• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

Scanning Laser almistim.Rio Salon laser yazdiginiz zamanda youtubede cikiyor. Once anahtarini takiyorsunuz sonra baslatma evresine gecip telefon alosu gibi atis yapan kismini kullanmak istediginiz ayara getirip lazer atislarini baslatiyorsunuz. Ama cook uzun zaman aliyor vakti olana iyi bir makina kesinlikle etkili ama atislari uzun oldugundan ben kullanmadim. Almadan once yaparim diye heveslenmistim aldiktan sonra oyle olmuyor. Sıkıcı oldugundan tavsiye etmiyorum.

Başka bir marka daha çıkmış reklamlarda var çok ucuz adını hatırlayamadım o nasıl acaba

bu lumeayi arastirdim bn 140.000 atis kapasitesi varmis..o kapasitesi dolunca makina çöp

bu lumeayi arastirdim bn 140.000 atis kapasitesi varmis..o kapasitesi dolunca makina çöp

Almadan önce servisle görüştüm, atış kapasitesi dolunca servis başlığı değiştirebiliyor. Tek sorun 140.000 atış çok uzun yıllar sonra biteceği için(5-7 yıl) o sırada bu ürünün yedek parçası hala bulunabilir mi bilmiyorum.

Benim aldigimin atis kapazitesi 100.000 ve yaklasik 6 yil gidiyor. Ben ikinci seansimi bitirdim ve kollarimda tam bir puruzsuzluk hakim. Kol killarim henuz cikmadi. Bacaklarimin bilek kisimlarinda seyrelme oldu ama baldirlarda hic kil yokmus gibi duruyor. Hayatim boyunca hic bu kadar elimi attigimda uzun sure puruzsuzluk hissetmemistim. Koltuk altimda seyrelme basladi ama benim killarim jiletle alsam ertesi gune cikan tiplerden. Agda yapsam uc gun sonra putur putur basliyordu yenilerinin baslari gozukmeye... Birinci seansin basinda lazer yapacagim yerlere jilet atmistim kollarimda henuz cikma yasanmadi ama 2 seansin inanilmaz etkisi var. Benim aldigim makina killari kesmeden atis yaparsam resmen killari aygazda utulemia gibi yapip renklerini beyaza ceviriyor. Etki almak ucun tiras yaptiktan iki gun aonra lazer uygulamasi sonucu daha erken gosterir. Evet atis sayisi bitince bazi makinalarin yeniden flash destekleri satiliyor. Benim aldigimin yeni flash basligi yok. Bitince cope gidicek. Ama ben zaten 100000 atis yapasiya kadar kim öle kim kala. 419 € aldigim makina 6 yil ucun cok uygun ve heleki killarima veda etmek gibisi paha bicilemez. Erkek sakali gibi olan bacaklarim gozle gorulur sonuc elde etti. Bende batiklar oluyordu ve bas edemiyordum iki seans olmasina ragmen batiklarim azaldi. Makinalarin cogunu aldim eve getirdim ve begenmedim ertesi gune geri goturdum. Sadece bu makina atis yaparken canimi yakti ve iste bu dedim. Etrafimdakilerden cok almak isteyen oldu ama biraz pahali geldiginden henuz alan olmadi ama etkisine hayran kaldilar. Oncesine krem yada agri kesici jeller kullanmak yasak. Sadece lazeri attiginiz yere islem sonrasi krem surebilirsiniz oda kizarikligini alsin diye ama ben krem surmuyorum. O derece kizarmiyorum. Esmerligimden deri fazla yanmiyor.

