- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
Kısa bir mahpusluktan sonra yine ilk size koştum canlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısa bir mahpusluktan sonra yine ilk size koştum canlarım
Hoşgeldin. Bunlarla hiç çekilmedi başlık çok sıkıcılarKısa bir mahpusluktan sonra yine ilk size koştum canlarım
Ahah öyle deme yine de ya, işleri güçleri varsa demek.Hoşgeldin. Bunlarla hiç çekilmedi başlık çok sıkıcılar
Ahah öyle deme yine de ya, işleri güçleri varsa demek.
Ayrıca gördüm yine arada renklenmişsiniz, kalıp alma planları, oyuncaklar falan. Sonra olay nasıl tencere tavaya döndü bilemiyorum gerçi ahsfha
Forumda rüya yorumları başlığı neredeydi, sormak istediğim bir rüyam var da
E ile başlayan şahsiyetin aklı fikri çeyizde olduğu için konu her halükarda tencere tavaya geliyor. Filmdelisi de gazı verince durduramadık
burda annat biz yorumlarık
HoşgeldinnKısa bir mahpusluktan sonra yine ilk size koştum canlarım
Hoşbuldum, Allah bir daha ayırmasınHoşgeldinn
AmiinnnnHoşbuldum, Allah bir daha ayırmasın
Hoşgeldin şeker kıs:)Babam az sonra yeni dövmemi öğrenecek, stüdyoda gergin anlar ahsfha
Hoşbuldum. Hissettiniz mi yokluğumuHoşgeldin şeker kıs:)
YuoooHoşbuldum. Hissettiniz mi yokluğumu
Heyecanlan bekliyosBabam az sonra yeni dövmemi öğrenecek, stüdyoda gergin anlar ahsfha
Beklenen mesaj bir türlü gelmiyorduHeyecanlan bekliyos
Görmemiştir belki daha.Beklenen mesaj bir türlü gelmiyordu
Saldı herhalde artık ipin ucunu
Siz nabıyonuz?Görmemiştir belki daha.
haber izlemekten fırsat bulamamıştır
iş görüşmesi falan diyodu dün, sıkıcı kıyafetlerinden bahsettik sonra kayboldu.Siz nabıyonuz?
AbsolutPromise nerelerde, iki dakika bırakmaya gelmiyorsunuz hemen dağılıyorsunuz aaaa.
He biliyomiş görüşmesi falan diyodu dün, sıkıcı kıyafetlerinden bahsettik sonra kayboldu.
Ahahasfa bilocan