• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

kızlar daha önce kullandıktan sonra yorum yazıcağımı söylemiştim üçüncü seansımı yaptım ve yüzde yetmişin üzerinde tüylerim de azalma oldu basit değil ayrıca daha önce gittim lazere aynı acı ama daha iyi bir etki olduğunu söyleyebilirim mutlaka jiletle tüylerinizi aldıktan sonra uygulayın yoksa sadece tüyleri tütsüler ben şimdilik çok memnununm dha üçüncü seanste bu kadar etki gördüysem en fazla altı aya biter gibime geliyor lazerde üç seansa 900 telverdim ve sadece belli yerler için bunu istediğim yere istediğim sıklıkta kullanıyorum ve daha etkili

gene en güzel yorumlar kk forumda.
cihaz hakkında değil ama ipl hakkında yorumlarımı yazayım.
meğer lazerin de çeşitleri varmış , kökten sonuç alınan veya impuls light lazer denilen haifi lazer ışınlarının verildiği.yaklaşık 5 yıl önce bu bilgileri bilmeden lazer merkezine gittim.8 seans lazer aldım . malesef parayı peşin ödedikten sonra ve 2-3 seans sonra uygulanan şeyin İPL olduğunu öğrendim. verdiğim parayı düşününce diyebilirim ki kazık yedim. o paraya gerçek lazer yapılırdı.
peki şimdi durum ne?
-evet kıllar geri geldi ama tamamı değil , en fazla %50si geri gelmiştir.
ve eskiye göre kıllarım çok daha ince.4 yıldır lazer yapılmıyor arada çıkan tüylere jilet yapıyorum ama kılların yoğunluğu da kalınlığı da eskisi gibi değil. hal böyle olunca demek ki IPL de o kadar kötü bişey değil diye düşünüyorum.

kızlar merhaba,
ben de geçen hafta philips lumea almıştım ancak hemen regl olduğumdan kullanamadım. bugün bakayım artık dedim ve şarjda şuan. ilk defa bacaklara deneyecem bakalım nasıl olacak. bacaklarımda tüyler koyu renk ancak seyrek ben de tüy kesme makinasıyla aldım, bekliyorum şarjdan sonra başlarım.

Bir şey dikkatimi çekti kılavuzda philips modelleri ve aparatları var. bunda 2 başlık var ama 1 aparat daha gösterilmiş bikini aparatı diye. 2008 modellerinde mevcut demiş. sanırım 2006dan sonra çıkan daha yeni modeli. 2006 alıp da genital kullanan var mı? tam olarak nelere kullandınız acaba? sadece ön taraf mı?

Merhabalar, bende eşime bahsetmiştim bak bakalım diye, almış dün, yarın elimizde olacak inşallah,
benim tüylerim çok köklüdür ve sıktır, gelişmeleri burdan paylaşmayı düşünüyorum, ben daha çok araştıracaktım, eşim almasaydı o kadar parayı vermeye cesaret edemeyebilirdim, inşallah işe yarar.
denedinizmi cvp yzn işe yaradımı tşklr

arkadaşlar kullananlar sonuçları paylaşabilirmi lütfen ben bu pazar ilk iki haftamı bitirimiş olucam yani ikinci uygulamayı yapıcam bacaklarımda çok belirgin değil ama kolumda yarı yarıya boşluklar var işe yarayacağa benziyor inşallah

yüzüm için kaç seans lazere gittim hatırlamıyorum.toplasan çenemdeki on beş yirmi tane tüy için başladığım lazer nur topu gibi boynuma yayılan tüyler hediye etti bana...sonunda karar verdim lazer bu tüyleri yok etmeyecek..yaşadığım yerde güvenilir iğneli epilasyon yapan yerde yok..bende bari elimin altında olsun çıktıkça kendim uygulayabileyim diye iki hafta evvel aldım cihazı..aslında kararsızdım ama herzaman alışveriş yaptığım sitede 1199 tl ye düşmüştü..100 tl de bonus verince 1100tl ye denk geliyordu..bende dayanamadım aldım..yüzüm ve kollarım için aldım özellikle..bacaklarıma daha evvel lazer yaptırmıştım ve memnunum altı yıl geçmesine rağmen çıkmadı tüyler tekrardan..geldiği gün boyun bölgeme yaptım..zaten iki hafta öncesinde lazere gitmiştim..ama kalan tüyler vardı..onları makasla kısaltıp uyguladım..gerçekten çok güzel oldu..dışarıda yaptırdıklarım bu kadar pürüzsüz olmuyordu..hatta eşimle ablamda fark etti çok iyi olmuş diye..kollarımı yeni almıştım uzamalarını bekliyorum henüz uygulayamadım ama benim için önemli olan boyun bölgemde şu an için çok rahatım..dün ikinci seansımı uyguladım..ben tüylerin yok olacağını düşünmüyorum evet incelir zayıflar azalır ama en azından kullandığım sürece yüz bölgemde rahat edicem bir nevi ağda vazifesi görsün yeter..zaten dışarıda yapılan lazer epilasyonda yüz bölgesi için sonuç alanını görmedim ben..tavsiyem eğer ki başlamadıysanız yüzünüze sakın lazer yaptırmayın..keşke bende yüzüme hiç sürdürmeseydim lazeri ama şu aşamadan sonra mecbur yapıyorum..uyguladıkça sonuçları paylaşmaya çalşıcam..

