PhotoScape resim düzenleme programı

bnm resimler olmuyor yaaa sabhatan beri ugrasiyorum resmlerin boyutlarini bir turlu ayni yapamadim(

arkadaslar neden olmuyor yaa uffff

Eklentiler

• $8a64650dfac2f045066052fuz9[1].jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
bnm resimler olmuyor yaaa sabhatan beri ugrasiyorum resmlerin boyutlarini bir turlu ayni yapamadim(
Eki Görüntüle 352949

arkadaslar neden olmuyor yaa uffff

Tatlım şu an avatarında kullandığını kendin hazırladıysan sanırım yapmak istediğini başarmışsın.

Sorun yaşayanlar için bir kez daha açıklamaya çalışayım.
Programın düzenleyici sayfasında orjinal resimden hazırlanıp klasöre kaydedilen efektli kareler
AniGif sayfasında karelerin hepsi tek tek ortaya sürüklenecek. Efektsiz orginal kareyi de sürüklemek gerekiyor.
Örneğin 2 adet efektli kare hazırlamış olsanız, bir de orjinal resim AniGif sayfasında 3 adet resim karesi
dönerek hareket ediyor olacak. Karelerin hepsi orjinal boyutlarda hazırlanıp AniGif sayfasında hareket ederken
boyutu ayarlanacak. Sağ yandaki botut bölümünden Tuval boyutunu ayarla seçilecek ve açılan
pencereye uzunluk, yükseklik ölçüleri yazılacak. KK avatar için hazırlanıyorsa ölçüdeki üst sınır
uzunluk 100, yükseklik 100 olmalıdır. İstenirse daha küçük olabilir lakin avatarda hareket edebilmesi için
1 milim dahi büyük olmamalıdır.
Unutulmaması gereken işlemin altını tekrar çizmem gerekirse; Efektler mutlaka klasörümüzden seçtiğimiz tek
kareden hazırlanacak ve karelerin hepsi birleştirildikten sonra (hepsi birlikte) ölçüsü ayarlanacak.
Farklı ölçülerde kareler birleştirildiğinde düzensiz, hoş olmayan bir hareketlenme oluşur.

.. .. ..

1. resim orjinal - 2. resim bileklik ve maskeye bir kaç ışıltı efekti konmuş - 3. resim ışıltıların yerleri değişmiş. -
4. resim (Gif, Avatar) 3 karenin AniGif sayfasında birleştirilerek boyutunun 100x100 olarak ayarlanmış halidir.

bende indirdim simdi ama dil yinee türkce degil

tweetycim programın açılış sayfası, yuvarlak sembolün en altında yan yana görünen 5 seçenekten biri (ortadaki) lisan seçeneği.
Sanırım sende İngilizce seçeneği onaylı. İnsan logosu olarak görünen bu lisan seçeneğini tıkladığımda İngilizce ve türkçe olarak
2 dil görünüyor. Translator's Guide yi tıklayınca pek çok dil seçeneği çıkıyor.
Tatlım buralara bakıp düzenlemeni yapabileceğini sanıyorum. Yorumunu bekliyorum.

her zmnki gbi link sorunu çıktı burdada:$

cansuslncum linkle ilgili nasıl bir sorun yaşıyorsun? :44:
Verdiğim linki kullanarak sorunsuz indirebiliyorum.

kulittacım sana acil bi sorum var bak bu avatarda kenarlar beyaz kalıyor

bunları nasıl hallederiz

kulittacım sana acil bi sorum var bak bu avatarda kenarlar beyaz kalıyor

bunları nasıl hallederizEki Görüntüle 359405

Dikdörtgen şeklindeki resimlerin kenarındaki beyazlar kalkana kadar ölçüsünü değiştiriyorsun canım.
Verdiğin avatar 70x100 olduğu zaman uygun oluyor. Avatarın 100x100 olmasını istediğinde üst ve alttan
kesmen gerekiyor.

Yukarıda verdiğim linkte program sorunsuz kullanılıyor tatlım. Gördün mü?
Linki yeniden veriyorum.

PhotoScape 3.5 İndir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir

ama boyutu değişince avatar bulanıklaşıyor sanki

netliği gidiyor

sorunsuz programı indirmiştim tatlım sağollll

ama boyutu değişince avatar bulanıklaşıyor sanki

netliği gidiyor

sorunsuz programı indirmiştim tatlım sağollll

Evet canım, orjinal resmi büyütünce netlik bozuluyor. Bunun için yapılabilecek bir şey yok.
Bu durumda 100x70 kullanmak uygun görünüyor.

kulittam orasi sozluk gibi ama isime yarar sanirim tessekur ederim

olmadı demi ben halaaa şu sağa sola hareket ettirmeyi anlamadım ve yapamadımm

aa süper olmş arjinal gibi vall akuzum. aslında çk bsitbi işlem ama ne kadar hoş gözüküyorrrr
çok teşekkür ederim yaa moral oldu evet ya aslında çokda basitmiş ama şimdi sırada avatarlara farklı farklı hareket ışıltı filan katmak istiyorum

haa Başakcığım yaa sen ilk sayfalarda tweety avatarının orjinalinde 1 göz verdı ve sen 1 göz daha katmıştın onu nasıl yaptın :26: müsait olduğunda bana bi yaz tatlım

çok teşekkür ederim yaa moral oldu evet ya aslında çokda basitmiş ama şimdi sırada avatarlara farklı farklı hareket ışıltı filan katmak istiyorum

off şu işlti işini sorma ya bi türlü orjinalş gibi yapamıyorumhep dandik oluyo

haa Başakcığım yaa sen ilk sayfalarda tweety avatarının orjinalinde 1 göz verdı ve sen 1 göz daha katmıştın onu nasıl yaptın :26: müsait olduğunda bana bi yaz tatlım

tatlım isim olarak butonu bilmiyorum ama hani şey varya ayy nasıl anlatcam:18:bi çubuk var bi ucunu bi noktaya koyuyosun tıkladığında diğer ucunun olduğu nokta diğer ucun olduğu noktanın aynısı oluyo anladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…