- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- Konu Sahibi KudrAlobar
Hödük aboooAhahasfa bilocan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hödük aboooAhahasfa bilocan
Ahaha ya o da sen ona Bilocan dedikçe içinden gülüyorsa?Bilocan favorimiz.
bilal diye bi kuzenim var onu bilocan diye çağırıp içime içime gülüp eğleniyom.
Ergen zaten kesin gülüyordurAhaha ya o da sen ona Bilocan dedikçe içinden gülüyorsa?
Tövbe de. Sen gittin mi gelmiyorsunŞöyle civcivli bi konu açılsa da banlansam
Sıkıldım ne zamandır kavga etmiyomTövbe de. Sen gittin mi gelmiyorsun
Ahafh akıl+fikirSıkıldım ne zamandır kavga etmiyom
Stres atcam. Kime çatayım, sana mı çatayım kocama mı çatayım?Ahafh akıl+fikir
Kavga edip napacaksın boşver
Estraven 'e çatabilirsin bence mikemmel olur. Çatsana ona.Stres atcam. Kime çatayım, sana mı çatayım kocama mı çatayım?
Kadının birinin kıcasına sabır diledim
Kız onun da derdi bitmiyo ki, kıyamam ona da.Estraven 'e çatabilirsin bence mikemmel olur. Çatsana ona.
Azar yiyici sensin bir kere.Estraven 'e çatabilirsin bence mikemmel olur. Çatsana ona.
Hala toparlayamadim, hasta hasta yatiyorum ben. Yataktan cikacak halim yok.Günaydınlar, çıktı mı picamalar?
Ahahs buyuk konusma bebisim, en ufak seyde sana doner yine her sey. Eski guzel gunlerdeki gibiAzar yiyici sensin bir kere.
Ya geçmiş olsun, izmir de ne hasta olurdum ben ya rüzgarı çarpıyor adamı.Hala toparlayamadim, hasta hasta yatiyorum ben. Yataktan cikacak halim yok.
Ay tüm vücudum ağrıyor, yataktan çıkasım gelmiyor. Uyu uyan geçiriyorum resmen öğlene kadar.Ya geçmiş olsun, izmir de ne hasta olurdum ben ya rüzgarı çarpıyor adamı.
ben de hasta olacağım ama sıra gelmiyor
Bebelerin birini iyi ediyorum öbür hasta oluyor, şöyle yatak döşek hasta olmaya ihtiyacım var ayakta sürünüyorum çünkü
Bu kış çok zorlu hastalıklardan geçilmiyor.Ay tüm vücudum ağrıyor, yataktan çıkasım gelmiyor. Uyu uyan geçiriyorum resmen öğlene kadar.
Size de geçmiş olsun, bebelerin hasta olması daha zor.