denedinizmi cvp yzn işe yaradımı tşklrMerhabalar, bende eşime bahsetmiştim bak bakalım diye, almış dün, yarın elimizde olacak inşallah,
benim tüylerim çok köklüdür ve sıktır, gelişmeleri burdan paylaşmayı düşünüyorum, ben daha çok araştıracaktım, eşim almasaydı o kadar parayı vermeye cesaret edemeyebilirdim, inşallah işe yarar.
Benimkide öyle silsem bile tam çıkmıyor birde arkadaşlar ben adet oldum ikinci haftam doldu yapamıycakmıyımkızlar sizin makinenizin de camı çok kirleniyor mu? ben mesela bacaklarıma uyguluyorum. sonra camına bakıyorum. çok kirlenmiş. bezle silip devam ediyorum.
140 bin atış hakkı var diyolar ama böyle kirlenmeye devam ederse bi sene sonra çöpe gider. şimdi 100 bin atışlık olan daha mantıklı gelmeye başladı bana.
Bnce genital dışındaki yerleri yap. Orayı adet bitince yaparsınBenimkide öyle silsem bile tam çıkmıyor birde arkadaşlar ben adet oldum ikinci haftam doldu yapamıycakmıyım
cevap için sağol arkadaşım adet dönemi alınan tüyler daha kalın çıkıyor deniyor ya o yüzden demiştim ama dediğin gibi 2 haftayı geçirmeyeyim yapayımBnce genital dışındaki yerleri yap. Orayı adet bitince yaparsın
Model no: SC2004/11
Canım bu alet hamile ve emzirirken kullanılmıyor muş anladığım kadarıyla hamilesin yani sen ancak bir yıla kullanırsın ozaman burayı takip et ben daha ilk uygulamamı yaptım ikinciyi adetin bitince yapıcam ama inan ben inanamıyorum yarı yarıya tüylerim yok inşallah düzenli kullanımda kesin sonuç alırımbende almayı düşünüyorum.. ama emin değilim. memnun kalmayan varmı acaba .. ?
canım zaten şuan hemen almıcam. lazer epilasyon düşünüyodum ilerki dönemler için . ama evde kendim uygulasam daha pratik olur ...Canım bu alet hamile ve emzirirken kullanılmıyor muş anladığım kadarıyla hamilesin yani sen ancak bir yıla kullanırsın ozaman burayı takip et ben daha ilk uygulamamı yaptım ikinciyi adetin bitince yapıcam ama inan ben inanamıyorum yarı yarıya tüylerim yok inşallah düzenli kullanımda kesin sonuç alırım
Bence uzulme. Lazer merkezlerine bile gidince genital ile yuz bolgesi daha gec biter diyorlar. Ama insanin kil yapisina gore degisebilir. Birde dayanabiliyorsan seansini yapinca killarin koklu oldugu yere bir kac sefer bas gec. Ben oyle yapiyorum. Aldigin makina ilede alakali olabilir. Lumeanin hepsi bir degil. Zamana birak ve killarin cabuk uzuyorsa seans seviyesini kisalt. Bir ay dolmasini bekleme. Insallah killarin kokten dokulur :))Bn bu çarşamba 5. Seansı yapcam ama hala genital bölgenin yarısı duruyo yabn en çok orası için istemiştim. Hani 2 aydan sonra sonuç alınıyodu
Koltukaltı ve bacaktaki tüylerin nerdeyse hepsi döküldü ama genital hep aynı
2 haftada bir yapıyorum. Kullanma kılavuzunda aynı yre 2 kez yapmayın diyo ama dediğiniz gibi yapsam iyi olcak.Bence uzulme. Lazer merkezlerine bile gidince genital ile yuz bolgesi daha gec biter diyorlar. Ama insanin kil yapisina gore degisebilir. Birde dayanabiliyorsan seansini yapinca killarin koklu oldugu yere bir kac sefer bas gec. Ben oyle yapiyorum. Aldigin makina ilede alakali olabilir. Lumeanin hepsi bir degil. Zamana birak ve killarin cabuk uzuyorsa seans seviyesini kisalt. Bir ay dolmasini bekleme. Insallah killarin kokten dokulur :))
Benim kiz arkadasim lazer merkezinde boynuna lazer yaptiriyordu ve jiletle kaziya kaziya iyice killari cogaltmislar. Cok rahatsiz oldu. Bana geldi laf arasinda konusa konusa killara kadar geldik. Erkek sakali gibi aksine kiz arkadasimin boynunda tuylenmeler artmis ve sertlestmis. Senin lazeri getir dedi ve getirdim. Normalde benim cihazim yuze yapilmiyor ama kiz arkadas mesuliyet benim dedi ve jiletle killari temizlemeden killara belkide ayni yere dort bes kez basarak killari yaka yaka boynundan hepsini yakarak doktu. Biraz caninin yandigini hepimiz hissettik ama yapacak baska bir seyi kalmamisti. Lazer merkezi killarini jiletle iki sefer kazidiktan sonra kizin boynunun killarinin hakkindan gelemedik. Lume ile yapinca İki hafta olmak uzere kizin boynundan hala killar gelmedi. Ama iyice yakti ve acisina dayandi. Dogrumuydu evet yanlis diyebilirim ama sonuc gercekten iyi. Dayanilmayacak kadar bir aci degildi ama tabiki sonucta derinin ustunde killari yakti haliyle yanan killar bile olsa deriyi acitmistir. 20 dakika sonra ne kizariklik kaldi nede aci... Boynu ak gerdan gibi killardan temizlenince hosunada gitmedi degil :))2 haftada bir yapıyorum. Kullanma kılavuzunda aynı yre 2 kez yapmayın diyo ama dediğiniz gibi yapsam iyi olcak.
Belki de jiletle alırken bazı yerleri tam alamadığım için oralara etki etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?