• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pijama mi esofman mi?

Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de bu :KK8: Ben evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum :KK6: İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana :KK70:Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
Ben ve pijama ayrılmaz ikiliyiz:KK45:

Ya bu kk ne garip.

Bi grup var kendimi pis hissediyorum bi grup var tertemiz mis gibiymişim meğer diyorum :KK48:

Bi tarafta günde 4 çamaşır değiştiren, bi saat giydiğini bile yıkayan güruh;

Bi tarafta da eve gelip eşofmanını giyip onunla yatan güruh.

Hayat gibi kk da çok garip.

Bende mutlaka değiştiririm diğer türlü rahat hissedemiyorum. Yaz kış şort tişört takılıyorum.

Eve girer girmez disarda giydiklerimi cikariririm esofmanlari giyerim gece yatarken ise ic camasirlariylayim yaz kış.

C6EE789C-0A41-4F10-AB54-D17E385281A8.webp
Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de bu :KK8: Ben evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum :KK6: İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana :KK70:Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
Ben aynen böyle giyiniyorum

Hellohappiness Hellohappiness

Kadınlığın kitabını yazmış Firdevs Yöreoğlu der ki; :KK48: :KK48: ( affınıza sığınarak.:KK66: )

3.webp

4.webp

1.webp

Son düzenleme:
Üstüme ne giyiyorsam işten gelince onla da uyuyorum gecelik giyince bacaklarım üşüyor bir de toplanma derdi var oyüzden hiç tercihim olmayacaklar :confused:
bacakları olan herşeyle uyurum:uykucu:

Yatmadan önce her zaman duș alırım kremlenirim pijamamı giyer oh mis gibi uyurum

Ben bekarken de evliykende kesinlkle pijama. Yatak kiyaftim hep yatakta yani. Ben bu duzeni severm. Ama herkesin kendi duzeni ve aliskanligi bence cok da sikinti bi durum degil:)

Back
X