• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

Kızlar banada yardım edin ben aldım lumea yı bacaklarıma jilet yaptım sonra uyguladım iki gün sonra yine jilet gibi çıktı şimdi ben forma giyiyorum hergün etek giymek zorundayım ben nasıl iki hafta uzayıp dökülmesini beklicem? Görüncek çıkanlar kafayı yicem bana yardım edin işe yaramayan bişi gibi geldi bana yaptım ne dökülme oldu ne başka bişi geri vercem sanırım:((

Lumea'yı internet üzerinden sipariş verdim ama bir şey danışmak istiyorum. Ürünün dışında herhangi bir jelatin felan var mı ? Yani sıfır olduğunu nasıl anlayabilirim. Sonuçta görmeden internet üzerinden aldıgım için biraz endişelendim. Alan arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgilendirirse çok sevinirim...

Lumea'yı internet üzerinden sipariş verdim ama bir şey danışmak istiyorum. Ürünün dışında herhangi bir jelatin felan var mı ? Yani sıfır olduğunu nasıl anlayabilirim. Sonuçta görmeden internet üzerinden aldıgım için biraz endişelendim. Alan arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgilendirirse çok sevinirim...

Ben daha dün aldım. Jelatini yoktu ama kutusu kenarlarından bantlıydı.

Ben daha dün aldım. Jelatini yoktu ama kutusu kenarlarından bantlıydı.

Evet bantlar sıfır oldugunu gösteriyormuş. Teşekkür ederim cevabınız için. Benimde bugün elime geçti ve ilk uygulamamı gerçekleştirdim. Sonuçları paylaşırım ilerleyen günlerde :)

Evet bantlar sıfır oldugunu gösteriyormuş. Teşekkür ederim cevabınız için. Benimde bugün elime geçti ve ilk uygulamamı gerçekleştirdim. Sonuçları paylaşırım ilerleyen günlerde :)

Bu konuyla ilgili topigim var beklerim :34:

Arkadaşlar sağ dizimin altında bir morluk oluşmuş. Şimdi farkettim. Yanık gibi kopkoyu bi renk. Daha önce başına gelen var mı ? Geçer mi bu ? Of tedirgin oldum şimdi.

Kullanıcılar yorumlarınızı bizden esirgemeyin hepimiz kıl tüğden bıkmış durumdayız , emin olmak istiyorum arada bir girip sizi takip ediyorum :76:

butun yorumlari tek tek okudum herkes memnun bende almaya karar verdim insallah hep birlikte kurtuluruz:9:

URUNU YURTDİSİNDAN ESİME HEDİYE ETMEK İCİN AKRABALAR ARACİLİGİYLA GETİRTTİM FAKAT ESİM SAGLİKCİ OLDUGU İCİN SİCAK BAKMADİ SATMA SEBEBİMİZ BUDUR URUNU ALDİGİMDA CALİSİP CALİSMADİGİNİ GORMEK İCİN BİR KEZ DENEDİK ONUN DİSİNDA KULLANİLMADİ URUN TURKİYEDE BULUNMAMAKTADİR TURKİYEDE BULUNAN MODELİ 2003 OLANİDİR BEN DAHA İYİSİ OLSUN DİYE 2006 OLANİNİ ALMİSTİM SİZDE ARASTİRABİLİRSİNİZ BU MODELİN 2003 MODELİNE GORE ARTİSİ COK DAHA TURKiYE GELMEDİ BİLE ALİRSANİZ AYNİ PARAYA DAHA YUKSEL MODELİNİ ALMİS OLACAKSİNİZ EBAYDAN ARASTİRABİLİRSİNİZ URUNUN OZELLİKLERİNİ VE ARTİLARİNİ URUN MEDİA MARTTAN ALİNDİ FATURASİ VE GARANTİSİ VAR ZATEN FOTOSUNUDA CEKTİM ESİM SAGLİKCİ BENDE POLİSİM HANİ DOLANDİRİCİLİK YAPACAK HALİMİZ YOK FİYAT TEMSİLİ ALACAK OLAN ARKADASA UYGUN FİYATA VERMEYİ DUSUNUYORUZ. sahibinden.com da urunun ilani yer almaktadir ilan numarasi 166499949

