- 11 Aralık 2018
- 39.675
- 245.945
- Konu Sahibi KudrAlobar
Zıbarmalıyız ama zıbaramıyozZıbarmıyonuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zıbarmalıyız ama zıbaramıyozZıbarmıyonuz mu
Durmuyordu, büyük olan bensiz yan odada durmuyor...yazık sanaaa.
az daha sabret bir iki seneye rahat edersin. En azından bir yerlere bırakıp kaçabilirsin.
Pek keyifli bi modelmişBaşlangıç paketi için olabilir. Üst levelleri da var bunun. Çamaşır makinası sıkma modundayken bize çok sinirlendiğinden, çamaşırlar yıkansın istemeyen türler vs
Geri sok içeri, daha rahat edersinDurmuyordu, büyük olan bensiz yan odada durmuyor...
Okuldan almaya 10 dk geç kalınca bile basıyor zırlamayı.
Askerde alt ranzasına yatacağım gibi görünüyor, doğurmadım gibi bir şey.
Ahahahah 1 değil 2 dene.Geri sok içeri, daha rahat edersin
Ahaha ikisini birden geri sok içerde ikiz ikiz takılsınlar.Ahahahah 1 değil 2 dene.
1 olsa her türlü denerim bağlarım falan da, bir küçüğü de var.
Bende bebeler şey gibi, içeride unutulmuş ikizi aylar sonra doğmuş 1 yaş var aralarında.
Zor değil, zor diye su böreğine işte ne bileyim garsonluğa falan denir.Ahaha ikisini birden geri sok içerde ikiz ikiz takılsınlar.
ay çok zor valla allah kolaylık versin. Yaşlar da ufak sanırım.
Biz susalım sen konuş. Sen varken bize mok yemek düşer şu durumda.Zor değil, zor diye su böreğine işte ne bileyim garsonluğa falan denir.
Bu durum hele benim bebelerle resmen hayatta kalma savaşı
3 buçuk 2 buçuk yaşları ablası.
Ondan diyorum ki hayatın kıymetini bilin, susayınca gidip su içebilmek bile çok acayip bir özgürlük.
Sevgilim bana 14 şubat için "oyuncak" almışBeratın kıpraşımlı yüzüğünden al
Sevgilim bana 14 şubat için "oyuncak" almış
İsim falan konuluyor mu bunlara ben bilmiyorumWuuuhuuuuu... Aramızdaki en şanslı kadın ilan ediyorum seni.
İsim falan konuluyor mu bunlara ben bilmiyorum
Terminatör: Makinelerin YükselişiOrası senin hayal gücüne kalmış. Oyuncağın mahiyetini bilsek isim önerirdik
Terminatör: Makinelerin Yükselişi
Ahah yok yok şaka o kadar da değil
Ahaha hemide mor bi de çok tatlışAy kahkaha attım. Oyuncak candı, ismi önemli değil. Kinder yumurtasının içinden çıkanlar kadar olsa da olur
Eneem, mor, tatlış, oyuncak düşünüyorum bulcam ama veri çok azAhaha hemide mor bi de çok tatlış
En bilineninden yavEneem, mor, tatlış, oyuncak düşünüyorum bulcam ama veri çok az