PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

merhaba canlarım.....

merhaba bende pierre cardn takım öncüsüyüm kızlar...tanımayanlara :))

greeneys kız bende açmayı düşünüyodum biliyomusun valla :))) vakit olmuyoki cocuktan

sen açmışsın bu topiği iyi olmuş tatlı temsilcim benim :))

evet canım yeni bir sistem oldugu icin birbirimizden ögrenecegimiz cok sey oldugunu düsünyorum.. sayımız yavas yavas artıyorr

merhaba ben birşey sormak isityorum takım öncüsüyüm yazmışsınız.kaç üyeniz olduğunda takım öncüsü tayin edildiniz.yada kim tayin etti.Bizimmi başvurmamız gerekiyor.Avantajları nedir?Kusura bakmayın çok soru sordum ama benim 17 alt üye var olabiliyosam ben de başvurayım.

canım arkadsın takım öncüsü diye bahsettigi sey alt üyelerinin olması sanırım suan da ben dahil olmak üzere 2 alt üyesi varr...

canım aslında ağustosta üye oldum ama bu yaz pek uğraşamadım.yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum ve şimdilik 17 alt üyem var.inşallah kadroyu daha büyütücez.

canım senden birsey ögrenmek istiyorum sipars nasıl giriyoruz kac günde elimize ulasıyor falan bunlar hakkın da bizi biraz bilgilendirrimisin ??

SELAM KIZLAR,BEN SİPARİLERİ GENELDE İNTERNETTEN GİRİYORUM VE 2 GÜNDE KARGOYA VERİLİYOR.gARANTİ BANKASI KREDİ KARTINIZ VARSA 4 TAKSİTTE YAPIYO YADA BAŞKA KARTTA TEK SLİP YADA KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ...
YADA İNTERNETTEN VEREMEM DERSEN TELEFON AÇIP SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.
BENİM ŞUAN İTİBARİYLE 13 ADET 1.KADEME,8 ADETTE 2.KADEME ALT ÜYEM VAR KIZLAR.ARTIK YAKIM ÖNCÜSÜ SAYILIRIM DİMİ???

evet canımm birsey sorucam bi arkadstan 20 tl almıslar üyelik icin nden olabilir ?_?

tunayekta canım benim bi tane alt üyem var onu nasıl takip edebiliim acıkcası önceden alt üye prim rap. görebiliyordum isimni falan ama simdi oraya girdigimde bos ??

Merhaba..Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Katolog eklemek,ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Kızlar alt üyenizin telefon numarası sistemde görünüyor,oradan ulaşabilirsiniz.Geçtiğimiz ay kayıt olduysa şuan gözükmüyordur,soldaki tarih kısmından ekimi seçin..
Bu arada uzman bey açıklamanız için teşekkürler zaten buranın üye bulma yeri olmaması gerekli bizler burda ancak dertleşiriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…