- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 30
- Konu Sahibi KudrAlobar
BobooooBir bobocu gördüm sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BobooooBir bobocu gördüm sanki
Günayduvan o zamanBoboooo
Eheheh sana da.Günayduvan o zaman
Ay brn aylak oldum galibası. Anca bilimkurgu kıvamında rüyalar görüyorumİşimiz gücümüz var, aylak mıyız biz
Sıkıcı ceketler gömlekler pantullar giyilir. Önemli olan hepsinin sıkıcı olması. Nail art fazla eğlenceli o olmaz.Bende aylaklıktan çıkmak istiyorum. Mülakata giderken ne giyilir? Nail artlı olmak bir eksi midir?
Kolay gelsiin.Takımlarım hep maskülen ya. O kadar da büyük bir firmaya gitmiyorum komik kaçarım sanki mekanın sahibi gibi
Alışveriş yolları gözüktü bana öyleyse
O da benim mallığım ya. Kaç yaşına geldim hala 13 yaşındaki erkek çocuğu gibi giyiniyorum genelde.Kolay gelsiin.
İş bulmak için alışveriş yapmak zorunda kalmak da üzücü yav
Hahah brn de öyleyim duruşmaya gireceğim zaman bi telaş alıyordu. Yavaşça geliştiriyorum kendimi kadına dönmek konusunda.O da benim mallığım ya. Kaç yaşına geldim hala 13 yaşındaki erkek çocuğu gibi giyiniyorum genelde.
Makarna ruhsal durumu dengeliyor olabilir ben her an makarna yemek isterim sjsjsjAy heyecandan bir tencere makarna haşlayıp yiyesim var neden böyle bir saçmalık hissediyorum bilmiyorum
Gri bir renk mi Dolabım siyah, beyaz, gri, kahve krem tonlarında sadeceEvet serbestiz, şimdik konuşabilirsiniz.
AbsolutPromise ben de 15 yaşında kız çocuğu gibi giyiniyorum, sorun yok bence. Maskülen takım iyidir, ceketi alma olur sana ideal mülakat takımı. Hafiften renkli bir gömleğin varsa onu giyin. Sıkılıyor insanlar siyah pantul beyaz göynek görmekten.
Gri bir renk mi Dolabım siyah, beyaz, gri, kahve krem tonlarında sadece
O zaman nail artlarım kalsınAy çok sıkıcısın. Gel benden yeşiller pembeler vereyim sana.
Bi mülakata bordo pantolon su yeşili desenli gömlekle gitmiştim ben, ik müdürüyle baya eğlenmiştik. Kadın içimiz açıldı o ne öyle sabahtan beri siyah beyaz demişti.
Kalsın kalsın, eğlenceli olmak iyidir.O zaman nail artlarım kalsın