Köfteler Pideli Köfte

Elliciklerine sağlık

Elinize sağlık başarılar..

Ooo kankama bak yaaaa nelerde yapmış on numerooo veriyorum sana kankirellam, pes etmeyişine Hastayım başarılar dilerim ellerine sağlık ❤ karnım acikti olsada yesek
Teveccühün kankam, güzel iltifatlarına teşekkürlerimi sunuyorum pes etmek yok kanka yola devam biraz sonra bi daha yapcam kanka bi tabak gönderirim sana

Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyordum ahanda pideli köfte Bursalı olarak söyliyim o köfteler uzun değil ince ve yassı yuvarlak olur bu tip olunca İnegöl Köfteye giriyor ama emek var ellerinize sağlık

Ooo hemsehrim minnak ve yassı köfte üstüne tereyağ sos tutun beni yaaa

Kenarında yoğurt tavada yağ cozurdar getirirler köftenin üzerine dökerler üf üf üfben yanında kola alırım eşim şalgam
Sen de Bursalısın hıı ondan çekim var aramızda
Canim çekti kız valla offf sicak sıcak yemek vardı şimdi elleri titriyo üzerine köfte koyarken zaten adamların bide yanına patlican közleme koyan yerler var aman allahım hemşeri kanı çekiyo niloşum, bursaliyiz ezelden

Bursada mısın başka şehirde mi yaşıyorsun?
Bayadır da yemiyorum özlemişim yedikten sonra ardından közde kahve üf üf ağzım sulandı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…