ben tüp bebek denemedim normal yumurta takıbıyle 1 kez hamıle kaldım. benımde 3 genımde heterozıgot vardı. doktorr heterozıgot dıye onemsemedı. bende kullanmadım ama hata ettım. tam kalp atıslarını duydum. buraya kadar hersey normaldı. ama kalp arıslarından 5 gun sonra kaybettım. genetık ıncelemede kromozomda sıkıntı cıkmadı. yanı pıhtıdan sonucta kılcal damarlar beslıyo bebegı.
baska bı yumurta takıbıyle hamıle kaldım. estrofem kullandım ve hala kullanıyorum 13 haftalık olmama ragmen 15 te bırakıcam.ve pozitifi gördüğüm günden beri clexan 4000 kullanıyorum. doktorum ve perınatolog kullanma diyo ama ben dinlemiyorum onları. sen bide homozigotsun ve kullansan daha iyi olur. ben hipogonadizm hastasıyım. estrofem progestan ve clexan duzenlı kullandıgm ılaclar. estrofemi 15 te bırakıp gerısıne devam edicem
Biraz uzun olacak ama yazmak istedim.tüp bebeğe başlayacak biri olarak.ilk gebeliğimde 6 haftada bebeğimin kalbi durdu.tesadüf şanssızlık dendi ikinciyi denedim 2ay sonra.yine hemen kaldım ve tedbiren coraspin içtim.8.haftada kalbi durdu.testler yapıldı kromozomlarımızda sorun çıkmadı pıhtılaşmada mthfr a1298c homozigot mutant çıktı.üçüncüde iğne olacaksın dendi.2ay sonra denedim yine hemen kaldım coraspin artı 0.4 clexane kullandım(kilo 75).bu sefer 9+3te kalbi durdu.yani 9-10ayda 3kez bebek kaybettim.şuan tüp bebek düşünüyorum.tedaviyi merak ediyorum çok.bilgi alışverişinde olursak sevinirim
bazen corasprınde kanama yapabılıyor o yuzden corasprın degılde clexan daha mantıklı arkadaslar. bende hem corasprın hem clexan kullandım. bı dr kesede degıl ama rahımde kanama alanı var dıyınce hemen kestım. 10 gun yartım evde. clexanjnda raporunu alın fark odemezsınız.
kadın dogum çıkarıyo dıye bılıyorum. bende yarın cıkarcam.Canım clexan için raporu nasıl almamız lazım. Benim analizim devlet hastanesinde oldu tüp bebek özelde. Yonne gittiğim hematolog da özeldi. Hamilelik boyunca kullanacaz bu iğneyi rapor çıkartayım bende. Fiyati ne kadar acaba?
ben tüp bebek denemedim normal yumurta takıbıyle 1 kez hamıle kaldım. benımde 3 genımde heterozıgot vardı. doktorr heterozıgot dıye onemsemedı. bende kullanmadım ama hata ettım. tam kalp atıslarını duydum. buraya kadar hersey normaldı. ama kalp arıslarından 5 gun sonra kaybettım. genetık ıncelemede kromozomda sıkıntı cıkmadı. yanı pıhtıdan sonucta kılcal damarlar beslıyo bebegı.
baska bı yumurta takıbıyle hamıle kaldım. estrofem kullandım ve hala kullanıyorum 13 haftalık olmama ragmen 15 te bırakıcam.ve pozitifi gördüğüm günden beri clexan 4000 kullanıyorum. doktorum ve perınatolog kullanma diyo ama ben dinlemiyorum onları. sen bide homozigotsun ve kullansan daha iyi olur. ben hipogonadizm hastasıyım. estrofem progestan ve clexan duzenlı kullandıgm ılaclar. estrofemi 15 te bırakıp gerısıne devam edicem
kaçıncı haftanizda kestiniz aspirini bebeginiz dogdumu sadece clexane 4 luk mu kullandinizbazen corasprınde kanama yapabılıyor o yuzden corasprın degılde clexan daha mantıklı arkadaslar. bende hem corasprın hem clexan kullandım. bı dr kesede degıl ama rahımde kanama alanı var dıyınce hemen kestım. 10 gun yartım evde. clexanjnda raporunu alın fark odemezsınız.
5. haftada kestım clexan devam ettim.13.haftadayımkaçıncı haftanizda kestiniz aspirini bebeginiz dogdumu sadece clexane 4 luk mu kullandiniz
Allah kucagina almayida nasip etsin canim bende clexan ve aspirin kullaniyordum rahimde kanama alani varmis kanama yasadim oyuzden aspirini kestik sadece igneyle devam ediyorum 3 gende heterezigotum mthfr ikisinde de F13V34L de heterezigot5. haftada kestım clexan devam ettim.13.haftadayım
zaten coarsprın kanama alanı yaratabiliyor. clexanda ole bı sıkıntı yokAllah kucagina almayida nasip etsin canim bende clexan ve aspirin kullaniyordum rahimde kanama alani varmis kanama yasadim oyuzden aspirini kestik sadece igneyle devam ediyorum 3 gende heterezigotum mthfr ikisinde de F13V34L de heterezigot
evet canim oyuzden hemen kestik bizde senin tek gende mi heterezigot varzaten coarsprın kanama alanı yaratabiliyor. clexanda ole bı sıkıntı yok
mthfr ıkısı ve beta fibronojende. 6 genın 3 ü heterozigot. doktorlar kullanma dıyo ama ben rıske atmıyorumevet canim oyuzden hemen kestik bizde senin tek gende mi heterezigot var
ignemi kullanma diyorlar kesinlikle kullan igne cok gerekli bence ben hangi doktora gittiysem kullan dedimthfr ıkısı ve beta fibronojende. 6 genın 3 ü heterozigot. doktorlar kullanma dıyo ama ben rıske atmıyorum
clexan 4 lükmu kullaniyorsunuzmthfr ıkısı ve beta fibronojende. 6 genın 3 ü heterozigot. doktorlar kullanma dıyo ama ben rıske atmıyorum
ben kullanıyorum canım bırakırmıyım. zor hamıle kalıyorum tedavıyle bı kere kaybettim bi daha riske atmam ama ilginc olan perinatologun kullanma demesi. izmirde bi perinatolaga gittim adam devlete zarar kullanmana gerek yok dedı.varmı boyle bı mantık ya. kullandıgım ve raporlu aldıgım ilaçlar devlete zararmıs. sankı yasadısı iş yapıyomignemi kullanma diyorlar kesinlikle kullan igne cok gerekli bence ben hangi doktora gittiysem kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?