- 11 Aralık 2018
- 39.693
- 246.031
- Konu Sahibi KudrAlobar
Sormadım saySaymasam olur dimi, bayılırım yağmura tabi dışarda işim yoksa
Dışarda olunca daha bi nefret ediyom ama evde olunca da sevmiyom. Depresif yapıyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormadım saySaymasam olur dimi, bayılırım yağmura tabi dışarda işim yoksa
Ay hadi inş Öyleyse tamamen iyileştiririm ben bunu ahfhasMola vermemek işe yaramıştır belkim
(bir seneye evlendi). (Altı ay sonra doğurdu).Bebe yapma fikri hiç benlik değil yaa.
Sen depreşmeye bak depresife yer arama, muhabbet kaymasa inşallakSormadım say
Dışarda olunca daha bi nefret ediyom ama evde olunca da sevmiyom. Depresif yapıyor beni
Yok yok, bir rahim ağzı yarası var minnoş Onu çözmeye çalışıyoruz 1,5 yıldır.Kötü bişey yok dimi
Ahfha tövbe de ya ne doğurması. Allah isteyene versin, ben o isteyenlerden değilim(bir seneye evlendi). (Altı ay sonra doğurdu).
Kendinden bahsetti(bir seneye evlendi). (Altı ay sonra doğurdu).
Geçsin artık yıl olmuşYok yok, bir rahim ağzı yarası var minnoş Onu çözmeye çalışıyoruz 1,5 yıldır.
Fırttıracak bu kız bir seneye bak görürsünKendinden bahsetti
Öyle büyük büyük laflar edenlerden korkacan anacım.Ahfha tövbe de ya ne doğurması. Allah isteyene versin, ben o isteyenlerden değilim
Bir seneye evlendi kısmına da şunu diyeceğim, KİMİNLE HACI KİMİNLE ahfhah
Ay yok altı aya doğurursam beni keserlerKendinden bahsetti
Bence deGeçsin artık yıl olmuş
Olm büyük konuşmuyorum. Evlilik peşinde değilim ama olursa olur diyorum.Öyle büyük büyük laflar edenlerden korkacan anacım.
Ay yok altı aya doğurursam beni keserler
Bi seneyi bulmazFırttıracak bu kız bir seneye bak görürsün
Ohooy pijama, cips, ağlama üçgeni kurdum bile
3 gen nerdeciler gelir şimdiOhooy pijama, cips, ağlama üçgeni kurdum bile
He kocam da kafayı yer süper iki bebem olur böyleceBi seneyi bulmaz
Ağlama yook onu üçgenden atalım kovalım.Ohooy pijama, cips, ağlama üçgeni kurdum bile
9 ay hamilelik, öncesinde 3 ay biraz gezer tozar dedim. O yüzden 1 sene zaman tanıdım. Bir seneye ilkini doğururBi seneyi bulmaz
Sen helal süt emmiş seemiyon onu anladık biz. Dimi KudrAlobar9 ay hamilelik, öncesinde 3 ay biraz gezer tozar dedim. O yüzden 1 sene zaman tanıdım. Bir seneye ilkini doğurur
Ben de şöyle helal süt emmiş efendi elit bir bey bulsaydım da en azından manitam olaydı pehey