- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 30
- Konu Sahibi KudrAlobar
Oo dedikoduu gizliden söyle bakem hangisi oBdv’de bi kadın var. Feminist gibi yapmaya çalışıyor ama aşırının aşırısı cinsiyetçi yorumları var. Sonra bana sivri diyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo dedikoduu gizliden söyle bakem hangisi oBdv’de bi kadın var. Feminist gibi yapmaya çalışıyor ama aşırının aşırısı cinsiyetçi yorumları var. Sonra bana sivri diyonuz
Ne gizliden söylicem şuraya yazayım şifreliOo dedikoduu gizliden söyle bakem hangisi o
Hiç rastlaşmadım harf alayımBdv’de bi kadın var. Feminist gibi yapmaya çalışıyor ama aşırının aşırısı cinsiyetçi yorumları var. Sonra bana sivri diyonuz
Bi üstteki mesaşa bakınızHiç rastlaşmadım harf alayım
Gece gece yorma güzel beynimi. Fenerbahçe görüyom ben ordaNe gizliden söylicem şuraya yazayım şifreli
Fnb2
Şifreyi çözene ödül var
Kahkaha attımGece gece yorma güzel beynimi. Fenerbahçe görüyom ben orda
Mezaşını aldım ama tahminim yok :))Bi üstteki mesaşa bakınız
Anam bunların hepsi sözelci çıktı, şifre çözemiyolla. Bi önceki harfi veya sayıyı koyup okuyun.Mezaşını aldım ama tahminim yok :))
AhahahahsjsjBugün 2 jumbo boy çöp torbası doldurup çöpe attım diye mevzuya gircektim ama kilisede tekbir getirmek gibi bişey olurdu. Hay oyuncaklarınıza ya, patatesin kilosu kaç para biliyonuz mu alın çuval çuval, kese olarak ta kullanılır hem
Bişe yazmıyom ama kendi içimde sinirleniyom. Dün biraz yazmış olabilirim. Ama yırttım.Arkadaş diyorki çok durdum gidem bari
Ben çıkardım da öle bir üye çıkmadı kafama tüküreyimAnam bunların hepsi sözelci çıktı, şifre çözemiyolla. Bi önceki harfi veya sayıyı koyup okuyun.
Yapacağın şifreyi seveyim. Kimbilir kimin günahına giriyorum şuandaAnam bunların hepsi sözelci çıktı, şifre çözemiyolla. Bi önceki harfi veya sayıyı koyup okuyun.
Gelir ki yine geri, sallarsam ne olayımBişe yazmıyom ama kendi içimde sinirleniyom. Dün biraz yazmış olabilirim. Ama yırttım.
Koyup denemiştim dd ema çok saçma bi kullanıcı adı gibi geldiAnam bunların hepsi sözelci çıktı, şifre çözemiyolla. Bi önceki harfi veya sayıyı koyup okuyun.
Korkunçluu boşver, seven sevsin ben bilmem. gider bebelere alırım 1 2 saat rahat dururlar :))Ahahahahsjsj
Patates gibi olmuşum ben zate yımış yımış, dipdiri olmak için lazım o oyuncaklar☺
Nesi korkunçlu ya gayet minnoş ekşınlı eğlence işte.Korkunçluu boşver, seven sevsin ben bilmem. gider bebelere alırım 1 2 saat rahat dururlar :))
AlsksjskskKorkunçluu boşver, seven sevsin ben bilmem. gider bebelere alırım 1 2 saat rahat dururlar :))
Koyup denemiştim dd ema çok saçma bi kullanıcı adı gibi geldi