Ben de az önce sipariş verdimSanıyorum dört beş güne elimde olur..Ben de ağustostan beri araştırıyordum hatta Philips in İngilizce ve İspanyolca web adreslerine girip orada bulunan ürünlerin yorumlarını da okumaya çalıştım.Kullananların çoğu memnun; geri dönüşleri genel anlamda olumlu.Geçenlerde yine araştırırken bir online alışveriş sitesinde bir kullanıcı yorumu dikkatimi çekmişti.Bu yorumu yapan arkadaş 5 yıl önce yurt dışından temin etmiş böyle bir ürün-tabii hangi marka olduğunu net hatırlamıyorum..Ve 5 yıldan bu yana hiç bir sıkıntı olmadığını güvenle kullandığını ifade etmişti.Ben de ürünü kullandıkça yorum yazmaya çalışacağım:) Herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum..
İyi geceler , çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.:):) Sanırım iyice araştırdıktan sonra içine hangisi siniyorsa onu almak lazım.Bir de zaten devir teknoloji devri eminim bu ürünlere taş çıkartacak cihazlarda üretilecektir.:) O yüzden çok fazla takılmamak gerek sanırım küçük detaylara :):) Tekrardan çok teşekkürler sorduğum sorulara bıkmadan cevap verdiğin için :)Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Aynen, ben de bir yıl araştırmıştımneyse ki en üst seviyede ilk kullanımdan bir hafta sonra işe yarayacağını hissetmeye başladım
Umarım çok memnun kalır ve yıllarca kullanırsın
İyi geceler , çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.:):) Sanırım iyice araştırdıktan sonra içine hangisi siniyorsa onu almak lazım.Bir de zaten devir teknoloji devri eminim bu ürünlere taş çıkartacak cihazlarda üretilecektir.:) O yüzden çok fazla takılmamak gerek sanırım küçük detaylara :):) Tekrardan çok teşekkürler sorduğum sorulara bıkmadan cevap verdiğin için :)
Sonuçlar gayet tatmin edici gibi:) İnşallah çok ama çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz:) Sanırım bu işin sırrı gerçekten düzenli kullanmaktan geçiyor..Bir de psikolojik olarak inanmak lazım azalacağına:) Bu psikoloji denen şey cidden etkiliyor çoğu şeyi:)Evet kızlar son durumu bildireyim, bugün yüzüme, kollarıma ve koltukaltı bölgesine ikinci uygulamamı yaptım. Kollarımda yüzde elli kadar dökülme olmuştu, koltuk altında ancak yüzde kırk. Yüzde son birkaç gündür de bayağı seyrelme olmuştu.
Bu defa kollarımda kıl köklerinde biraz nokta nokta kızarıklık oldu, 5. seviye uyguladım, ama kızarıklıklar yarım saat dolmadan geçti
Vakitsizlikten bugün tek şarjda sadece bu üç bölgeye kullanabildim. Uygulama çabucak bitti, bir kaç güne bacaklara ancak vakit bulur yaparım sanırımİlk uygulamada sabırsızlıkla tüm günümü ayırmıştım ama bundan sonra böyle iki üç güne yaymak çok daha kolay olacak sanırım.
Bu arada bu sürede özellikle alt bacakta ve bikini bölgesinde dökülme çok güzel oldu, hatta hala da sürüyor, inşallah arayı açmadan yapar da gelişmeleri bildiririm
Kızlar yüzümdeki tüylenme fotoğraftaki gibi.Ama bu ağdadan 2-3 gün sonraki hali.Normalde bunun iki katı olarak düşününüz.. bu bölgelere lumea uygulasam bir sakınca olur mu ki ne dersiniz? Hatta yanaklarımda da var güçlü kıllar.Bir de yüzümün sağ yanağında bir ben var bunun etrafında fazlaca tüylenme oluşmuş.Sürekli cımbızla falan aldığımdan ötürüO bölgeye lumea yı uygulamak istiyorum lakin dediğim gibi bene çok çok yakın :/:/ Ne önerirsiniz??
Haklısın canımSonuçlar gayet tatmin edici gibi:) İnşallah çok ama çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz:) Sanırım bu işin sırrı gerçekten düzenli kullanmaktan geçiyor..Bir de psikolojik olarak inanmak lazım azalacağına:) Bu psikoloji denen şey cidden etkiliyor çoğu şeyi:)
Çok çok çok teşekkür ederim verdiğin güzel yöntemler ve bilgiler için :) İnanır mısın yüze jilet fikrine hala alışamadımCanım bantla kapatmak da yanmaya neden olabilir diye düşünüyorum artık, kimileri kalemle de yanmış malum. Bence en iyisi parmağınla beni kapatıp etrafına atış yapman ve ben çevresinde kalan tüyleri eski yöntemle almaya devam etmen. Çok dikkat et olur mu bene, parmakla kapatmak yerine cihazın başlığını dayadığında benin açıkta olduğunu aynada görerek de atış yapabilirsin
Bir de biliyorsundur ama yine de en iyi ve hızlı sonucu alman için şu jilet meselesini söyleyeyim tekrar, öncesinde jiletle almak gerekiyor tüyleri bildiğin gibi, yüzeyde tüy olmamalı, yoksa hem etki etmiyor hem de tüyler tütsüleniyor, o esnada cildin de yanabilir. Ben başta bu fikre hiç ısınamamıştım, haliyle lumeayı ilk kullandıktan sonra bir iki güne ufak ufak diken diken çıkmaya başlamıştı ve mecburen o arada yine jilet değdirmek zorunda kalmıştım. Çok tedirgindim. Ama ikinci haftaya girerken tüyler dökülmeye ve çıkma hızı yavaşlamaya başladı. İkinci kullanımdan önce de haliyle yine jilet kullandım ama mesela bıyık bölgesinde hemen hemen hiçbir kalmamıştı zaten. Dün değil önceki gece kullanmama karşın şu an yüzümde tek bir pürüz yok, malum normalde jilet vursak sakal gibi görünmeye başlar ertesi güne. Merak etme zamanla dökülme yumuşama ve geç çıkma başlıyor. Muhtemelen birkaç kullanımdan sonra hiç jilet bile kullandırtmayacak ya da sadece belli bölgelere gerekecek.