bende bu üründen almak istiyorum üstelik lazer e gidiyorum salona ama evimde kendim yapsam mahrem bölgelerime falan daha iyi sanki tüm yorumları okuyacağım vaktim olduğunda umaarım herkes memnundur

merhaba. philips luma yı bende yeni aldım iki gün oldu kullanalı daha bi etkisi olmadı. jiletle kestiğim yerler sert sert batıyor dökülme de olmadı. acaab kullanmaya devam ettnz mı yoksa iade mi ettiniz. kullandıysanız ne zaman iişe yaramaya basladı. etkili mi gercekten ümitsizliğe kapıldım biraz. cevap yazarsanız sevirim.

merhaba. philips luma yı bende yeni aldım iki gün oldu kullanalı daha bi etkisi olmadı. jiletle kestiğim yerler sert sert batıyor dökülme de olmadı. acaab kullanmaya devam ettnz mı yoksa iade mi ettiniz. kullandıysanız ne zaman iişe yaramaya basladı. etkili mi gercekten ümitsizliğe kapıldım biraz. cevap yazarsanız sevirim.

Kullamaya başladıktan iki ay sonra %80 dökülme oluyor. İlk seansta tam bir dökülme olmaz ama illa ki hiç çıkmayan tüyler olmuştur. Benim öyle oldu.

oldu mu tam bilemiyorum fark edilecek kadar bi durum olmadı. jiletle kestiğim icin cok rahatsız ediyor. kararsız kaldım

[sıze=2]merhaba. Philips luma yı bende yeni aldım iki gün oldu kullanalı daha bi etkisi olmadı. Jiletle kestiğim yerler sert sert batıyor dökülme de olmadı. Acaab kullanmaya devam ettnz mı yoksa iade mi ettiniz. Kullandıysanız ne zaman iişe yaramaya basladı. Etkili mi gercekten ümitsizliğe kapıldım biraz. Cevap yazarsanız sevirim.
[/sıze]

bende yeni aldım kullandım bende de herhangi bir dökülme olmadı. Korkuyorum işe yaramayacak diye:50:

kesinlikle kullanım klavuzunu okumak şart. zaten kullandıktan iki gün sonra dökülmeyi beklemek biraz saçma olur..
en az iki hafta sonra başlar dökülme, tabi bu bütün tüyler dökülecek diye bi garantisi yok çünkü bazı tüyler daha serttir
kalındır ve 3-4 seans sonra da etki edebilir. mesela ben kullanalı bir hafta oldu, benim tüy yapım çok kalın siyah ama
arada incelerde var onları elimle tutup çektiğimde elime geliyorlar yani işe yarıyor. ilk seansta bunun bile olması beni
fazlasıyla mutlu etti:21: nasılsa bi acelem yok.düzenli bi şekilde uygulandığında güzel sonuçlar alacağımdan eminim:34:
kullanan arkadaşlara tavsiyem sabırlı olun ve hep birlikte kurtulalım şu tüylerden:8:

ben daha ilk seansı yaptım üst bacakta etkili oldu sanırım. ama kılların sert ve siyah olduğu yerlerde daha bi sonuç göremedim. diğer seansları uyguladıktan sonra görücem. umarım iyi olur.

Arkadaşlar bu ürünün kullandığı sistem uyutma sistemidir. Ve sadece tüyleri uyutur. Yani kullandığınız süre boyunca hiç tüy çıkmaz. Ama bıraktığınızda yavaş yavaş eskiye döner. Lazer Epilasyon yöntemi "kıl köklerini yakar " fakat bu cihaz kıl köklerini "uyutur." Ve uygulaması uzun sürüyo. Ben de bi dönem almayı düşündüm fakat işin aslını öğrenince vazgeçtim

ladiesofbeşiktaş

arkadaşlar benim kıllarım çok kalın tenim beyaz ama bacağımda kılcal damarlar var bu alet zararı olur mu? kılcal damarı olanlar kullanabiliyor mu daha beter olmasın kılsız olucam derken. ben lazer epilasyoncuya sormuştum yok yok demişti üstün körü. Ama bu alet lazerden daha düşük seviyede sanırım

Back