PhotoScape resim düzenleme programı

tamam sanki öyle bir butonu biliyorum dur bi deneyim

pekiiii gözyaşı damlası nasıl oluyor yaaa :26: bi gözyaşı buldum ama o 3 lü set ben 1 adet göz damlasını bulamıyorumm eğer hatırlıyorsan bide bi avatar ağlatayımmm

oh anladığına sevindimanlattğımdan ben bile anlamadım çok zekisin

depresyonda mısın kuzum napcan avatar ağlatıp:18:göz yaşı bilmiyomki ben

oh anladığına sevindimanlattğımdan ben bile anlamadım çok zekisin

depresyonda mısın kuzum napcan avatar ağlatıp:18:göz yaşı bilmiyomki ben
yok o butonu bikaç kez kullanmaya çalışmıştım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştım şimdi sayende anladımm çok sağol yaaa depresyonda değilim ama gözyaşı katmakta gelişmek istedim işte

bak bu resmin orjinal hali

buna sayende 2. göz katabildim

ve göz bile kırptırdım

Son düzenleme:

vay vay vayyyy sen bu İŞTE USTA olmaya başlamışsın.çok sevindim yapabilidğine sen bu kediyi ağlatırsın da şimdik

Son düzenleme:
vay vay vayyyy sen bu İŞTE USTA olmaya başlamışsın.çok sevindim yapabilidğine sen bu kediyi ağlatırsın da şimdik
çok sağol canımm valla sen söylemesen kara kara düşünüyordumm dur birde onunla çalışayım

aaa nasıl ağlattın hatunnnnnbunu ben bilmiyordum banada öğretttt
valla kararlıydım o gün ki halimi hatırlarsın hırs yapmıştım adeta bak canım nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim inşallah anlatabilmişimdir

nazo da kim olur kız

anladım tatlım bakcam şimdik

benim daimi topikimdeki bi hatundur nazo. topikte beni bulamayınca peşime takılıp buraya gelmiş

anladım tatlım bakcam şimdik

benim daimi topikimdeki bi hatundur nazo. topikte beni bulamayınca peşime takılıp buraya gelmiş
tamam canım sende yapar yapmaz eklersin bi bakarız nasıl ağlarmış diye hımm nazo yu öğrenmiş oldum hadi kolay gelsin canımm

Güzel ağlatmışsın canım ellerine sağlık ama yazık ya :125:
teşekkürler tatlım evet kimse ağlamasın inşallah ağlayacaksak da sevinç gözyaşları olsun

tebrik ederim cnmmmo kalbe ışıltıyıda senmi verdin
teşekkürler canım hani sen denemedin ki bekliyorum senin ağlamaklı resimlerini yok canım o kaaa tecrübeli değilim sadece gözyaşı ekledim diğer herşey resmin orjinal hali

tatlım deniycem bende bi avatar ağlatıcam ve bunu ilk seninle paylaşıcamama fırsATIM olmadı henüz

şifaa cım ağlatma efektini bulamıyorum yardımcı olurmusun

nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim dene bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…