Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
n11 deki mağaza cevap yazmış, yılbaşından sonra gelecek ancak fiyatını bilemiyoruz diyor. bence artırabilirler talep oldukça.
KilicBaligi ve konuya bakan arkadaşlar, sanalpazar'dn alışveriş yaptınız mı hiç? 1087'e buldum orda ama.. netten alınca ilerde sorun olursa garantiyle kime gidicez?
Ben sanalpazar'dan daha önce alışveriş yaptım, bir sorun olursa yine Garantiye Philips bakacak yine.
Rica ederim canımsaol canım sen de olmasan.. :)
selam arkadaşım philips lumeanın 100000 atışlısımı senin makina... bende bugün 140 bin atışlı olanını sipariş verdim çok talep olduğundan sıra bekleniyormuş ellerindeki ile koluma bir atış yaptılar kıllar dediğin gibi yanıp bembeyaz oldu çok acımadı tenim beyaz tüylerim siyahtır azıcık bir acı hissettim benim bacaklarımda tüyler çok siyah inşallah aldığıma değer duyanlar çok pahalı nasıl cesaret ettin dediler ne olacak dedim yeni bir telefon alsam o kadar dedim benim için bu telefondan daha mühim 3310 la bile konuşabilirim yeterki bu kıl tüyden kurtulayım tamamen bitmese bile uzun süre çıkmaması batıklardan kurtulmam bile yeterli çünkü benim tüylerim alındıktan bir hafta sonra batıklı bir şekilde çıkmaya başlıyor uzun süre rahat edemiyorum
canım jileti o gün yapıp lazer yapsak olmazmı?Tuyleri sarartma yapmadan ve kokten agda yada epilasyon makinalari kullanmada ister makasla ister jiletle tercih hakki sizin alabilirsiniz. Bende onceden jilet kullanmazdim ama lazer merkezine ilk gittigimde jilet atarsam en iyi sonuc alacagimi soylemislerdi. Lazer makinasini kendim kullaniyorum ve iki gun oncesinde jiletliyorum. Cogalma olmaz cunku duzenli bir sekilde lazer atislarini yaparsan sonuctan memnun kalirsin. Jileti atarda lazer yapmazsan. Ha o zaman erkek killarina donebilir. Sert ve diken diken olur. Killari kisaltan makinalarda kullanilabilir. Yeterki koklerine ellemeyin.
Atisi cok olan benim aldigimin alt modeli ve daha ucuz olan. Cihazin renkleri bile farkli. Ben alt modelini denemedim ama benim aldigimin acaip etkili oldugunun garantisi kendi tuylerim. Bacaklarimda yer yer kellikler basladi. Memnun kaldim. Onumuzdeki yapacagim seansin gununu iple cekiyorum. Yaza kadar tek tuk kalacagini dusunuyorum. En ust besinci seviyede kullaniyorum. Canim bacaklarda bile aci duyuyor ama olsun sonucta bitecek umidi ile her atisi gonul rizasi ile atiyorum. Ha flash yerini her kullanimdan sonra ozenle temizliyorum. Etkisi daha fazla hissediliyor.
Benimkide öyle merak etmearkadaşlar bu aletin iki adet başlığı var ya bunlardan yüz için olan sarı camlı, diğer başlıkta cam yok . sizinki de böyle mi bir eksiklik yok değil mi bunda?
teşekkür ederim :)Benimkide öyle merak etme
iki aydır kullanıyorum uçuncu seansımı yaptım geri çıkar mı bilmem ama yüzde yetmişten fazla tüylerimde azalma oldu devam ediyorum bakalım ben çok memnunum şimdilik ama şarjı biraz daha uzun sürseydi veya fişteyken de çalışsaydı iyi olurdu rahatlıkla söyleyebilirim ki daha ikinci seansımda ciddi fark gördüm ve öreceğime de inanıyorum benim tüylerim baya fazlaydıBu ürününü şöyle 5_6 ay kullanıp yorum yapan yok. Bu beni baya şüphelendiriyor.