- 11 Aralık 2018
- 39.677
- 245.950
- Konu Sahibi KudrAlobar
En bilineninden yav
En bilinen, hımmmm... yokluğunu aratmayanlardan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En bilineninden yav
Cep boy, seyehat boy gibi bir şey Çünkü nerede ihtiyacın olacağını bilemezsin mantığı gütmüş herhalde alırkenEn bilinen, hımmmm... yokluğunu aratmayanlardan mı?
Pilli mi İyi oluyor onlar.Cep boy, seyehat boy gibi bir şey Çünkü nerede ihtiyacın olacağını bilemezsin mantığı gütmüş herhalde alırken
Evet kıpraşan cinstenPilli mi İyi oluyor onlar.
Komik bile anlatayım mı sanaEvet kıpraşan cinsten
Haha olurKomik bile anlatayım mı sana
Haha olur
Kendininkinin kalıbını mı çıkarttıDiş doktoru bir manitam vardı bir zamanlar. Takma diş kalıbı çıkarılan malzemelerle kalıp çıkarıp kendimiz yapmıştık
Aynen, birebir orjinalinin aynısıKendininkinin kalıbını mı çıkarttı
Ay öylesi daha iyi olurdu
Yeni bir sektör buldum. Kişiselleştirilmiş vibratörler
Dildo Türkiye de pek tutmaz bence.Aynen, birebir orjinalinin aynısı
Gerçekten ya, iyi sektör olur aslındayöntemi öğrendim ben ama kalıbı nasıl alacaz?
Pek vibratör olmuyor ama vibrasyon yok
Dildo Türkiye de pek tutmaz bence.
Kalıbı müşterilere yollarız. Onlar da kalıbı çıkartıp bize yollarlar sonra da renk, doku vs ayarları yapılır
Orijinal parçayı bozup size dava açarlar söyleyeyim.Ya da ev kiti yapalım. Hani şu yeni doğmuş bebelerin ayak izlerini falan kile çıkarttıkları kitler gibi. Hiç elimiz değmeden hallederiz böylece
Orijinal parçayı bozup size dava açarlar söyleyeyim.
Hangi dildo konuşuyonuz 2 dk rahat durunDildo Türkiye de pek tutmaz bence.
Kalıbı müşterilere yollarız. Onlar da kalıbı çıkartıp bize yollarlar sonra da renk, doku vs ayarları yapılır
Para kazanmak istiyorsak elimizi kirleteceğizYa da ev kiti yapalım. Hani şu yeni doğmuş bebelerin ayak izlerini falan kile çıkarttıkları kitler gibi. Hiç elimiz değmeden hallederiz böylece
Oo yaşasın vekalet ücretiAvukat değil misin sen? Sen ne işe yarayacan? İşin açılan davaları bertaraf etmek.
Oo yaşasın vekalet ücreti
25 isterim%10 kar sana. Başka da ücret bekleme. Tutarsa güzel kazanırız yalnız.
Hede len ordan. Pis ölücü25 isterim