- Konu Sahibi greeneyes3543
Merhaba kızlar bende pierre cardin satış temsilcisiyim bu topiği bugün keşfettim.Herkese bol kazançlar...
aramıza hos geldin canım ne kadardır temsilcisin tevrubelierini paylasabilirmisin biz daha yeni temsilciyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar bende pierre cardin satış temsilcisiyim bu topiği bugün keşfettim.Herkese bol kazançlar...
Kalbim Istanbulda :)
ben avrupadayim su an canim
anladım canımm istanbula geldiginde artıkk aramza katırlırsın :d
insallah
bu cicisler kocislerin aklini basindan alir valla sempatiksalakcinni
evet canım yeni bir sistem oldugu icin birbirimizden ögrenecegimiz cok sey oldugunu düsünyorum.. sayımız yavas yavas artıyorrmerhaba canlarım.....
merhaba bende pierre cardn takım öncüsüyüm kızlar...tanımayanlara :))
greeneys kız bende açmayı düşünüyodum biliyomusun valla :))) vakit olmuyoki cocuktan
sen açmışsın bu topiği iyi olmuş tatlı temsilcim benim :))
aramıza hos geldin canım ne kadardır temsilcisin tevrubelierini paylasabilirmisin biz daha yeni temsilciyiz
merhaba canlarım.....
merhaba bende pierre cardn takım öncüsüyüm kızlar...tanımayanlara :))
greeneys kız bende açmayı düşünüyodum biliyomusun valla :))) vakit olmuyoki cocuktan
sen açmışsın bu topiği iyi olmuş tatlı temsilcim benim :))
merhaba ben birşey sormak isityorum takım öncüsüyüm yazmışsınız.kaç üyeniz olduğunda takım öncüsü tayin edildiniz.yada kim tayin etti.Bizimmi başvurmamız gerekiyor.Avantajları nedir?Kusura bakmayın çok soru sordum ama benim 17 alt üye var olabiliyosam ben de başvurayım.
canım aslında ağustosta üye oldum ama bu yaz pek uğraşamadım.yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum ve şimdilik 17 alt üyem var.inşallah kadroyu daha büyütücez.
SELAM KIZLAR,BEN SİPARİLERİ GENELDE İNTERNETTEN GİRİYORUM VE 2 GÜNDE KARGOYA VERİLİYOR.gARANTİ BANKASI KREDİ KARTINIZ VARSA 4 TAKSİTTE YAPIYO YADA BAŞKA KARTTA TEK SLİP YADA KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ...
YADA İNTERNETTEN VEREMEM DERSEN TELEFON AÇIP SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.
BENİM ŞUAN İTİBARİYLE 13 ADET 1.KADEME,8 ADETTE 2.KADEME ALT ÜYEM VAR KIZLAR.ARTIK YAKIM ÖNCÜSÜ SAYILIRIM DİMİ???