• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

arkadaşlar benim kıllarım çok kalın tenim beyaz ama bacağımda kılcal damarlar var bu alet zararı olur mu? kılcal damarı olanlar kullanabiliyor mu daha beter olmasın kılsız olucam derken. ben lazer epilasyoncuya sormuştum yok yok demişti üstün körü. Ama bu alet lazerden daha düşük seviyede sanırım

benim bacağımda da kılcal damarlar var. bir kaç kere kullandım. şimdilik hiç bir sıkıntı olmadı. zaten epilasyon merkezlerindeki lazer kadar yüksek ısısı yok. şimdilik iyi gibi görünüyor. :54:

benim bacağımda da kılcal damarlar var. bir kaç kere kullandım. şimdilik hiç bir sıkıntı olmadı. zaten epilasyon merkezlerindeki lazer kadar yüksek ısısı yok. şimdilik iyi gibi görünüyor. :54:

Merhaba buradakı yorumları okuyarak bi cesaret aldım ve inanılmazzzzzzz derecede menun kaldım 1 ayda kıladan kurtulmak bunu rahatlığının tarifi yok ağda yok kıl yok tüy yok ve uygulaması çok basit bazı bloglarda insanları kandırıyorlar kökünden çzöüm değil gibi yorumlar okudum uzman ellerden yaptırın seklinde arkadaşlar hiç bir lazer salonu kılların kökünden kaybolacağı bir daha cıkmayacağı konusunda garanti vermezz en azından benim görüştüklerim vermedi ağdayla sürekli uğrasacağımıza 1.5 ayda bunu tertemiz uyguluyorsunuz ve rahat ediyorsunuz batıkdı kıldı tüydü uğraşmıyorsunuz ben 1000 tl ye aldım üstüne birde 100 tl puan kazandım daha ne olsunnn bu rahatlığa bu para değer bence

Merhaba buradakı yorumları okuyarak bi cesaret aldım ve inanılmazzzzzzz derecede menun kaldım 1 ayda kıladan kurtulmak bunu rahatlığının tarifi yok ağda yok kıl yok tüy yok ve uygulaması çok basit bazı bloglarda insanları kandırıyorlar kökünden çzöüm değil gibi yorumlar okudum uzman ellerden yaptırın seklinde arkadaşlar hiç bir lazer salonu kılların kökünden kaybolacağı bir daha cıkmayacağı konusunda garanti vermezz en azından benim görüştüklerim vermedi ağdayla sürekli uğrasacağımıza 1.5 ayda bunu tertemiz uyguluyorsunuz ve rahat ediyorsunuz batıkdı kıldı tüydü uğraşmıyorsunuz ben 1000 tl ye aldım üstüne birde 100 tl puan kazandım daha ne olsunnn bu rahatlığa bu para değer bence

1.5 ayda birmi cikiyo bazi yerlerde 4-5 ayda bir ciktgi yaziyordu. Bendr cok kararsizim ya

Bunu kullanmadan önce o bölgeye jilet yapmak şart mı yani yüzde falan jilet kullanmadan tüyler yeni çıkmaya başlamışken kullansak olur mu ve bunu kullandıktan sonra tüyler kaç güne dökülüyo yüzümde tüyler varsa öyle dolaşıp dökülmesini mi bekliycem biri sorularımı yanıtlarsa ben de bu hafta almayı düşünüyorum yardım edin

canım ben bayaaa araştırıp aldım,şu an kullanıyorum.hiç acı hissi yok,genital bölgende de rahatça kullanabiliyorsun.ben şimdiden faydasını gördüm.masrafı da hiç yok gibi,ampulü çooooooooook uzun süre gidiyor bince de değiştrebiliyorsun :)
Merhaba aleti aldim demissiniz aradan xaman gecmis bende almyi dusunuyorum onerirmisinz acaba?

