Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun araştırmalar sonunda aldım bugun elime geçti.olumsuz yorumla karşılaşmadım hiç.n11 den 1020 tl ye 2006 modelini aldım.ürün yüzde yuz orijinal full paket çantası ve kullanım cd si var hem de Türkçe:)koluma kullandım hemen tahminen beş dk surdu lazer kadar olmasa da hafif anlık acı veriyor ama lazern yanında hiç tecrübe ettiğim için soyluyorum lazre iki seans gittim her seferinde korkudan zorla yatırldılar beni zaten yandım da bi kere eve buz torbasıyla gittim.urun geyet pratik kablo sorunu yok çok hafif bi kere. açar açmaz paketi müşteri hizmetlrini de aradım ayrıntılı bilgi için sanki komuşummuş gibi samimi bir şekilde bayan her şeyi anlattı.en iyi sonuş 4-5kadamelerinde alınıyor.2 aya varmadan tüylerde buyuk olçüde azalma oluyor ve bir daha çıkmıyor.on günde bir yaptğını ve çok iyi sonuç aldığını söyledi bayan .sonuç alabilmek için jiletten hemen sonra yapmak şart jiletsiz sadece tüyler tutusuleniyor.bir de lazerden farkı tüyleri dokmuyor uyutuyor yani lazer yapıldıktan birkça gun sonra tüyler dökülürken bunda uzun sure çıkmıyor dökülme olayı yok yani ilerleyen zamanlarda nasıl sonuç aldığımı yazarım ayrıca beş kişinin tum vücudunu bitirmeye yetecek kadar atışı varmış birebir müşteri temsilcisi dedi:)benden kızıma kalacak yani:)(bu yorumu geçen hafta yapmıştım ikinci kullanım haftaya acı olayı kişiden kişiye değişiyor genital hariç diğer bölgelerimde beşinci seviyede çalıştım ama genitalde beşte çalışamadım üçte çalıştım cilt tonuyla alakalı beyaz tenliyseniz acı yok denecek kadar az çözüm buldum bir krem aldım uyuşturuyor onla daniyicem bakalım ama lazere oranla acı çok çok az.ileryen zamanlarda yazarım gelişmeleri)Kizlar kullananlar yorumlarini paylasabilir mi acabaaa
merhaba,İnşallah canım, zaten bende işe yararsa diğer bir çok insan daha koyu ve kalın tüylere sahip olduğu için onlarda hayli hayli yarar yani... Bakalım ne zaman gelecek kargo, büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu arada Philips Müşteri Hizmetlerini aradığını söylemiştin, başka tüyo var mı?
merhaba,
canım ben de 1yıldır , lazer'e gidiyorum ,tüg'lerim baya baya bitti sayılır , sadece ufak bir bölgede rengi acıldgı icin pek dökülme olmadı , zaten'de cansız ..
Bu alet benim isime yararmı acaba ? ,lazer seansımı bitirdim, tenimde reaksiyon vermeye baslamıstı , ne dersin bana bir etkisi olurmu sence :)
hiç farkında değilim tüğ yazdığımın :)Canım öncelikle affına sığınarak "TÜY" olarak düzeltmek istiyorum.
Bu Ipl makineleri salon tipi makinelerden çok daha düşük frekanslarda çalışıyor, dolayısı ile eğer ki önceden yaptırdığın lazer işlemi artık tüylerin iyice açık renge dönüştüğü için görmemeye başladıysa bu makineden sonuç alabileceğini sanmıyorum canım.
Şöyle ki, benim vucut tüylerin oldukça açık renk ve incedir haliyle normal sir ağda ile bile tüyleri kökünden almakta zorlanıyorum zira hemen kopuyorlar. Bu makinenin bu tarz tüylerde etkisi olmayacağını tahmin etmiştim, yine de bacak tüylerimde deneme yaptım lakin en ufak bir acı-hassasiyet olmamasından yola çıkarak diyebilirim ki bahsettiğin tüyler sarı renk ise, cımbızla çektiğinde koyu renk bir kök görmüyorsan işe yaramayacaktır.
hiç farkında değilim tüğ yazdığımın :)
Neyse ben hata aramıyorum by by
1050 liraya satılıyor n11 sitesinde bilgin olsun.
teşekkür ederim ama ben kişilerden çok muhattap bulacağım siteleri tercih ediyorum