kızlar sizin makinenizin de camı çok kirleniyor mu? ben mesela bacaklarıma uyguluyorum. sonra camına bakıyorum. çok kirlenmiş. bezle silip devam ediyorum.
140 bin atış hakkı var diyolar ama böyle kirlenmeye devam ederse bi sene sonra çöpe gider. şimdi 100 bin atışlık olan daha mantıklı gelmeye başladı bana.

kızlar sizin makinenizin de camı çok kirleniyor mu? ben mesela bacaklarıma uyguluyorum. sonra camına bakıyorum. çok kirlenmiş. bezle silip devam ediyorum.
140 bin atış hakkı var diyolar ama böyle kirlenmeye devam ederse bi sene sonra çöpe gider. şimdi 100 bin atışlık olan daha mantıklı gelmeye başladı bana.
Benimkide öyle silsem bile tam çıkmıyor birde arkadaşlar ben adet oldum ikinci haftam doldu yapamıycakmıyım

Bnce genital dışındaki yerleri yap. Orayı adet bitince yaparsın
cevap için sağol arkadaşım adet dönemi alınan tüyler daha kalın çıkıyor deniyor ya o yüzden demiştim ama dediğin gibi 2 haftayı geçirmeyeyim yapayım

Ben bugun ucuncu seansimi yaptim. En son bundan onceki seansta killarimi tras etmistim hala bacaklarimda gozle gorulur derecede killarim uzamadi. Coook yakindan incelersem bazi kil koklerinden gelecekmis gibi duruyor. Bacaklarimi hic bu kadar begenmemistim. Agda yaptigimda her yere bulastirirdim,makinayla kokten alsam iki gun kil kokleri delik delik olurdu. Ucuncu gun ancak etek giyebilirdim. Simdi Allaha cok sukur bacaklarima krem surmenim tadini cikartiyorum. Koltuk altima gelince inanilmaz sonuc aldim. Bacaklarimdan daha etkili bir sekilde resmen killari uzayamaz oldu. Ellerimin uzerine varasiya kadar atis yapiyorum. Benim aldigim makina sadece yuze kullanilmiyor. Ha vajinamada denedim. Ama canim cok tatli oldugundan acisina dayanamadim. Bakalim ordada etkilimi diye merakimdan iki yerden yukaridan asagiya tren yolu gibi lazerle atis yaptim. Ve hic abartmiyorum. Bu mesajlardan asla cikarimda yok inanin tek seansta Ayna gibi yapti. Elledigim zaman acaip puruZsuz. Keske diyorum acisina dayanipta vajina bolgesinede tamamen yapsaydim. En iyi sonucu vajinada tek seansta aldim. Bir kiz arkadasa gosterdim elledi ve kil koku hic kalmamis dedi. Yakindanda baktik hani belki killar uzamaya baslamistir goruruz diye ama kok mok hic bir sey gozukmuyor. En etkili sonucu vajinada almama bende sasirdim. Ve kiz arkadasim lazer merkezine gidiyor. 5 seansini bitirdi 2300 euroya anlasti ama benim aldigim sonucu hala alamadi. Turkiye'de olanlar eurodan akli karismasin 6 milyar 440 milyon yapiyor. Profesyonel merkezde 5. Seansinda bile hala tam etki alamamisligin verdigi izdirapla kiz arkadasim seanslarini artik birakti ve benim makinami ortak kullanma karari aldik. Valla kizlar benden soylemesi ben bugune kadar killarimla yasadigim gunlerime aciyorum. Keske onceden almis olsaydim. Bacaktaki kil donmelerim cook canimi sikar olmustu. Lazer seansina basladim ve duzenli dove kreminin sikilastirici kremini her gun bacaklarima uygulamaya calisiyorum. Puruzsuz ve canli gozukmesine bayiliyorum. Onceden hayaldi bunlar ... Benim bacaklarim
Cok ince kil batiklarida olunca moral bozuklugu oluyordu. Benin gibi hayalini bile kuramadiklari guzel puruzsuz bacaklara sahip olmak isteyen herkese tavsiye ederim. Ha makinanin tek gicik yani sarjinin uzun sure dayanmamasi. Sarjdayken calismiyor. Sarjin dolmasini beklemek gerekiyor. Amma olsun varsin gozum gormuyor sarjdi marzdi. Baska baska modelleride var ayni marka uzerinden satisi yapiliyor. Benim aldigim ciddi manada gozle gorulur sonuc veriyor. Ayni marka lumea olabilir ama digerleri nasildir kullanmadim bilmiyorum. Insallah almak isteyenlere maddi guc,alanlarada kullanirken tek tavsiyem beyaz goz kalemi ile uzun uzun derinize cizgu cizip atis yaptiginiz yeri karistirmadan kafaniz rahat bir sekilde seanslarinizi tamamlamanizdir. Okudugunuz ucun tesekkurler :)))

bende almayı düşünüyorum.. ama emin değilim. memnun kalmayan varmı acaba .. ?

