• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

şirketi arayıp belirtin durumunuzu yardım ederler mutlaka ufak tefek sorunlar yaşanıyor.eğer mesaj geldi ise yollandı diye kargoda bir sorun olmuştur.illaki olduğunuz yerden üst üye bulmanız gerekmez her yerden bulabilirsiniz size yardımcı olabilirler.daha baştan pes etmeyin.

şirketi arıyorum ama ya sürekli bekletiyolar yada açmıyolar:19:kargo mesajım geleli tam 9 gün oldu hala ses yok kargomun nerde olduğunada bakamıyorum çünkü 4. şifremde geldi onunlada sisteme giremiyorum:18:katalog buzamana kadar gelmediyse sipariş verince ne zaman gelir diye merak ediyorum sanırım bu yüzden pes ediyoruuuuuuuum sizede iyi satışlar, bol siparişler diliyorum

kızlar bana yeni katalog gelmedi hala

canım benim bana tam 13 gün önce mesaj gelmişti katalogumdaha bugun geldi elime şirket b ütün katalogları pttye verdi ptt cok yogun oldugu için dagıtım geçiyo canım benim....yakında gelir..

bu arada şirketi aradım görüştüm senin için şifren cep teline mesaj olarak gelecek sakın kaybetme canım onunla gir siteye sipariş verebilirsin öptüm seni

canım benim bana tam 13 gün önce mesaj gelmişti katalogumdaha bugun geldi elime şirket b ütün katalogları pttye verdi ptt cok yogun oldugu için dagıtım geçiyo canım benim....yakında gelir..

bu arada şirketi aradım görüştüm senin için şifren cep teline mesaj olarak gelecek sakın kaybetme canım onunla gir siteye sipariş verebilirsin öptüm seni

tesekkür ederim hayatım bna her gün yeni sifre geliyor canım benim ben baktım benim toplmda 8,29 tl primim var ben hala ve hala anlamıs degilim benim primlerim nereye gitti . cok aradım sirketi ama yok yok yok alt üyelerim yaklasık 400 tl prim girdi ama sende görsüyorsundur bana bende gözükmüyor ocaktan önceki bütün primlerim silinmis galiba sadece ocak sonrası var benm arkadslarım ocaktan önce siparis girmislerdi sende o 22 tl yi ocak öncesi kazanmıs olmasın ama ben cok üzgünüm ki sen bile 22 tl kazanmısken bana 1 tl bile prim getirmedi sistemin sorunudur bu ama yaklasık 40 tl primim bosa gitti anlıcagın.. bu arada özel mesaj atamıyorum 100 msj dolmamıs kusura bakma canım

tesekkür ederim hayatım bna her gün yeni sifre geliyor canım benim ben baktım benim toplmda 8,29 tl primim var ben hala ve hala anlamıs degilim benim primlerim nereye gitti . cok aradım sirketi ama yok yok yok alt üyelerim yaklasık 400 tl prim girdi ama sende görsüyorsundur bana bende gözükmüyor ocaktan önceki bütün primlerim silinmis galiba sadece ocak sonrası var benm arkadslarım ocaktan önce siparis girmislerdi sende o 22 tl yi ocak öncesi kazanmıs olmasın ama ben cok üzgünüm ki sen bile 22 tl kazanmısken bana 1 tl bile prim getirmedi sistemin sorunudur bu ama yaklasık 40 tl primim bosa gitti anlıcagın.. bu arada özel mesaj atamıyorum 100 msj dolmamıs kusura bakma canım

canım benim anlıyorum seni çok sinir oldum şimdi ya nasıl silinir....acab sistemi gözünmüyo...canım belkide sistemde görünmüyo ama sipariş girdiğinde belki düşerler...şöyle 50 tllil falan bi sipariş gir bi bak belkide düşer...katalogun geldimi canımsenin

:18:kataloğum hala gelmediiiiiiii:84: :58:

Bana ve alt üyelerime de katalog gelmemişti aradık şirketi sorun kargoda sanırım arkadaşlar teslim alındı gözüküyor şirketi arayıp gelmediğini ve birdaha göndermelerini rica edin ve mesaj geldikten sonra arayıp takip edin bence ben öyle yaptım şirket ptt numarası veriyor size bağlı olan bölgenin orayı arayıp takip edin bence

canım benim anlıyorum seni çok sinir oldum şimdi ya nasıl silinir....acab sistemi gözünmüyo...canım belkide sistemde görünmüyo ama sipariş girdiğinde belki düşerler...şöyle 50 tllil falan bi sipariş gir bi bak belkide düşer...katalogun geldimi canımsenin

katalogum gelmedi cnm malesef vallahi ssitemde de baktık yok sadece 8tl gözüktor prim offff

Kızlar kimse uğramıyor bu topiğe oysa tecrübeli arkadaşlar gelse fikir alışverişi yapsak aldığımız ürünler hakkında bilgi paylaşsak çok güzel olur haksız mıyım sürekli bakıyorum hep aynı mesela aldığımız ürünleri yazsak müşterimiz memnun mu değil mi ???

$D172CDAE-155D-0A0B-056028BD7D66F8C8_b.jpg $F84DEEDF-155D-0A0B-0531391B7D91CC58_b.jpg

Ben bu ürünleri getirttim gerçekten çok güzel özellikle iç çamaşırı takımı çok kaliteli

mor geceliği bende aldım çok güzl.ama sütyenlerin kalıpları damış olmadı iade yapıcam gönderdim bugün

[QUOTE=GreenGreenEyes;

canım benim prim işini öğrendim ben büyük ihtimalle geçmiş aylardaki primin görünmüyo....ama sipariş verince kesilecek...çünkü mesela dün benim 3 tl primim görünüyodu bi sipariş verdim 20 tl düştü mesela görünmüyodu..sen katalogun gelince sipariş ver ve dene.. birde katalogum gelmedi demiştinya ptt karışıklık olmus tüm kataloglar şirkete geri gitmiş...aradımşirketi 2 gün önce sana tekrar katalog gönderimi yapacaklar canım:8:

Kızlar mor gecelıkten ben bır tane sattım kendımede aldım hoşuma gitti .
kendime bihter geceliği aldım üzerimde güzel durdu begendım.
Arkadaşlarım ve çalıştıgım yurtta ki ögrencilere risus külotlu çoraptan tam 40 tane sipariş ettim herkes çok memnun
.Bir tane tayt sipariş etmiştim ondanda memnun kalındı .
Bugun diğer siparişlerim geldi pierre sütyende leke çıktı su dökülmüş gibi kele kalmışbirde miorrenin korsesini sipariş etmiştim farmeli gibi değişik bi marka göndermişler

Back