Kızlar ben Remington almıştım iki hafta oluyor uygulama yapalı koltuk altimda inanılmaz bi azalma var daha ilk uygulama da cok azaldi ama diğer yerlerde aynı etkiyi görmedim daha kollarimda ve bacaklarim da bi değişiklik yok inşallah ordada zama nla aynı etkiyi görürüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha fazla bekleyemedim. Evkurdan 24 ay vadeyle aldim. Haftaya elimde olacak. Hamile kalmadan su isi halledeyim ehe ehe...
Bende evkur dan aldim hamileydim aldigimda kullanamadim bir ay oldu doğum yapali anca kullana bildim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya ben philips yada remingtonu alma niyetine girdim ama kullanan arkadaşlardan sonuçları yazmalarını bekliyorum. bizi habersiz bırakmayın. işe yarıyorsa hemen alıcam. tüyleri geç çıkarması bile yeterli benim için. ayrıca bu iki cihazdan hangisi daha iyi yada dayanıklı bilgisi olan?
evet philips daha iyi gibi ama atış sayısı ne kadar acaba?
Ben bu ürünü yeni aldım ve ilk uygulamamı yaptım, almadan öncede araştırdım remington mu daha iyi philips mi daha iyi diye, gittiğim yerlerde remigtonu önerdiler denedim her ikisini de philips acı vermiyor remigton ise kollarımdaki kıllar çok ince olduğu halde acı verdi, bunu bikinide deneyeceğimi düşününce philips aldım, remigtona açıkçası güvenmedim kardeşim Boyner'de çalıştı 1 yıl ve remigtonun aletlerine göre philips daha iyi dedi, bende hep philips kullandım şu ana kadar ve daha kaliteli marka, ürünleri dayanıklı ona güvendim ve aldım,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya kızlar bişey sorcam bende bıktım kıl tüy işnden artık canıma tak etti şimsi kılları kökünden alsam bu alette ışık atıyo ya bunun seviyeleri var mı azdan çoğa doğru yaoksa sabit bi seviyden miatış yapıyo yani kılları jiletlemeden ağdyla alsam sonra aleti tutsak oluyomu yani ben dolunay epilasyonuile baya azalttm da şimdi jilet vurmak istemiyorum bide kılları uyutuyo demişsiniz enfazla kaç ay sonra çıkıyo son olarak içinde ışından korunmak için aparat ve ya gözlük var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?