kızlar, herkes piercing çıkınca kalacak olan izden endişeli..
bunu endişe yapacaksanız hiç taktırmamanızı öneririm. çünkü vücudunuzun bir yeri deliniyor ve o delik kaynayınca muhakkak ki ufak da olsa bir iz olacaktır, bu kaçınılmaz bir durum..
sağlıklı ve düzgün bir delik istiyorsanız, bunu çok iyi bilen bir yere yaptırmanızı öneririm.
10'un sınıfın yaz tatilinde bir arkadaşımla dudak altımızı deldirme planıyla vagon'a
(piercingçiler iyi bilirler) gittik. gittiğim odada beyaz yarı yatar bir koltuk, solüsyonlar, iğneler ve buna benzer tıbbi gereçler vardı. karşımdaki erkeğe çenemi deldirmek istediğimi söyleyince, önce yüzüme baktı bir süre.. sonra senin çenen yerine kaşını delelim dedi. kaşımda daha güzel duracağını, kaşlarımın buna müsait olduğunu ve ona güvenmem gerektiğini söyledi.
aslında pek istemedim önce, ikna çabaları başarılı oldu ki; karşımdaki aynaya baktığımda kaşımda uzunca bir iğne görüyordum. (tabii iğneyi sokmadan önce elindeki bir ışıkla kaşından geçen kılcal damarları kontrol ediyor. bunu yapmasının nedeni damara denk getirmemek ki sonucu çok üzücü olabilir, çünkü iğne damarımıza geldiği zaman kaşımız düşüyor ve hiçbir
estetik operasyon kaşımızı tekrar kaldırmamızı sağlayamıyor.) iğneyi çıkarıp önceden seçmiş olduğum piercingimi taktı ve beni gülen yüzüme uğurladı..
herhangi bir acı, kanama gibi olumsuzluk yaşamadım ve mezun olmama kalan 1 seneyi piercingimle tamamlamıştım. okul günlerimde toplarını çıkarıp barıyla gittim veya şeffaf top kullandım.
şuan işim gereği kullanmıyorum malesef, çok hafif belli belirsiz bir iz var lakin kimse anlamıyor.. en gözde aksesuarım piercingim olmuştur ve hevesimi alarak vazgeçtim ondan.
hayatınızda keşkelere yer vermeyin, istiyorsanız sahip olun derim..