Benim aldigimin atis kapazitesi 100.000 ve yaklasik 6 yil gidiyor. Ben ikinci seansimi bitirdim ve kollarimda tam bir puruzsuzluk hakim. Kol killarim henuz cikmadi. Bacaklarimin bilek kisimlarinda seyrelme oldu ama baldirlarda hic kil yokmus gibi duruyor. Hayatim boyunca hic bu kadar elimi attigimda uzun sure puruzsuzluk hissetmemistim. Koltuk altimda seyrelme basladi ama benim killarim jiletle alsam ertesi gune cikan tiplerden. Agda yapsam uc gun sonra putur putur basliyordu yenilerinin baslari gozukmeye... Birinci seansin basinda lazer yapacagim yerlere jilet atmistim kollarimda henuz cikma yasanmadi ama 2 seansin inanilmaz etkisi var. Benim aldigim makina killari kesmeden atis yaparsam resmen killari aygazda utulemia gibi yapip renklerini beyaza ceviriyor. Etki almak ucun tiras yaptiktan iki gun aonra lazer uygulamasi sonucu daha erken gosterir. Evet atis sayisi bitince bazi makinalarin yeniden flash destekleri satiliyor. Benim aldigimin yeni flash basligi yok. Bitince cope gidicek. Ama ben zaten 100000 atis yapasiya kadar kim öle kim kala. 419 € aldigim makina 6 yil ucun cok uygun ve heleki killarima veda etmek gibisi paha bicilemez. Erkek sakali gibi olan bacaklarim gozle gorulur sonuc elde etti. Bende batiklar oluyordu ve bas edemiyordum iki seans olmasina ragmen batiklarim azaldi. Makinalarin cogunu aldim eve getirdim ve begenmedim ertesi gune geri goturdum. Sadece bu makina atis yaparken canimi yakti ve iste bu dedim. Etrafimdakilerden cok almak isteyen oldu ama biraz pahali geldiginden henuz alan olmadi ama etkisine hayran kaldilar. Oncesine krem yada agri kesici jeller kullanmak yasak. Sadece lazeri attiginiz yere islem sonrasi krem surebilirsiniz oda kizarikligini alsin diye ama ben krem surmuyorum. O derece kizarmiyorum. Esmerligimden deri fazla yanmiyor.
selam arkadaşım philips lumeanın 100000 atışlısımı senin makina... bende bugün 140 bin atışlı olanını sipariş verdim çok talep olduğundan sıra bekleniyormuş ellerindeki ile koluma bir atış yaptılar kıllar dediğin gibi yanıp bembeyaz oldu çok acımadı tenim beyaz tüylerim siyahtır azıcık bir acı hissettim benim bacaklarımda tüyler çok siyah inşallah aldığıma değer duyanlar çok pahalı nasıl cesaret ettin dediler ne olacak dedim yeni bir telefon alsam o kadar dedim benim için bu telefondan daha mühim 3310 la bile konuşabilirim yeterki bu kıl tüyden kurtulayım tamamen bitmese bile uzun süre çıkmaması batıklardan kurtulmam bile yeterli çünkü benim tüylerim alındıktan bir hafta sonra batıklı bir şekilde çıkmaya başlıyor uzun süre rahat edemiyorum

arkadaşlar burdaki memnun olanları okudum hatta bu konuyu komple okudum. ben de philips almaya karar verdim sanırım 1300-1400 civarı dimi? bir de genital için emla sürsem olmaz mı? bn hiç dayanamam da. :(
son bir sorum, jilet yerine tüy kesme mak. aldım onla yapsam nasıl olur? kolaltım alex. lazer yapılı. ne zaman çıkanlara jilet atsam daha da çoğalıyor :(

arkadaşlar burdaki memnun olanları okudum hatta bu konuyu komple okudum. ben de philips almaya karar verdim sanırım 1300-1400 civarı dimi? bir de genital için emla sürsem olmaz mı? bn hiç dayanamam da. :KK43:
son bir sorum, jilet yerine tüy kesme mak. aldım onla yapsam nasıl olur? kolaltım alex. lazer yapılı. ne zaman çıkanlara jilet atsam daha da çoğalıyor :KK43:
ben 1499 yani 1500 e aldım 15 taksit nette daha ucuza bulabilirsin ama ben netten almaya cesaret edemedim diğer soruna gelince makinaylada olur bence yani okuduklarımdan öyle anladım

teşekkürler mavli mavli aslında ilk başta silk'n glide düşünüyordum, fiyatı da daha uygun. ancak philips kadar kullanıp olumlu geri dönüt veren yok (sanırım daha yeni piyasada) bu yüzden philips de karar kıldım lakin fiyatı da 2 katı :(

arkadaşlar burdaki memnun olanları okudum hatta bu konuyu komple okudum. ben de philips almaya karar verdim sanırım 1300-1400 civarı dimi? bir de genital için emla sürsem olmaz mı? bn hiç dayanamam da. :KK43:
son bir sorum, jilet yerine tüy kesme mak. aldım onla yapsam nasıl olur? kolaltım alex. lazer yapılı. ne zaman çıkanlara jilet atsam daha da çoğalıyor :KK43:

