• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pijama mi esofman mi?

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.779
133
39
Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de bu :KK8: Ben evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum :KK6: İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana :KK70:Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?

Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de bu :KK8: Ben evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum :KK6: İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana :KK70:Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
Ay tabiki pijama veya eşofman
Zaten yorgunum işten gelmişim yatana kadar kıyafet secemem ;)

Aynısı valla evde girdiğim pijama eşofman yatiyom tabı günün pisliginide yataga geçirmiş oluyorum

Yatarken pijama veya gecelik giyiyorum.Diger turlu terliyorum veya taytim penyem burusuyor gibi hissediyorum:) Ev kiyafetiyle uyudugum da olmustur ama yuzde doksan degisirim

Eşimin de böyle alışkanlığı yokmuş, hatta yatak kıyafetinin ayrı olduğunu senden öğrendim demişti:) ki kendisi benden cidden çok fazla titizdir. Olabilir böyle alışmış olabilirsiniz, ama değiştirin bence bu alışkanlığınızı. Hem bahar da geldi, direk gecelik giyseniz hem tembellik yapmazsınız hem rahat edersiniz. Eşinize de şortlu bir takım alın.

Ya da iç çamaşırları ile yatmak da bir seçenek, cıbıl yatmak da öneriliyor.

Seç beğen al:) ama eşofman hem rahatsız hem de pek hijyenik değil.

herhangi birinin bir şey demesi veya istemesinden ziyade ben evde giydiğim ev kıyafetimle yatağa giremem kokar bana uyuyamam. yatağa girdiğim pijamam muhakkak ayrıdır hatta onu da en çok 3 günde bir değiştiririm. koku beni çok etkiliyor çünkü.
bir de evde gezindiğiniz kıyafetle yemek pişiyor, yemek yeniyor kırıntı, leke vs. tuvalete giriliyor felan ben o şekilde yatağa girmeyi çok uygun bulmuyorum ama herkesin kararı kendinedir.

Uykusuzluktan ölsem eşofmanla uyuyamam. Öğle uykusuna bile yatsam pijamamı giyerim.

Ev kıyafetiyle yatağa girilmez ya. Düşünün birşey yediniz ve farkında olmadan bir yerine döküldü, yapıştı, o yiyecek kırıntısıyla yatağa girip uyumak benim için ölüm gibi ya.

Ev sıcak olduğu için yatarken değiştiririm genelde pijamamı gecelikle yada şort tişört takımıyla.
Yemek yapıyoruz,tuvalete giriyoruz ,temizlik yapıyoruz haliyle içime sinmiyor.
Sabah kalkınca sabahlığımı giyinir takılırım biraz,mutfağa gireceğim zaman ev kıyafetlerini giyerim.

Back
X