Philips LUMEA LAZER

n11 deki mağaza cevap yazmış, yılbaşından sonra gelecek ancak fiyatını bilemiyoruz diyor. bence artırabilirler talep oldukça.

tekzen 750 tl üzerine 75tl indirim yapıyormuş ve lumea yalnızca sanal mağazadan alınıyormuş. 1125'e geliyor yani. sanırım aliciiimm

KilicBaligi ve konuya bakan arkadaşlar, sanalpazar'dn alışveriş yaptınız mı hiç? 1087'e buldum orda ama.. netten alınca ilerde sorun olursa garantiyle kime gidicez?

Atisi cok olan benim aldigimin alt modeli ve daha ucuz olan. Cihazin renkleri bile farkli. Ben alt modelini denemedim ama benim aldigimin acaip etkili oldugunun garantisi kendi tuylerim. Bacaklarimda yer yer kellikler basladi. Memnun kaldim. Onumuzdeki yapacagim seansin gununu iple cekiyorum. Yaza kadar tek tuk kalacagini dusunuyorum. En ust besinci seviyede kullaniyorum. Canim bacaklarda bile aci duyuyor ama olsun sonucta bitecek umidi ile her atisi gonul rizasi ile atiyorum. Ha flash yerini her kullanimdan sonra ozenle temizliyorum. Etkisi daha fazla hissediliyor.

kızlarrrr gittigidiyor'da 1000 tl e düşmüş birkaç tane var. ben de aldımm inş sorunsuz gelirr

Tuyleri sarartma yapmadan ve kokten agda yada epilasyon makinalari kullanmada ister makasla ister jiletle tercih hakki sizin alabilirsiniz. Bende onceden jilet kullanmazdim ama lazer merkezine ilk gittigimde jilet atarsam en iyi sonuc alacagimi soylemislerdi. Lazer makinasini kendim kullaniyorum ve iki gun oncesinde jiletliyorum. Cogalma olmaz cunku duzenli bir sekilde lazer atislarini yaparsan sonuctan memnun kalirsin. Jileti atarda lazer yapmazsan. Ha o zaman erkek killarina donebilir. Sert ve diken diken olur. Killari kisaltan makinalarda kullanilabilir. Yeterki koklerine ellemeyin.

canım jileti o gün yapıp lazer yapsak olmazmı?

veee bugün lumiama kavuştum yarın ilk iş yapıcam bakalım inşallah hayırlısıyla tüylerden kurtulurum

Merhaba , ben de almayi dussunuyorum ancak fiyatinin yuksek olmasindan dolayi emin olamiyorum. Ben genital bolge icin istiyorum ozellikle ama bu konu da fazla yorum goremedim dusunceleeinizi paylasirmisiniz lutfen.

bazi lazer epilasyonlarin ampulleri degisiyor... yani basliklari bkz: my elos homedics (200bin atis)
acaba bunlarin ki neden degismiyor?? ve 140 bin atisla nasil ömürlük oluyor?? bilginiz var mi bu konuda??

arkadaşlar bu aletin iki adet başlığı var ya bunlardan yüz için olan sarı camlı, diğer başlıkta cam yok . sizinki de böyle mi bir eksiklik yok değil mi bunda?

biraz önce ilk kez kullandım kol , koltuk altı ve bıyık çok basit oldu tabi basit olunca ben direk acaba bu işe yararmı diye şüphe ettim inşallah bakalım yarında bacaklarıma yapıcam

Bu ürününü şöyle 5_6 ay kullanıp yorum yapan yok. Bu beni baya şüphelendiriyor.
iki aydır kullanıyorum uçuncu seansımı yaptım geri çıkar mı bilmem ama yüzde yetmişten fazla tüylerimde azalma oldu devam ediyorum bakalım ben çok memnunum şimdilik ama şarjı biraz daha uzun sürseydi veya fişteyken de çalışsaydı iyi olurdu rahatlıkla söyleyebilirim ki daha ikinci seansımda ciddi fark gördüm ve öreceğime de inanıyorum benim tüylerim baya fazlaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…