Kadınlar için olan şu Venüs jileti ya da gilette'nin kendinden de kayganlaştırıcı tabakası olan 3 bıçaklılarını kullanmanı tavsiye ederim. iki bıçaklılar ya da diğer ucuz olanlar çok tahriş ediyor. Bir de yüzünü cildi kurutmayan jel sabun gibi bir ürünle jiletlemen sanırım daha uygun. İlk kullanımdan sonra jiletten dolayı ilk on gün diken diken olacak, korkma, dikkatle jilet uygula gerekirse, evdeysen hiç dokunmaVe kesinlikle ben çevresi dışındaki yerlere artık kılları kökünden koparma yöntemini uygulama, uyuyan tüyleri yeniden uyandırma.
Tüy renginden zaten hızlı sonuç alıp iki üç haftaya rahatlamaya başlayacağını düşünüyorum, umarım o süre de çabuk çabuk geçer. Ama jileti de lumeayı da kullanırken bene dikkat et olur mu, boşver, çevresindeki 3-5 tüyü normal yöntemle al. İçine sinmiyorsa fırsatın olursa benini bir dermatologa gidip aldırmak istediğini söyle, baksın uygun mu işleme. Lazer kullandığını anlat ve sonrasında da vereceği talimatlara uy olur mu
Umarım sen de çok hızlı sonuç alırsın
Çok çok çok teşekkür ederim verdiğin güzel yöntemler ve bilgiler için :) İnanır mısın yüze jilet fikrine hala alışamadımBelki bu bir şehir efsanesi belki değil ama ne bileyim yüze jilet uygulamanın hayali bile ürkütüyor maalesef Çoğu insan lumeayı yüzlerine uygularken tüyleri kısaltmaktan bahsediyorlardı :/:/ Şu yüzümdeki bene ve o bölgeye çok dikkat edeceğim.Hatta ilerleyen zamanlarda bir dermatoloğa gidip aldırmayı düşünüyordum:) Tekrardan çok teşekkür ediyorum ,ellerine sağlık yine beni aydınlattın tecrübelerinle:)
Arkadaslar lumeanin kitapciginda agda ilede alinip uygulanabilir diyor. Sahsen bn ilk aldigimda agdayla aldigim tuyler tam cikmamisti uzasin diye beklerken kitapcikta agda ile alinabilir yazisini gordukten sonra uygulamayi tercih ettim etkilide oldu. Ama agdayla aldiktan sonra koklerin olusmus olmasi daha etkili sonc olabilir bence
Merhaba ben lumeayı uygulayalı 7 gün oldu.Şuan bir dökülme gözlemlemedim.Ama kollardaki tüylerin daha yavaş uzadığını farkettim.Dökülme yaklaşık kaçıncı günde başlıyor genel olarak.Birde bıyık bölgesinde kısaltma işlemini nasıl gerçekleştiriyosunuz.Ben ağda ile alıp 3-4 gün köklerin oluşmasını bekleyip atış yaptım ama çok içime sinmedi açıkcası.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevapladığın için çok teşekkürler öncelikle.Ben favori ve çene bölgemede kullandım yine ağdadan birkaç gün sonra.Ama sürekli sivilcd problemi yaşıyorum ve cidden bıktım artık.Oralara jilet vurma fikri çok ürküttü şuan beni ama yapacak bir şey yok madem bu şekilde en etkili sonucu verecek yapayım bari bendeİşte jilet kullanmak o bakımdan daha iyi geliyor aslında çünkü etkisini gördüm gibi geliyor bana, ben mecbur kalmadıkça jilet diyorum bu yüzden. benim ikinci kullanım üzerinden 3 gün geçti daha tüy çıkmadı yüzümde mesela. jilete rağmen yüzüm konusunda hiç olmadığım kadar rahatladım şimdiden.
Bir de bende tüylerin siyah ve kalın olduğu yerlerde ise bende 5.-6. günde az az dökülme başladı ama ikinci kullanıma kadar sürdü dökülme, 10 günde falan bayağı arttı. Beşinci seviyede uygulamıştım. Bir de ben çok sık duş alırım, arada kese falan da yaptım. Sen yine de onuncu günün geçmesini bir bekle bence.
Dökülmezse de sıkma canını, bazılarında ilk kullanımda dökülme pek olmuyormuş, dert etme derim, ikincide etki gösterir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?