tamam sanki öyle bir butonu biliyorum dur bi deneyimtatlım isim olarak butonu bilmiyorum ama hani şey varya ayy nasıl anlatcam:18:bi çubuk var bi ucunu bi noktaya koyuyosun tıkladığında diğer ucunun olduğu nokta diğer ucun olduğu noktanın aynısı oluyoanladınmı
tamam sanki öyle bir butonu biliyorum dur bi deneyim
pekiiii gözyaşı damlası nasıl oluyor yaaa :26:bi gözyaşı buldum ama o 3 lü set ben 1 adet göz damlasını bulamıyorumm eğer hatırlıyorsan bide bi avatar ağlatayımmm
yok o butonu bikaç kez kullanmaya çalışmıştım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştımoh anladığına sevindimanlattğımdan ben bile anlamadım çok zekisin
depresyonda mısın kuzum napcan avatar ağlatıp:18:göz yaşı bilmiyomki ben
yok o butonu bikaç kez kullanmaya çalışmıştım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştımşimdi sayende anladımm çok sağol Yaaa depresyonda değilim ama gözyaşı katmakta gelişmek istedim işte
Eki Görüntüle 428936 bak bu resmin orjinal hali
Eki Görüntüle 428934 buna sayende 2. Göz katabildim
Ve göz bile kırptırdımEki Görüntüle 428935
çok sağol canımm valla sen söylemesen kara kara düşünüyordummvay vay vayyyy sen bu İŞTE USTA olmaya başlamışsın.çok sevindim yapabilidğine sen bu kediyi ağlatırsın da şimdik
valla kararlıydım o gün ki halimi hatırlarsın hırs yapmıştım adetaaaa nasıl ağlattın hatunnnnnbunu ben bilmiyordum banada öğretttt
nazo da kim olur kıznazoooooooo
valla kararlıydım o gün ki halimi hatırlarsın hırs yapmıştım adetabak canım nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim inşallah anlatabilmişimdir
nazo da kim olur kız
tamam canım sende yapar yapmaz eklersin bi bakarız nasıl ağlarmış diyeanladım tatlım bakcam şimdik
benim daimi topikimdeki bi hatundur nazo. topikte beni bulamayınca peşime takılıp buraya gelmiş
Eki Görüntüle 443075 Başak cığım bende iştaha geldim bidaha ağlattım
Eki Görüntüle 443075 Başak cığım bende iştaha geldim bidaha ağlattım
teşekkürler tatlımGüzel ağlatmışsın canım ellerine sağlıkama yazık ya :125:
teşekkürler canım hani sen denemedin ki bekliyorum senin ağlamaklı resimlerinitebrik ederim cnmmmo kalbe ışıltıyıda senmi verdin
teşekkürler tatlımevet kimse ağlamasın inşallah ağlayacaksak da sevinç gözyaşları olsun
teşekkürler canım hani sen denemedin ki bekliyorum senin ağlamaklı resimleriniyok canım o kaaa tecrübeli değilim sadece gözyaşı ekledim diğer herşey resmin orjinal hali
sağlık olsun tatlım geç olsun da güç olmasıntatlım deniycem bende bi avatar ağlatıcam ve bunu ilk seninle paylaşıcamama fırsATIM olmadı henüz
şifaa cım ağlatma efektini bulamıyorum yardımcı olurmusun