Lumea'yı internet üzerinden sipariş verdim ama bir şey danışmak istiyorum. Ürünün dışında herhangi bir jelatin felan var mı ? Yani sıfır olduğunu nasıl anlayabilirim. Sonuçta görmeden internet üzerinden aldıgım için biraz endişelendim. Alan arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgilendirirse çok sevinirim...
Ben daha dün aldım. Jelatini yoktu ama kutusu kenarlarından bantlıydı.
Evet bantlar sıfır oldugunu gösteriyormuş. Teşekkür ederim cevabınız için. Benimde bugün elime geçti ve ilk uygulamamı gerçekleştirdim. Sonuçları paylaşırım ilerleyen günlerde :)
merhaba. philips luma yı bende yeni aldım iki gün oldu kullanalı daha bi etkisi olmadı. jiletle kestiğim yerler sert sert batıyor dökülme de olmadı. acaab kullanmaya devam ettnz mı yoksa iade mi ettiniz. kullandıysanız ne zaman iişe yaramaya basladı. etkili mi gercekten ümitsizliğe kapıldım biraz. cevap yazarsanız sevirim.
[sıze=2]merhaba. Philips luma yı bende yeni aldım iki gün oldu kullanalı daha bi etkisi olmadı. Jiletle kestiğim yerler sert sert batıyor dökülme de olmadı. Acaab kullanmaya devam ettnz mı yoksa iade mi ettiniz. Kullandıysanız ne zaman iişe yaramaya basladı. Etkili mi gercekten ümitsizliğe kapıldım biraz. Cevap yazarsanız sevirim.
[/sıze]
bende yeni aldım kullandım bende de herhangi bir dökülme olmadı. Korkuyorum işe yaramayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?