Philips LUMEA LAZER

Aslinda remingtonu da merak ediyorum. Hem fiyati daha uygun. Ama fazla yorum bulamadim nette. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

kızlar çok heveslendim şimdi nasıl alıyor kılları acı var mı:26::26::26::26:

Koltuk altı kıllari kalın olduğu icin hemen etki etti herhalde jiletle aldıktan sonra uyguladim kollarimda bi değişiklik yok inşallah olur orda da koltuk alti cok az acıyor diğer yerlere göre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha fazla bekleyemedim. Evkurdan 24 ay vadeyle aldim. Haftaya elimde olacak. Hamile kalmadan su isi halledeyim ehe ehe...

Daha fazla bekleyemedim. Evkurdan 24 ay vadeyle aldim. Haftaya elimde olacak. Hamile kalmadan su isi halledeyim ehe ehe...

Bende evkur dan aldim hamileydim aldigimda kullanamadim bir ay oldu doğum yapali anca kullana bildim

Bende evkur dan aldim hamileydim aldigimda kullanamadim bir ay oldu doğum yapali anca kullana bildim

Bir degisiklik var mi peki?

Koltuk altim baya azaldi ama diger bölgeler de bi değişiklik yok

ya ben philips yada remingtonu alma niyetine girdim ama kullanan arkadaşlardan sonuçları yazmalarını bekliyorum. bizi habersiz bırakmayın. işe yarıyorsa hemen alıcam. tüyleri geç çıkarması bile yeterli benim için. ayrıca bu iki cihazdan hangisi daha iyi yada dayanıklı bilgisi olan?

Philips e bir kere 1400 veriyorsun, uzuuuuun bir sure para vermiyorsun. Remingtona 700 veriyorsun sik sik lamba parasi veriyorsun. Ayrica philips kullananlarin buyuk bir cogunlugu urunden memnun. Ama remington kullananlarin yarisi memnun yarisi degil.

Dün üçüncü uygulamami yaptim kollarima alt bacak ve koltuk altima gelişmeleri yazicam sizlere

Merhaba arkadaslar
Araniza yeni katildim %) 4 gun onc lumea aldim ve killarimi jiletle kestim suanda 1 yada 2 milimetre uzunlugundalar lazer epilasyon yapmak icin killarin nekdr uun olmasi gerekio jilet yapar yapmazmi lazer uygulamaliyim bide lazer uyguladiktan.sonra kil tekrar uzayip jilet yapip oylemi lazer uygulamaliyim deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.simdiden tesekkurler

Ben bu ürünü yeni aldım ve ilk uygulamamı yaptım, almadan öncede araştırdım remington mu daha iyi philips mi daha iyi diye, gittiğim yerlerde remigtonu önerdiler denedim her ikisini de philips acı vermiyor remigton ise kollarımdaki kıllar çok ince olduğu halde acı verdi, bunu bikinide deneyeceğimi düşününce philips aldım, remigtona açıkçası güvenmedim kardeşim Boyner'de çalıştı 1 yıl ve remigtonun aletlerine göre philips daha iyi dedi, bende hep philips kullandım şu ana kadar ve daha kaliteli marka, ürünleri dayanıklı ona güvendim ve aldım,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer uygulayacağınız bölgede kıl tüy var ise kılları yaktığı için biraz acı veriyor, ben kollarımdaki tüyler ince olduğu için jilet yapmadan uygulama yaptım, tüylerin birçoğunu yaktı, bugün 2. Uygulamayı yaptım 1 hafta geçti ilk uygulamadan etkisi hızlı olsun istedim bakalım faydalı olacak mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki bikini bolgesine aci verdi mi?

Merhaba arkadaslar
Araniza yeni katildim %) 4 gun onc.lumea.aldim ve killarimi jiletle kestim suanda 1 yada 2 milimetre uzunlugundalar lazer epilasyon yapmak icin killarin nekdr uun olmasi gerekio jilet yapar yapmazmi lazer uygulamaliyim bide lazer uyguladiktan.sonra kil tekrar uzayip jilet yapip oylemi lazer uygulamaliyim deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.simdiden tesekkurler

ya kızlar bişey sorcam bende bıktım kıl tüy işnden artık canıma tak etti şimsi kılları kökünden alsam bu alette ışık atıyo ya bunun seviyeleri var mı azdan çoğa doğru yaoksa sabit bi seviyden miatış yapıyo yani kılları jiletlemeden ağdyla alsam sonra aleti tutsak oluyomu yani ben dolunay epilasyonuile baya azalttm da şimdi jilet vurmak istemiyorum bide kılları uyutuyo demişsiniz enfazla kaç ay sonra çıkıyo son olarak içinde ışından korunmak için aparat ve ya gözlük var mı ?

Malesef kökten alinarak olmuyo canım killari görmüyo makina minicikte olsa yuzeyde kıl olmasi gerekiyo

Ikinci soruna cevap veriyim ben Remington lazer aldim beş seviyesi var ben beşinci seviyede yapiyorum daha etkili olsun diye. Aparat falan yok ben atış yaparken gözümü kapiyorum bi süre sonra kapatmazsan gözlerini karariyo gözlerim yada benim öyle oluyor bilmiyorum ama normalde bakabiliyosan bak bi zarari var diye yazmiyo kullanma Kılavuzu nda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…