- 11 Aralık 2018
- 39.673
- 245.914
- Konu Sahibi KudrAlobar
Kendi adına konuşAyol gunluk hayatimizda biz de boyle kuduruk değiliz, halim selim insanlariz. Burada cozutuyoruz ahahs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi adına konuşAyol gunluk hayatimizda biz de boyle kuduruk değiliz, halim selim insanlariz. Burada cozutuyoruz ahahs
Ben günlük hayatımda bayağı kuduruk bir insanım, görüntü ok hanım hanım ama ne ağzım ne hareketim öyle değil, şurada kendime azıcık bir çizgi yaptıydım o gitti iyi miAyol gunluk hayatimizda biz de boyle kuduruk değiliz, halim selim insanlariz. Burada cozutuyoruz ahahs
Dimi dimiKendi adına konuş
Kendi adima konusamam, nerem halim selim benimKendi adına konuş
Yok fire veriyorsun illa ki bir yerden eger içindeki kadin baskaysaBen günlük hayatımda bayağı kuduruk bir insanım, görüntü ok hanım hanım ama ne ağzım ne hareketim öyle değil, şurada kendime azıcık bir çizgi yaptıydım o gitti iyi mi
İşte alışmamış totoda durmuyordu
Mutlu son icin?Dimi dimi
bugün toplam dört saat yol yaptım acep niye
En halim selim yine benim aranızda.Kendi adima konusamam, nerem halim selim benim
Olmii olmiiYok fire veriyorsun illa ki bir yerden eger içindeki kadin baskaysa
Sovecegim simdi seninki yuzunden ben, az kaldi cok sabrimi zorluyor.......En halim selim yine benim aranızda.
Ben gezdim tozdum, simdi elimde burusuk mendilim, burnumu ceke ceke yatagimdayim valla.Olmii olmii
Ben de istiyorum böyle çıtkırıldım narincik, derdi ojesi bozulmuş, uzata uzata en ince ses tonuyla konuşan olan kadınlardan olmak ama içimdeki canavar sadece onları görünce haykırarak gülüyor yahu.
Ctesi gecesi pek sessiz geçiyor...
Kudra'nin ablasiyla benim anneannemlerin yazligi ayni yerdeydi. Biz orda tanistik, estraven de benim esantiyonum oldu. Ozur dilerim kudra bunun icinŞimdi picamacılar, siz okuldan, işyerinden falan mı arkadaştınız?
Hep beraber çılgınlık yapıp aynı anda kk ya mı girelim dediniz?
Gerçekten merak ettim çünkü belki en yakınlarım burada ama mıh gibi saklarım kullanıcı adımı ben
Özgüveninize bayıldım ve ciddi merak edip kıskandım da.
Şimdi picamacılar, siz okuldan, işyerinden falan mı arkadaştınız?
Hep beraber çılgınlık yapıp aynı anda kk ya mı girelim dediniz?
Gerçekten merak ettim çünkü belki en yakınlarım burada ama mıh gibi saklarım kullanıcı adımı ben
Özgüveninize bayıldım ve ciddi merak edip kıskandım da.
Seni hiç affetmiciim.Kudra'nin ablasiyla benim anneannemlerin yazligi ayni yerdeydi. Biz orda tanistik, estraven de benim esantiyonum oldu. Ozur dilerim kudra bunun icin
Çomak hazır nop.Adını anmayın gelir töbest allsh korusun
Kudra'nin ablasiyla benim anneannemlerin yazligi ayni yerdeydi. Biz orda tanistik, estraven de benim esantiyonum oldu. Ozur dilerim kudra bunun icin
Maşallah diyeyim.Seni hiç affetmiciim.
Biri dışlanmaktan mı bahsetti? Zavallı benMaşallah diyeyim.
3 lü arkadaşlıklar zordur, siz bayağı aşmışsınız.
ikisi iyidir hep biri dışlanır falan çaktırmadan
Hayır yani ciddi güzel şeyler yazıciim iyi duygular temenniler, konu başlığı bile yazmamı engelliyor ciddi olamıyorum
öff fena yerlerden vuruyorsunuz beni, önce ciddi dostluğunuz sonra ege esintileri falan, özlem duyduğum gençliğime gidiyor kafa
Ahahhaah sen misin olayları son öğrenenBiri dışlanmaktan mı bahsetti? Zavallı ben
Çatlatıciimhedefte ilk o varAhahhaah sen misin olayları son öğrenen
Dur yahu düğünden sonra siz evli tim kurarsınız, mormonta yürürsünüz.
Hatta pembiş sunumlar paylaşır haset ettirirsiniz