Ben iki seans yaptım ama purussuzluk olmadı hiç.jiletle aldığım için iki gün sonra çıktı dökülmedi de.acaba ilk seanslar olduğu için mi.sizinde başlarda böyle miydi.o purussuslugu ne zaman elde ettiniz? Lazer etkisi değil istediğim ağda etkisi etse yeter diye aldım ama hüsran oldu malesef.
aman sakın panık yok sımdı ertesı gun tekrar yap ben öle yaptım ılk uygulamada benım %80 gitmişti ertesı gun uzerınden bırkezdaha gectım sonra elımle olvaladım benım ertesı gun tertemızdı sadece kollarımda 2 haftayı bulmustu netlık sonra 2-2.5 ay hıııcc kıl tuy derdım olmadı benım bu sekılde uygulamam ve sonucu bu olmustu tuy yogunlugun cok fazlamı bılmıyorum benım doğu kökenlı arkadaslar kadar degıl tıpık bugday bırıyım yanı ayıp olmasa foto eklıcemde gercı uzasa tekrar bacak bır bölümünün fotosunu eklerım ama suan kıl tuy yok yıne sorun olursa yaz cvplarım ama panık yapma ertesı gun bırkezdaha gec ve elınle ovala dusuyo hemen dusmeyenlerıde elınle cek hemen gelıyo zaten şu var ever cıhaz ıse yaradıysa kıl koklerın rengı beyaz yada cok acık sarı olacak ordan anla ıse yaramısmı yaramamısmı ok görüşürüz