N11 den 1050 liraya aldım,şu an 1089 falan

Genital için eczaneden xylocaine sprey al 1 dakikada etki eder 10 dakika kadar sürer etkisi ama zaten kullanmana gerek kalmayacak acıtmıyor.

Jilet yerine tüy kesme makinesi kullanabilirsin ama tüylerin jiletle alınmış kadar kısalmış olması gerek. Bu makine de tüy dökücü krem hariç her şey kullanılabiliyor.

teşekkürler KilicBaligi KilicBaligi :) yalnız n11 de 1289 dan başlıyor. ben göremedim 1050 civarı :/

Şansa bak cidden kalmamış hepsi pahalı.

Dün bir arkadaşımız mağazadan aldı kampanya varmış fiyatı 1100 liraydı, onu etiketliyorum şimdi. Sanırım Philips'in kendi mağazasıydı ama daha net bilgi verir.

@Sephoraa

teşekkürler canım, sprey için de. emla var bende onu kullansam önce olur mu acaba. o bitince dediğin spreyi alıırım.

KilicBaligi KilicBaligi sephora ya mesaj attım. artık birkaç gün bekleyeyim belki stoğa girer :KK64:

genitalde sadece ön bölgede mi kullanıyorsunuz?

tekzen de buldum ama 1199. 1200 yani. nasıl sizce? beklesem mi. tekzen bana yakın var aslında bugün tamm önünden geçerken girsek mi deyip vazgeçmiştik:) tabi mağaza stoklarında var mıdır sormak lazım.

teşekkürler canım, sprey için de. emla var bende onu kullansam önce olur mu acaba. o bitince dediğin spreyi alıırım.

Canım acıtmayacak, emla falan uğraşma. Öyle bildiğimiz lazer epilasyon gibi değil bu, deneyince anlayacaksın zaten. Benim canım tatlıdır yani, forumda kızlar acıtmıyor deidğinde çok da ciddiye almadım ama en yüsek ayarda abile acıtmıyor.

KilicBaligi KilicBaligi sephora ya mesaj attım. artık birkaç gün bekleyeyim belki stoğa girer :KK64:

genitalde sadece ön bölgede mi kullanıyorsunuz?

Makine tüylü olan tüm kısımlarda kullanılabiliyor.

tekzen de buldum ama 1199. 1200 yani. nasıl sizce? beklesem mi. tekzen bana yakın var aslında bugün tamm önünden geçerken girsek mi deyip vazgeçmiştik:) tabi mağaza stoklarında var mıdır sormak lazım.
Ara sor bence yarın.

Ara sor bence yarın.

tamam canım teşekkürler sabırla verdiğin cevaplara:)
haftaya alex lazer'e başlıyordum, iptal edip buna karar verdim (çünkü korktum:) o yüzden panik ve heyecan var.
tekzen'i bir denerim. n11 deki mağazaya da mesaj attım, stok olursa haber verirler sanırım.
iyi geceler. yorucu bir pazar günü beni bekler.

tamam canım teşekkürler sabırla verdiğin cevaplara:)
haftaya alex lazer'e başlıyordum, iptal edip buna karar verdim (çünkü korktum:) o yüzden panik ve heyecan var.
tekzen'i bir denerim. n11 deki mağazaya da mesaj attım, stok olursa haber verirler sanırım.
iyi geceler. yorucu bir pazar günü beni bekler.
Rica ederim canım, hiç korkacak bir şey bu makinede. Eğer tekzen de varsa hiç bekleme al derim.

İyi geceler, öperim

Back