Arkadaşlar bu makinanın adında tüy alma sistemi olarak geçiyor zaten çok fazla beklenti içine girmeyin derim.

Bende almayı düşünüyorum ama tüylerin kullanmayı bıraktıktan sonra çıkacağına da nerdeyse eminim. 2006/11 modelini 1069 tl'ye buldum. Benim merak ettiğim şey bikini ve genital bölgeyi temizlemek için ortalama ne kadar zaman harcanıyor.

benim bacağımda da kılcal damarlar var. bir kaç kere kullandım. şimdilik hiç bir sıkıntı olmadı. zaten epilasyon merkezlerindeki lazer kadar yüksek ısısı yok. şimdilik iyi gibi görünüyor. :KK54:
Bende almayı düşünüyorum Fakat normal merkezlerde genital bölge ve makatta yapılıyor onu bu aletle yapamıcaz mı ? Yapamazsak nasıl olcak bunlar kafamda soru işareti yoksa alıcam bende ama :KK43:

Merhaba,1000 tl ye nerden aldiniz acaba

Hanımlar bende alıcamda sc 2003/11 ve sc2006/11 modelleri var aradaki fark nedir acaba bilgisi olan varmı?

Lütfen kullanan arkadaşlar son güncel yorumlarını paylaşabilirler mi? Bende almayı düşünüyorum ama hala kararsızım. Lütfen kullanan arkadaşlar ne durumdasınız? Kurtuldunuz mu kıllardan yoksa aldığınıza pişman mı oldunuz :)

merhaba hanımlar;
Bende uzun zamandan beri lazerle epilasyon,düo ütüleme sistem....... araştırdıkça daha da kafamı karıştıran şeyler öğredim.kimi iz yapar ,kimi kıl olmayanlarıda kıl yapar, yüz kısmında sıçramaya neden olur.........Fiyatlar zaten tam bir karmaşa......Yani kafam tam anlamıyla karıştı.Ne edecğim derken açmış olduğunuz bu konuyu okudum.
VEEEE lütfen deneyen ve sonuç alan arkadaşlar olumlu olumsuz ne olursa yazar mısınız?.....
Benim 3 kızım var.Duruma göre bu makineyi mi almalıyım, yoksa bir yerde lazerle epilasyon mu yaptırmalıyım?.....
YARDIIIIIIM LÜTFEEEEEEN................

Alet
kizlar ben bu philips lumeayi 1 martda aldim 60 gün deneme süresi var... ise yaricagindan ümitsizdim fakat dikkatimi ceken sey sag bacagimda bir serit halinde (2 parmak kalinliginda bilekten dize kadar) kil cikmadi. Bikini bölgemde daraldi :KK52::KK52::KK52: acikcasi pek düzenlide yapmadim. yarin tekrar yapicam komple ay sonundada cakallik yapicam magazaya aleti iade edip baska bi magazadan tekrar alicam eger ise yararsa ne ala yoksa elveda:KK5::KK5::KK5:

Kullanma kilavuzunda dedigine göre killariniz bitse bile ayda 1 yada 1,5 ayda bir tekrar yapilmasi gerekiyor.

Yasadigim ülkede kozmetikcilerde tüm vücut 1800 tlden basliyor seans olarak. 5 defa gitsem 1800*5=9000 tl yapar bu alet ise 1400 tl benim icin ayda bir cabuk cabuk üstünden gecmeye deger...

killarim bi ciksin size bacaklarimin fotografini yollarim :KK53:
Aleti Nerden aldın acaba bende burda bir kaç kişiden evkur diye okudum ama evkuru u aradım trabzonda yok dedi acaba burda mı yok yoksa satmıyor mu yardımcı olur musun teşekkürler

Arkadaşlar bu ürünün kullandığı sistem uyutma sistemidir. Ve sadece tüyleri uyutur. Yani kullandığınız süre boyunca hiç tüy çıkmaz. Ama bıraktığınızda yavaş yavaş eskiye döner. Lazer Epilasyon yöntemi "kıl köklerini yakar " fakat bu cihaz kıl köklerini "uyutur." Ve uygulaması uzun sürüyo. Ben de bi dönem almayı düşündüm fakat işin aslını öğrenince vazgeçtim

ladiesofbeşiktaş
ya befe düşünüyordum almayı ama kafam karıştı şimdi 

Konuyu takip amacıyla mesaj atıyorum zira bir kaç güne ben de alacağım...

