- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 30
- Konu Sahibi KudrAlobar
Siz bilirsinizHede len ordan. Pis ölücü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bilirsinizHede len ordan. Pis ölücü
Siz bilirsiniz
Yüzde 25 ne ya Ortaklar biziz.%3'e düştüm. İster kabul edersin ister etmezsin. Bu yüzdeye çalışacak milyon tane avukat buluruz biz.
Yüzde 25 ne ya Ortaklar biziz.
Ben başka avukat bulurum yedirmem çoluğumun çocuğumun rızkınıAç gözlü işte.
Ben başka avukat bulurum yedirmem çoluğumun çocuğumun rızkını
Ay çocuklara yazık o zamanBul kız, sürünsün bu da. İş bulamasın koca parası yesin, koca da eve zeytin almasın.
Arkadaşlık bu muyduBul kız, sürünsün bu da. İş bulamasın koca parası yesin, koca da eve zeytin almasın.
Ay çocuklara yazık o zaman
Öhö öhöö avukat savunucusu olarak geldim
Ölücü müsünüz siz yahu, yüzde 3 ne?
Velev ki o kalıp kırıldı, aşınmaya uğradı
Yüzde elli diye yalvarırsınız tazminattan önce, benden demesi.
Arkadaşlık bu muydu
Üzdün şuan ponçik kalbimi kırdın%25 vereceksem doğru düzgün bir avukat tutarım ayol, bu kıçı kırık yeni mezunu napayım.
Ahahahah hemen buluruz sıkıntı yok, seçmece şekilde 5 dene dizerim kapınıza:)%25 vereceksem doğru düzgün bir avukat tutarım ayol, bu kıçı kırık yeni mezunu napayım.
Üzdün şuan ponçik kalbimi kırdın
Akıllanacak ablası, öğrenecek bu kızımız da kendini satmayı. Yoksa böyle anında satışlara gelirAhahahah hemen buluruz sıkıntı yok, seçmece şekilde 5 dene dizerim kapınıza:)
Nasıl sattım ama
Benden iyileri buluyorsan git ver işi hıhAkıllı ol sen de. Aç gözlü olmazsan yeredinir sonra kazanırsın. Aç gözlü olursan işi senden iyilere kaptırırsın. Al sana abla nasihati
Benden iyileri buluyorsan git ver işi hıh
E gidem ben mademFilmdelisi bulacakmış bize zaten senden iyisini
Benim çevre avukat hakimden geçilmiyor, bizim için satış danışmanı gibi bir şey oldular o kadar çok olunca değer yitirdiler anahsbsnsksnsbFilmdelisi bulacakmış bize zaten senden iyisini