Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

tebrik ediyorum boyle bir topık olması lazımdı ...makyajıszda guzel olan bir cok unlu var opuyorumnanaktan

Sıfır makyajlada çok ama çok gzl Aslı Tandoğan

asli-tandogan.jpg

opuyorumnanaktan

hemfikirim cnm diger koyduklarınada opuyorumnanaktan

tebrik ediyorum boyle bir topık olması lazımdı ...makyajıszda guzel olan bir cok unlu var opuyorumnanaktan

kesinlikle livim . ztn bir kadın çirkinse istediği kadar estetik ve makyaj yaptırsın çok çok değişmiyor diye düşünüyorum. ünlüler tabikide makyaj yapmak zorundalar göz önündeler, süslü bakımlı olmak onların işi. eğer dergi kapaklarına makyajsız ve photoshopsuz resimleri koyulsaydı ne anlamı olurdu. ozaman yoldan geçen her gzl kadın potansiyel bir kapak kızı mı yani... dediğim gibi güzel olmayana ne photshop ne makyaj hatta hatta estetik bile çoğu zaman kar etmiyor ...

beni hep özgü namala benzetirler önceden kızardım ama şimdiden sonra hoşuma gidicek....

Sıfır makyajlada çok ama çok gzl Aslı Tandoğan

makyaj sız doğal guzellık buna derım güzel ablam benım sız bırde yakından görsenız onu ınsan gözlerının ıcıne bakmaktan sohbete dalamıyo buyrun az makyajlı resmınıde ben eklıyım bence makyajlı da makyajsızda güzellığınden söz ettıren bı isim

Son düzenleyen: Moderatör:
adrıanda yok ama ancelına jolıde goz altı beyazlatıcısı var

makyaj sız doğal guzellık buna derım güzel ablam benım sız bırde yakından görsenız onu ınsan gözlerının ıcıne bakmaktan sohbete dalamıyo buyrun az makyajlı resmınıde ben eklıyım bence makyajlı da makyajsızda güzellığınden söz ettıren bı isim

gördün mü yakından tatlış anlatsana nasılllll :)

Yasemin Ergene yi güzel bulmuyorum.Diğerleri daha hoş.Adriana Lima nın da gülümserken üst damakları görünmese daha hoş olucak..İlk baştaki fotodaki kız hoş,adını unuttum..Aslı mı neydi..Özgü Namal ise sadece sevimli ve şirin.Herhangi bir seksiliği çekiciliği yok..Yaşına göre masum ve çocuksu havası sempatik geliyor insana...

rimel dahi olsa makyajsız sayılır opuyorumnanaktan

bu kadın zaten her haliyle guzel

natalia oreiroda super

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşkı memnu daki Nihal in Beren Saat ten çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ama buraya çirkin bir fotosunu koymuşsunuz..:mymeka:

Aşkı memnu daki Nihal in Beren Saat ten çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ama buraya çirkin bir fotosunu koymuşsunuz..:mymeka:

:KK70::KK70: makyajsız başka fotosunu bulamadım. hhhhm Beren Saat daha gzl bence ama Hazal Kayada fena değil :) sen koy bakalım daha güzel makyajsız fotosunu :p

gördün mü yakından tatlış anlatsana nasılllll :)
kendısı yakınım oldugu ıcın herdaim göre bılıyorum aynen resımlerde göruldugu gıbı cok doğal sempatık cana yakın normal bızler gıbı yagnı o kadar kokoş degıldır doğallıktan yana ama çok temız ve bakımlıdır yanına gıdınce ılk aldıgınız koku parfumden önce sabun şampuan kokusudur herseyden önce adam gıbı adam yagnı dıer ünlüler gıbı burnu kafdağında degıl halktan ınsanlar gıbi cok doğal ve göz alıcı zaten gözlerı işi bitiriyo kızlar mesela nez ide tanıyorum yakınen oda doğal halıyle güzeldır fakat makyajlı cok daha güzel

kendısı yakınım oldugu ıcın herdaim göre bılıyorum aynen resımlerde göruldugu gıbı cok doğal sempatık cana yakın normal bızler gıbı yagnı o kadar kokoş degıldır doğallıktan yana ama çok temız ve bakımlıdır yanına gıdınce ılk aldıgınız koku parfumden önce sabun şampuan kokusudur herseyden önce adam gıbı adam yagnı dıer ünlüler gıbı burnu kafdağında degıl halktan ınsanlar gıbi cok doğal ve göz alıcı zaten gözlerı işi bitiriyo kızlar mesela nez ide tanıyorum yakınen oda doğal halıyle güzeldır fakat makyajlı cok daha güzel

hhmm evet ztn onun güzel olmasındaki en büyük etken doğallığı:)

X