- Konu Sahibi greeneyes3543
-
şirketi arayıp belirtin durumunuzu yardım ederler mutlaka ufak tefek sorunlar yaşanıyor.eğer mesaj geldi ise yollandı diye kargoda bir sorun olmuştur.illaki olduğunuz yerden üst üye bulmanız gerekmez her yerden bulabilirsiniz size yardımcı olabilirler.daha baştan pes etmeyin.
kızlar bana yeni katalog gelmedi hala
canım benim bana tam 13 gün önce mesaj gelmişti katalogumdaha bugun geldi elime şirket b ütün katalogları pttye verdi ptt cok yogun oldugu için dagıtım geçiyo canım benim....yakında gelir..
bu arada şirketi aradım görüştüm senin için şifren cep teline mesaj olarak gelecek sakın kaybetme canım onunla gir siteye sipariş verebilirsin öptüm seni
tesekkür ederim hayatım bna her gün yeni sifre geliyor canım benim ben baktım benim toplmda 8,29 tl primim var ben hala ve hala anlamıs degilim benim primlerim nereye gitti . cok aradım sirketi ama yok yok yok alt üyelerim yaklasık 400 tl prim girdi ama sende görsüyorsundur bana bende gözükmüyor ocaktan önceki bütün primlerim silinmis galiba sadece ocak sonrası var benm arkadslarım ocaktan önce siparis girmislerdi sende o 22 tl yi ocak öncesi kazanmıs olmasın ama ben cok üzgünüm ki sen bile 22 tl kazanmısken bana 1 tl bile prim getirmedi sistemin sorunudur bu ama yaklasık 40 tl primim bosa gitti anlıcagın.. bu arada özel mesaj atamıyorum 100 msj dolmamıs kusura bakma canım
:18:kataloğum hala gelmediiiiiiii:84:
Kızlar korse alıcam karar veremedim bir türlü ince askılı model var birdegöğüs altı hangisi sizce
canım benim anlıyorum seni çok sinir oldum şimdi ya nasıl silinir....acab sistemi gözünmüyo...canım belkide sistemde görünmüyo ama sipariş girdiğinde belki düşerler...şöyle 50 tllil falan bi sipariş gir bi bak belkide düşer...katalogun geldimi canımsenin
Ben hiç iade yapmadım nasıl oluyor canım hangi kargoya verdin ?Birde ücret ne kadar alıyorlar??
Eki Görüntüle 154669 Eki Görüntüle 154670
Ben bu ürünleri getirttim gerçekten çok güzel özellikle iç çamaşırı takımı çok kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?