- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
3-4 saat çıkarttım sonra giydim tekrar
Yarın smeare gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın smeare gidiyorum
Yok bu sene kontrol için vermemiştim daha. Versem hatırlardımene sen vermemiş miydin smear bu sene?
Hadi hayırlısı, temiz gelsin işallaYok bu sene kontrol için vermemiştim daha. Versem hatırlardım
Yarın gidiyorum işte bakalım, çıksın aradan.
İnşallah. Yalnız sanırım bir şekilde rahim ağzı yaram geçmiş 1,5 ayda kendiliğinden. İnşallah yani sanırsamHadi hayırlısı, temiz gelsin işalla
İşallak geçmiştir. Mola vermek işe yaramıştır belkimİnşallah. Yalnız sanırım bir şekilde rahim ağzı yaram geçmiş 1,5 ayda kendiliğinden. İnşallah yani sanırsam
Upuzun arada geçmeyip 1,5 aylık molada geçtiyse tebrik ediyorum kendisiniİşallak geçmiştir. Mola vermek işe yaramıştır belkim
Miss gibi yağmur yağıyor, picama kahve 5lisi yaptım tabi kaçar mı. Siz napıyonuz
Yarın hangi işlerimi nasıl halletsem diye plan yapıyorum.Miss gibi yağmur yağıyor, picama kahve 5lisi yaptım tabi kaçar mı. Siz napıyonuz
En zorunu boşver :))Yarın hangi işlerimi nasıl halletsem diye plan yapıyorum.
Smear Onu boşvermeyeyim şimdi. Zor değil de üşeniyordumEn zorunu boşver :))
Yıllık bakım periyoduna gir, aklında soru işareti kalmasın. Korkunçlu değil ya o kadarSmear Onu boşvermeyeyim şimdi. Zor değil de üşeniyordum
Gidem de bir baktıram. İçim dışım bir olsun ahhfa çok iğrençti tamam
Yok daha önce biyopsiye kadar gitti süreç, biliyorum o aşamaları. Korkmam da zaten bu tip şeylerden de üşeniyordum ne zamandır.Yıllık bakım periyoduna gir, aklında soru işareti kalmasın. Korkunçlu değil ya o kadar
Mola vermemek işe yaramıştır belkimİnşallah. Yalnız sanırım bir şekilde rahim ağzı yaram geçmiş 1,5 ayda kendiliğinden. İnşallah yani sanırsam
Nasıl 5’li oluyur? Hiç sevmem ben yağmur.Miss gibi yağmur yağıyor, picama kahve 5lisi yaptım tabi kaçar mı. Siz napıyonuz
Kötü bişey yok dimiYok daha önce biyopsiye kadar gitti süreç, biliyorum o aşamaları. Korkmam da zaten bu tip şeylerden de üşeniyordum ne zamandır.
Saymasam olur dimi, bayılırım yağmura tabi dışarda işim yoksaNasıl 5’li oluyur? Hiç sevmem ben yağmur.
Bebe yapma fikri hiç benlik değil yaa.Yataklarında güreşen bebelerimi Uyutabilirsem geleceğim:)