Philips LUMEA LAZER

kızlarrrr ben de almak istiyorum bu üründen ama birkaç sorum olacak özellikle kullananlara. o kadar sayfaya göz gezdirdim ama aradığım sorunun cevabını bulamadım.
şimdi bu alet kalıcı dökülme mi sağlıyor. yoksa ağda usulü kullandıkça mı tüyleriniz azalıyor bırakınca tekrar çıkıyor mu?
bıraktıktan sonra artmasa bari..

canım lazer bıle sonsuza kadar değil vücüt bır mekanızma sureklı kendını yenılıyor sen koklerı oldursende sen yasadıgın surece vucut onu yerıne getırır ha nedır herkes bu aletı çok yenı kullanıyo agda suresı 15-20 gun ıse bu yondemle 2 ay rahatsın ve cok daha seyrek cıkıyor belkı tuy problemı bıtınce senede 2-3 kez tekrarlarsın bunu zaman gosterecek ama ben yıne gelısmelerı paylasıcam hepbırlıkte gorucez

Lazerle tüylerin bitmediği aşikar. Ben bütün vücuduma 10 yıldır yaptırıyorum bitmedi aynen devam. Ama tabiki kol ve bacakların 2 aya yakın çıkmaması işin güzel kısmı ve bu dediğim IPL lazer değil. Benim sormak istediğim bu arada uzun süre kullanmış ve aletten memnun kalmış birileri var mı? İkincisi de bu aletle yapılan lazerde 2 haftada mı kıllar geri çıkıyor, 1 ay da mı sürmüyor kılların çıkışı?

Son düzenleme:
Kızlar alexandrite lazerde atışın hemen akabinde bölge kılsız ve dolayısıyla pürüzsüz oluyor ve bu 1 veya 2 ay sürüyor bölgesine göre, bu IPL sistemde kullananlar yardımcı olursa sevinirim uygulama bittikten sonra günler içinde mi kıl dökülmesi oluyor yoksa o an hemen kıllar yok mu oluyor? Yardımcı olursanız ben de hemen bu aleti edinmek istiyorum.

Ya benin bu tüyler daha dökülmediler kaçıncı uygula mada dökülüyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bu ürünü kullanalı 8 gün oldu . iade konusunda kararsızım 15 mayısa kadar iade etme hakkım var fakat bugün farkettiğim kotuk altı tüylerime dokunduğumda elime gelmeye başladı işe yarayacakmı die sabırsızlıkla bekliyorum.sanırım biraz beklemek gerekiyor.

Bu ürünü yeni keşfettim. İnteretteki yorumları çok olumlu. Biraz pahalı ama ağdaya, tüy dökücü kreme vs. verilen paralarda az değil.

Ne yapsam bilemedim şimdi...

Bende bekliyorum bakalım inşallah işe yararda hüsrana ugramayiz

kızlar en güvenilir sitelerden biri ereyon.com bi bakın derim remigton da var 960 tl ve herkes memnun cevremde kullananlar var lumea da 1100 civari olması lazım bakın derim

g.gidyr sitesinde gördüm canım . özşnlda ve diğerlrnde fyat araştrması yaptığmda 1400 tl falandı sitedeki fiyat çok iyimiş

Gördüm gördüm

Ayda 128 TL taksit varmış.

Eşime dedim ki önümüzdeki 10 sene bana yıldönümü doğumgünü vs. hediyelerinden feragat ediyorum bana bundan al.

Kızlar ben Remington almıştım iki hafta oluyor uygulama yapalı koltuk altimda inanılmaz bi azalma var daha ilk uygulama da cok azaldi ama diğer yerlerde aynı etkiyi görmedim daha kollarimda ve bacaklarim da bi değişiklik yok inşallah ordada zama nla aynı etkiyi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…