• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

bana yeni temsilci no ve sifre geldi 2kez fakat ikiside farklı sisteme hiç biri uymuyor oturum bulunamadı diyor eski sifremlede acmıyor sifremi unuttumu tıklıyorum ama dogru bilgi girmelisiniz diyor anlamadım ne yapmalıyım :(

yeni katalog güzel olacakmıs diye duydum ama bilmiyrm sisteme de giremedim henüz birsey merak ediyorum arkdslar benim 2tane alt üyem var ve onlardan kazandıgım 20 30 tl gibi bi prim var fakat sitemin sorunlarından dolayı ben daha hiç siprs giremedim ocak ayında siprs girsem eski primlerimi ürün almak seklinde kullanabilecekimyim yoksa o hakkım yandımı bilgisi olan var mı ?????

yeni katalog güzel olacakmıs diye duydum ama bilmiyrm sisteme de giremedim henüz birsey merak ediyorum arkdslar benim 2tane alt üyem var ve onlardan kazandıgım 20 30 tl gibi bi prim var fakat sitemin sorunlarından dolayı ben daha hiç siprs giremedim ocak ayında siprs girsem eski primlerimi ürün almak seklinde kullanabilecekimyim yoksa o hakkım yandımı bilgisi olan var mı ?????

yok cnm sen merak etme kazanılan hak kaybedilmiyor.kazandığın kadar ürün alabilirsin.

kızlar selam,şimdi int ten sipariş verdim pek mutluyum,uzun zamandır bu anı bekliyordum,birde biriminiz birikmiş diye telefonuma mesaj geldi,IBAN nosu istiyorlar oooohhh gelsin paralar ohhh ohhhh:):9:

arkadaşlar maalesef az önce okudum bi arkadaş şirketi aramış yeni katalog şubattaymış :(((

Merhaba
AVON, Pierre Cardin vb. networklere uye toplamak amaci ile site genelinden ve ozelinden cagri yapmak uyarisiz uyeliginizin sonlanmasina sebep olabilir. Bu basliklar sorunlarinizin paylasilmasi icin acilmis olup uye toplamama sarti ile acilmistir.

Back