PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

merhaba kızlar bende bugün temsilci talebinde bulundum ve kabul edildim acaba katoloğum ne zaman gelir arkadaşlara göstermek için sabırsızlanıyorummm

canım seni aryacaklar onayını alacaklar ve ardından msj gelecek onayını aldıktan sonraki gün msj geliyo kataloglar kargoya veridi diye. 2gün içindede geliyor benm geldi =)

canım ben bu ara avondan pek fırsat bulamıyorum pierre ye =) ama bugün ksk carsıda pierre katalogundaki bi geceligin aynısını gördüm yanımda erkek arkdsım vardı bakamadım =)=)

canım ben bu ara avondan pek fırsat bulamıyorum pierre ye =) ama bugün ksk carsıda pierre katalogundaki bi geceligin aynısını gördüm yanımda erkek arkdsım vardı bakamadım =)=)

Bende bu sıra pek ağırlık veremedim,verdiğim sipariş zaten önceden verilmişti de stokta yoktu hoş oda geldi ama iade edicem.Bende Ekodost yapıyorum,en azından onda stok problemide yoookk,beden sorunuda:)

kızlar mrb nasıl üye oluyoruz acaba internetten.bedava üyelik cazip geldi hala devam ediyormu acep.
satış yapa bilirsem benim için çok iyi olur...

bende yeni üyelerdenim 20 gün oldu üye olalı.ilk sipariş vermiştim onlar geldi gayet iyi kalitelerini falan beğendim şimdi yine bekleyen şiparişlerim var ama bide stok problemi olmasa daha az yorucu olacak.herkeze kolay gelsin.

ben bunun dısında birde avon temsilcisiyim suan yeni kampanya döeemi o yogunlukta pek fırsat bulamadm bakalım simdi pierre nin üsütne düsecegim =)=)

Bu pierre kendini sattırıyor kızlar çok üstüne düşmesende gidiyor walla yine siparişleri topladım ayıptır söylemesi
Ama stokta yoklaaaarrrr

Kızlar herkes sipariş ettiği yani eline gelen koliden ürünlerden haberdar etsin buraya yorumları yazsın böylece ürünlerle ilgili daha bilgili oluruz,müşterimizi de bilgilendiririz,sürprizlerle karşılaşmayız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…