Arkadaşlar sormak istediğim sorular var :) şimdi ben hemşireyim çalıştığım hastanede lazer epilasyona başlamayı düşünüyodum ama annem philips in reklamlarından bahsetti araştırmak istedim direk aklıma kadınla Kulübü geldi tabiki. Şimdi:
1) 100.000 atış diyor toplam atış bu kadar mı yoksa şarj edince ya da içindeki ampul ü değiştirince yenileniyor mu?
2)cihazı kullanmayı bırakınca yineliyor mu kıllar? Cihazın ömrü ne kadar ve ortalama kaç seans sürüyor?
3)Yan etkisi var mı
4)cihazi uygulamadan önce mutlaka temizlemek gerekiyo mu jilet agda vs bi seyle
Bir de ayrıca fiyatı 1000 TL den başlıyo 1600 é kadar var yani nasıl 500 TL ye buluyorsunuz anlayamadım yardımcı olursanız çoook sevinirim şimdiden teşekkürler :))

Arkadaşlar sormak istediğim sorular var :) şimdi ben hemşireyim çalıştığım hastanede lazer epilasyona başlamayı düşünüyodum ama annem philips in reklamlarından bahsetti araştırmak istedim direk aklıma kadınla Kulübü geldi tabiki. Şimdi:
1) 100.000 atış diyor toplam atış bu kadar mı yoksa şarj edince ya da içindeki ampul ü değiştirince yenileniyor mu?
2)cihazı kullanmayı bırakınca yineliyor mu kıllar? Cihazın ömrü ne kadar ve ortalama kaç seans sürüyor?
3)Yan etkisi var mı
4)cihazi uygulamadan önce mutlaka temizlemek gerekiyo mu jilet agda vs bi seyle
Bir de ayrıca fiyatı 1000 TL den başlıyo 1600 é kadar var yani nasıl 500 TL ye buluyorsunuz anlayamadım yardımcı olursanız çoook sevinirim şimdiden teşekkürler :))
Arkadaşlar cevap verir ama bende çok araştırdım alma aşamasındayım o yüzden yazıyorum.

1-100.000 atış cihazın ampülünün ömrü, ampulü kendimiz değiştiremiyoruz ama servisde değişebiliyormuş üşenmedim arayıp sordum ama servis yetkilisi bu sayıda ki atışın 5 yıl kadar süreceğini söyledi.

2- Cihazı kullanmayı bıraktıktan sonra tüyler yeniden eskisi gibi çıkıyor bu modern ağda dediğimiz IPL sistemi çünkü, tüyleri kökten kurutmak gibi bir vaadi yok

3- Yan etkisini ne burada ne yabancı forumlarda okumadım.Normal lazerde geçerli olan korunma yöntemleri bunda da geçerli.

4- Jilet ile tüylerin tamamen alınması gerekiyor, yurtdışı forumlarda ise tüyleri normal sir ile alıp ortalama 13-16 gün sonra tüyler baş vermeye başladığında kullananlar var aynı biçimde tüyler dökülüyormuş ama herhalde tüyleri güçlü ve koyu renk

5- Farklı markalarda farklı model cihazlar var,model eskidikçe fiyat ucuzlar biliyorsun şu anki Lumea 2006 hepsiburada da 1350 civarı ama n11 gibi sitelerde 1020 liraya kadar gördüm.

Cihazı almak için sabırsızlanıyorum ama herhalde ay başını bulur gibi...

Back