kızlar benim yüzüm piercingten delik deşik oldu kaşıma,dudağımın ortasına,sağ çeneme iki tane ve burnuma piercing taktırdım şuan sadece sağ çenemde 1 tane ve kaşımda duruyor fakat dilime veya göbeğime de yaptırmayı düşünüyorum.dudak,kaş ve burun için soruları olanlar varsa sorabilirler.ayrıca istanbulda yaşayan ve piercing yaptırmak isteyenler varsa bakırköydeki vagon kafeye gitsinler çünkü benim piercing yaptırdığım en steril yer orası ve orda yaptırdığım ve arkadaşlarımın yaptırdığı piercinlerde hiç bir sorun olmadı fakat çenemdekilerden birini dandik bir yerde yaptırmıştım ve kadın yamuk delmiştisarkma yada kapanma kişiden kişiye göre değişiyor benim bir arkadaşımın kaşında piercing var fakat 3 ay takmasa bile kapanmıyor ama ben 1 gün takmasam kapanır çok kapandı benim piercinglerim ama ben hep kendim açtım okulda sorun oluyor takmama çok kızıyorlar bende bazı hocaların dersinde çıkarıyorum çenemdekini ve 40 dk takmayınca kapanıyor ve bende barını(piercingin çubuğunu)ittire ittire takıyorum ve kapanan deliği açıyorum napıyım başka çare yok =) sorularınız varsa sorun kızlar
piercing kesinlikle çok hoş bir aksesuar, ben 3 kere yaptırmıştım, dudak altıma, alışması da hiç zor değil, hatta çıkardığımda özlemiştim hala bir gün eser de yaptırırsam diye cüzdanımda taşıyorumfarklı farklı yerlerde yaptırdım ve hiç acı hissetmediğimi belirteyim zaten önce bir spreyle bölgeyi uyuşturdular, ben bitti mi yani olmuştum talimatlara da uyunca iltihap kapmadı ki ilk seferinde ondan korkuyordum. şimdi bir öğretmen adayı olduğumdan iyi ki zamanında denemişim diyorum. Bu arada ten rengim açık ve cildim hassas olduğundan bende iz kaldı çıkarınca ama belli belirsiz ama yaptırmadan önce iyice düşünün derim bağımlılık yaratabilir :)
Kaşımı deldirmeyi çokkk istiyorum ama 22 yaşımda olmama rağmen izin koparamıyorum bir türlüÇok acıyor mu,problem oluyor mu yaptıran arkadaşlar ? Ben hastasıyım bunun :))
Kaşımı deldirmeyi çokkk istiyorum ama 22 yaşımda olmama rağmen izin koparamıyorum bir türlüÇok acıyor mu,problem oluyor mu yaptıran arkadaşlar ? Ben hastasıyım bunun :))
Arkadaşlar hızma yı cok seviyor ve taktırmak istiyorum ama cevremde hiç takan yok o uüzden hiç kimselere soramadım.
Belki sizlerde takan vardır ?
Çok acıyor mu?
sonradan cıkan problemler varmı?
Takması cıkarması zor mu ?
Şimdiden teşekkürler
piercing kesinlikle çok hoş bir aksesuar, ben 3 kere yaptırmıştım, dudak altıma, alışması da hiç zor değil, hatta çıkardığımda özlemiştim hala bir gün eser de yaptırırsam diye cüzdanımda taşıyorumfarklı farklı yerlerde yaptırdım ve hiç acı hissetmediğimi belirteyim zaten önce bir spreyle bölgeyi uyuşturdular, ben bitti mi yani olmuştum talimatlara da uyunca iltihap kapmadı ki ilk seferinde ondan korkuyordum. şimdi bir öğretmen adayı olduğumdan iyi ki zamanında denemişim diyorum. Bu arada ten rengim açık ve cildim hassas olduğundan bende iz kaldı çıkarınca ama belli belirsiz ama yaptırmadan önce iyice düşünün derim bağımlılık yaratabilir :)
kızlar göbeğimi deldiriyorum annemden izni aldım aranızda gbeğine pıercıng takan varmı acaba en azından taktıktan sonra neler yapıcağımı söylerseniz mikrop kapmaması için iyi olur...:teytey:
canım nerede deldirdin bide 1 ay falan hiç çıkarmamak gerekiyormuş sen ne kadar zaman boyunca çıkarmadın bakımı zormu çıkardığında kapanıyomu hemen çok soru oldu kusura bakma bende taktırmak istiyorumda bilgiye ihtiyacım var biraz :)Kizlar Ben Dudağimi Deldirmiştim Hemde Spray Fln Da Sikilmadi çünkü Sikilinca Kötü Oluyomuş Ama Hiç Acimadi Zaten En Acimayan Yer Dudakmiş Ve ölede Oldu Yani Yaptirmak Isteyenler Hiiç Korkmasin önemli Olan Iyi Bir Yer Bu Arada Delen Adama Sordum En Aciyan Yer Neresi Diye Dilmiş Dil çok Aciyomuş Haberiniz Olsun
canım nerede deldirdin bide 1 ay falan hiç çıkarmamak gerekiyormuş sen ne kadar zaman boyunca çıkarmadın bakımı zormu çıkardığında kapanıyomu hemen çok soru oldu kusura bakma bende taktırmak istiyorumda bilgiye ihtiyacım var biraz :)
Arkadaşlar hızma yı cok seviyor ve taktırmak istiyorum ama cevremde hiç takan yok o uüzden hiç kimselere soramadım.
Belki sizlerde takan vardır ?
Çok acıyor mu?
sonradan cıkan problemler varmı?
Takması cıkarması zor mu ?
Şimdiden teşekkürler