- Konu Sahibi greeneyes3543
-
kızlar merhaba yeni katalogu nasıl buldunuz bence pek fark yok fakat fiyat biraz artmıs gibi sizce??
canım benim bütün primlerim silinmiş 1tl bile prim yok aradım sordum prim gözükmüyor dedi anlamadım gittii ben hiç sipars girmemiştim ondan kaynaklaınyor olabilir...evet canım ama fiyat farkı sadece pijama taımlarında var diğerleri hemen hemen aynı..ve piyasa fiyatından ddaha uygun vallahi araştırdım baktım....
tatlım sende katalog gelir gelmez gir bence siparişlerini dediğim gibi ben daha katalog gelmeden siteye bakarak sipariş girdim stok yaptım valla :)))
doğruymuş 22 tl prim kazanmışım tatlım sordum takımöncüme doğru dedi....sende sisteme girdiğinde gördüğün o yetmiş küsürlü fiyat senin primin...sipariş girdiğinde otomatik olarak ödeyeceğin paradan kesecekler ohh :)))
bu arada kusura bakma canım kızım 1aydr cok rahatsız hastanelerde ugrasıyoz arayamadım seni
canım benim bütün primlerim silinmiş 1tl bile prim yok aradım sordum prim gözükmüyor dedi anlamadım gittii ben hiç sipars girmemiştim ondan kaynaklaınyor olabilir...
benim üyeliğim kabul edileli tam 1 ay oldu arkadaşlar.ama hala elime katalog geçmedi 1hafta önce kataloğunuz yollandı diye mesaj geldi ama ne gelen var nede giden bu nasıl iş anlamadımgelen kullanıcı adı ve şifrede gecerli değil tam 3 defa şifre ve kullanıcı adı yolladılar üçüylede hiç bir şey yapamıyorum:18: neden ilgili davranmıyorlar merak ediyorum doğrusu
ilginize teşekkür ederim ama maalesef ben internetten üye oldum sanırım bu sorunlarda ondan çıkıyo ankaradan birinin alt üyesi olmayı istedim rahatca irtibata geçmek için ama bulamadım çok merak ediyorum bunca aksiliklerle beraber sipariş versem kaç günde gelir acaba:) bu yüzden kataloğum geldiğinde almıycam en iyisi hiç üye olmamak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?