- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
Yok yok ne Çanakkalesi eşimin balık sevdasından dolayı yarı Çanakkaleli sayılırız Bursadayım 31 yıldır aynı konumda çok şükürBursadayim canım sen canakkaledesin galiba dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok ne Çanakkalesi eşimin balık sevdasından dolayı yarı Çanakkaleli sayılırız Bursadayım 31 yıldır aynı konumda çok şükürBursadayim canım sen canakkaledesin galiba dimi
EvetBursalı mısın sende acaba margeret cim
Aaa süper, çanakkale yazdığını gördüm bir yerlerde ondan bende doğdum doğalı bursa nilosumYok yok ne Çanakkalesi eşimin balık sevdasından dolayı yarı Çanakkaleli sayılırız Bursadayım 31 yıldır aynı konumda çok şükür
Bendeee bursada değilsin herhalde
Neresindesin?Aaa süper, çanakkale yazdığını gördüm bir yerlerde ondan bende doğdum doğalı bursa nilosum
Osmangazi canım senNeresindesin?
Evet Çanakkale yazdım çoğu yaz gidiyoruz o tarafa gezmeye Gökçeada falan yazmıştım ona denk geldin sanırım
Ben de Osmangazi ama Osmangazi geniş bir ilçe ne tarafta kalıyorsunuz siz ben kent meydanına yakınım öyle diyim çok yerimiz belli olmasınOsmangazi canım sen
Bende çok belli etmek istemedim gülüm ondan geniş tutuyorum bende kent meydanına yakınBen de Osmangazi ama Osmangazi geniş bir ilçe ne tarafta kalıyorsunuz siz ben kent meydanına yakınım öyle diyim çok yerimiz belli olmasın
Maalesef değilim, kanayan yaram. Ama yarın geliyorum sanırım. Babam hasta biraz, duruma göre karar vereceğiz. Sabah belli olacak.Bendeee bursada değilsin herhalde
Ben ÇekirgeBende çok belli etmek istemedim gülüm ondan geniş tutuyorum bende kent meydanına yakın
Çok geçmiş olsun canım, allah yardımcınız olsun hasretlik çekmek zor, rabbim kavuştursun inş ❤Maalesef değilim, kanayan yaram. Ama yarın geliyorum sanırım. Babam hasta biraz, duruma göre karar vereceğiz. Sabah belli olacak.
Eski güzelim cekirgeden eser kalmadı ah ahBen Çekirge
İnşallah. İyi olsun da hasretliğe razıyım.Çok geçmiş olsun canım, allah yardımcınız olsun hasretlik çekmek zor, rabbim kavuştursun inş ❤
Bak çok merak ettim şimdi dur özelden yazayım neredesinBende çok belli etmek istemedim gülüm ondan geniş tutuyorum bende kent meydanına yakın
Burda mısınız ahsjahsjjajaBak çok merak ettim şimdi dur özelden yazayım neredesin
Onur da değişir yakında tam da dilimiz alıştıydı ah şaypa ne günlerdi beBurda mısınız ahsjahsjjaja
Teşekkürler, bizde her türlüsü var Bursa'ya özgü yapmadım, kendime özgü yaptım bak bu da dediğin tarzdaAkşama ne yemek yapsam diye düşünüyordum ahanda pideli köfte Bursalı olarak söyliyim o köfteler uzun değil ince ve yassı yuvarlak olur bu tip olunca İnegöl Köfteye giriyor ama emek var ellerinize sağlık
Teşekkür ederim ablacımHarka olmuş ellerine sağlık olsun,pideyide banacan sosuna ohh mis yarışmada başarılar d,liyorum sanada