istiyon Estraven. Şahit olarak gelecek de kız, çorabını şey etçen yağni.
Rica ederim bana Banu Alkan şarkıları söyletmeyin.
Ya bu manyak iskeletli çorap giyer önünü almak lazım.Sen de fazla ödün istiyon Estraven. Şahit olarak gelecek de kız, çorabını şey etçen yağni.
Rica ederim bana Banu Alkan şarkıları söyletmeyin.
Tek ceketim kurumsal iş hayatımın emaneti siyah düz klasik ceket
Çorap giymem artık, göstermek istediğim başka şeyler var ahshfha
Kız deli misin, düğüne de iskeletli çorapla gelmem artık.Ya bu manyak iskeletli çorap giyer önünü almak lazım.
Bakıcaz artık napalım. Kitledi şahitliği. Bir işe yarasa bari, "bekarım" diye rozet falan takayım olmazsaOnla da güzel durur aslında. Deri de olur, klasik ceket de.
Bu tarz modeller bakabilirsin gider bence.
Senden her türlü trollüğü beklerim brn. Dantelli maske bile takabilirsinKız deli misin, düğüne de iskeletli çorapla gelmem artık.
Kedili patili çorap aldım yeni, onu giyerim ahahah
Darısı başıma olacaksa şahit oluyorum deBakıcaz artık napalım. Kitledi şahitliği. Bir işe yarasa bari, "bekarım" diye rozet falan takayım olmazsa
Fifty shades maskesi takam mı? Şöyle lateks bir tulum giyerim, apartman topuk botlar. Off bence unutulmaz bir düğün olur. Ne diyon?Senden her türlü trollüğü beklerim brn. Dantelli maske bile takabilirsin
Darısı başıma olacaksa şahit oluyorum de
Kayınvalidemin tepkisini tahmin ediyorsun dimiFifty shades maskesi takam mı? Şöyle lateks bir tulum giyerim, apartman topuk botlar. Off bence unutulmaz bir düğün olur. Ne diyon?
Bana dizi önerisinde bulunabilir misiniz? Sherlock bitince izlemek üzere. Aratmasın yani bana onu :)
Manyak adama doymak istiyorsan you ideal olabilir.Bana dizi önerisinde bulunabilir misiniz? Sherlock bitince izlemek üzere. Aratmasın yani bana onu :)
Pistten inmiycem düğün gelsin de. Her şey Lyanna Mormont için.Ayakkabının altına kurşun kalemle, en silinecek yerine Iyanna yazmayı ve bol bol oynamayı unutma.
Mr. Robot
Manyak adama doymak istiyorsan you ideal olabilir.
You diyecektim estraven benden önce davranmış.Bana dizi önerisinde bulunabilir misiniz? Sherlock bitince izlemek üzere. Aratmasın yani bana onu :)