bende almayı düşünüyorum.. ama emin değilim. memnun kalmayan varmı acaba .. ?
Canım bu alet hamile ve emzirirken kullanılmıyor muş anladığım kadarıyla hamilesin yani sen ancak bir yıla kullanırsın ozaman burayı takip et ben daha ilk uygulamamı yaptım ikinciyi adetin bitince yapıcam ama inan ben inanamıyorum yarı yarıya tüylerim yok inşallah düzenli kullanımda kesin sonuç alırım

Canım bu alet hamile ve emzirirken kullanılmıyor muş anladığım kadarıyla hamilesin yani sen ancak bir yıla kullanırsın ozaman burayı takip et ben daha ilk uygulamamı yaptım ikinciyi adetin bitince yapıcam ama inan ben inanamıyorum yarı yarıya tüylerim yok inşallah düzenli kullanımda kesin sonuç alırım
canım zaten şuan hemen almıcam. lazer epilasyon düşünüyodum ilerki dönemler için . ama evde kendim uygulasam daha pratik olur ...

Bn bu çarşamba 5. Seansı yapcam ama hala genital bölgenin yarısı duruyo ya :( bn en çok orası için istemiştim. Hani 2 aydan sonra sonuç alınıyodu :(
Koltukaltı ve bacaktaki tüylerin nerdeyse hepsi döküldü ama genital hep aynı :(

Bn bu çarşamba 5. Seansı yapcam ama hala genital bölgenin yarısı duruyo ya :KK43: bn en çok orası için istemiştim. Hani 2 aydan sonra sonuç alınıyodu :KK43:
Koltukaltı ve bacaktaki tüylerin nerdeyse hepsi döküldü ama genital hep aynı :KK43:
Bence uzulme. Lazer merkezlerine bile gidince genital ile yuz bolgesi daha gec biter diyorlar. Ama insanin kil yapisina gore degisebilir. Birde dayanabiliyorsan seansini yapinca killarin koklu oldugu yere bir kac sefer bas gec. Ben oyle yapiyorum. Aldigin makina ilede alakali olabilir. Lumeanin hepsi bir degil. Zamana birak ve killarin cabuk uzuyorsa seans seviyesini kisalt. Bir ay dolmasini bekleme. Insallah killarin kokten dokulur :))

Bence uzulme. Lazer merkezlerine bile gidince genital ile yuz bolgesi daha gec biter diyorlar. Ama insanin kil yapisina gore degisebilir. Birde dayanabiliyorsan seansini yapinca killarin koklu oldugu yere bir kac sefer bas gec. Ben oyle yapiyorum. Aldigin makina ilede alakali olabilir. Lumeanin hepsi bir degil. Zamana birak ve killarin cabuk uzuyorsa seans seviyesini kisalt. Bir ay dolmasini bekleme. Insallah killarin kokten dokulur :))
2 haftada bir yapıyorum. Kullanma kılavuzunda aynı yre 2 kez yapmayın diyo ama dediğiniz gibi yapsam iyi olcak.
Belki de jiletle alırken bazı yerleri tam alamadığım için oralara etki etmedi :(

2 haftada bir yapıyorum. Kullanma kılavuzunda aynı yre 2 kez yapmayın diyo ama dediğiniz gibi yapsam iyi olcak.
Belki de jiletle alırken bazı yerleri tam alamadığım için oralara etki etmedi :KK43:
Benim kiz arkadasim lazer merkezinde boynuna lazer yaptiriyordu ve jiletle kaziya kaziya iyice killari cogaltmislar. Cok rahatsiz oldu. Bana geldi laf arasinda konusa konusa killara kadar geldik. Erkek sakali gibi aksine kiz arkadasimin boynunda tuylenmeler artmis ve sertlestmis. Senin lazeri getir dedi ve getirdim. Normalde benim cihazim yuze yapilmiyor ama kiz arkadas mesuliyet benim dedi ve jiletle killari temizlemeden killara belkide ayni yere dort bes kez basarak killari yaka yaka boynundan hepsini yakarak doktu. Biraz caninin yandigini hepimiz hissettik ama yapacak baska bir seyi kalmamisti. Lazer merkezi killarini jiletle iki sefer kazidiktan sonra kizin boynunun killarinin hakkindan gelemedik. Lume ile yapinca İki hafta olmak uzere kizin boynundan hala killar gelmedi. Ama iyice yakti ve acisina dayandi. Dogrumuydu evet yanlis diyebilirim ama sonuc gercekten iyi. Dayanilmayacak kadar bir aci degildi ama tabiki sonucta derinin ustunde killari yakti haliyle yanan killar bile olsa deriyi acitmistir. 20 dakika sonra ne kizariklik kaldi nede aci... Boynu ak gerdan gibi killardan temizlenince hosunada gitmedi degil :))

Back