- 11 Aralık 2018
- 39.675
- 245.944
- Konu Sahibi KudrAlobar
Bu otel mutfağı gibi gümüş kapak , metal hazne içine borcam oturuyor, altı mumlu falan
Yemeği sıcak tutuyor böyle.
transa döndüm ağzım açık bakıyom yazdıklarına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu otel mutfağı gibi gümüş kapak , metal hazne içine borcam oturuyor, altı mumlu falan
Yemeği sıcak tutuyor böyle.
Şu ya yanlış anlattım sanırımDaha nelerrrr o kadar da değil dimi filmdelisi değildir ya
Snhshsksksjs anlatım bayağı çetrefilli de attım görsel, ütopik bir şey değil yahu.transa döndüm ağzım açık bakıyom yazdıklarına.
Ben o şeyi evime sokmaaaağm.Snhshsksksjs anlatım bayağı çetrefilli de attım görsel, ütopik bir şey değil yahu.
Yookk yaa değil değil hiç değil :))Snhshsksksjs anlatım bayağı çetrefilli de attım görsel, ütopik bir şey değil yahu.
Takipteyim her yoruma şaşırdım bırakcamBi tane yorumunu yakalayıp şaşırdım, baktım sen de aynısını yapmışsın :)))
Mutfağım aksine küçük, fizikten faydalanıyorum.Peki bı kadar şeyi nasıl bir mutfakta saklıyorsun 100 metrekare falan mı?
Sular kesilse, 1 ay bulaşık yıkamadan yaşarsın tatlı kızzMutfağım aksine küçük, fizikten faydalanıyorum.
Salon büfesinde bardaklar üzerine tepsi, tepsi içine tabaklar üzerine yine tepsi ve çay takımları vs şeklinde.
Temeli sağlam kazığa atıp, lego usulü
Alttaki bardağı da şahane pazar usulü mü çıkarıyorsunMutfağım aksine küçük, fizikten faydalanıyorum.
Salon büfesinde bardaklar üzerine tepsi, tepsi içine tabaklar üzerine yine tepsi ve çay takımları vs şeklinde.
Aaa çok güzelleri var, ovalleri çok zarif bi kere.Ben o şeyi evime sokmaaaağm.
Mutfağım aksine küçük, fizikten faydalanıyorum.
Akshsjsjsk onları kullanmıyorum, gerizekalı gibi paşabahçenin kağıt kadar ince bardakları var, sakın alma sakın.Alttaki bardağı da şahane pazar usulü mü çıkarıyorsun
Biz fırından çıkarıp direkt gömüyoruz.Aaa çok güzelleri var, ovalleri çok zarif bi kere.
Bu biraz kırocan görsel ama anlattığım şey bu ve acayip işe yarıyor, günlükte bile porselen olanı var kullanıyorum, fırından çıkar ılık ılık dursun ohh
Beyaz sakallı eşi oluyor, ulan dedim sana o kadar bardağı napcan bakışı
Ahahahah o kesin işte,Sular kesilse, 1 ay bulaşık yıkamadan yaşarsın tatlı kızz
Ooo atmosfer pörfekt diyosun. Herkeşin hobisine kimse karışamaz. Ben bulaşık gördüğümde tüylerim dikelir. Hiç sevmem :))Ahahahah o kesin işte,
Ya yemek yapmaya aşırı düşkünüm, severim, sofra vs zevk alanım.
Hatta hep hayalim yemeklerini yaptığım bir mekan açmak.
O sebeple mutfak eşyam çok yani, yoksa böyle pembik gelin değilim vallaha billaha nefret ederim öyle şeylerden.
Sadece fine dining görüntü severim.
Snshsjskskksjsmsnssjsj