• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Philips Lumea IPL

darkcashmere

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
105
0
116
Denizli
Arkadaşlar Philips in yeni bir ipl epilasyon cihazı var Lumea.. Amazon.com da 400 euroya satılıyor. Henüz ülkemizde satışı yok. Madem tamamiyle bitmiyor bari evimizde kendimiz yapalım ihtiyaç duydukça. Nasıl temin edeceğimiz sorunu var ama. Kendi sitesinin ingiltere ve ispanya dillerinde bakabilirsiniz. Diğerlerinde satışı yok. Ne dersiniz?

IPL teknolojisi evde yapilacak kadar basit degildir, uyduruk salonlardaki uzakdogu cihazlarinin yayginligi yuzunden IPL teknolojisi ayaklara dusmus durumda, IPL nedir nerde nasil kullanilir bir arastirin derim. IPL ile sadece epilasyon degil, onlarca tedavi yapabilirsiniz. Spa SHR acisiz akne leke tedavisi de yapan bir cihazdir mesela googledan bakin.

Bu çok bilinen ve güvenilen bir markanın piyasaya çıkardığı bir alet olduğu için güven verdi bana. zaten ıpl in ağdadan farksız olrduğunu az çok biliyorum ama ağda yerine bunu yaparım batık yok, yapıldığı sürece tüyler çıkmıyor. bence yeterince tatmin edici. Ama burada satılmadığı için yeterince kullanıcı yorumu yok ne yazık ki. İngilterede ya da ispanyada bir tanıdığım olsaydı kesin almayı düşünürdüm.

ben Almanya'da yasiyorum, ve burada eylül 2010 dan beri piyasada, bi arkadasla birlikte ortaklasa aldik, ve ikimiz de cok memnunuz, fiyati 500,-€uro.. sormak istegin baska sorun varsa, yardimici olmaya calisrim.. istersen temin edebilirim.., hoscakal..

ben Almanya'da yasiyorum, ve burada eylül 2010 dan beri piyasada, bi arkadasla birlikte ortaklasa aldik, ve ikimiz de cok memnunuz, fiyati 500,-€uro.. sormak istegin baska sorun varsa, yardimici olmaya calisrim.. istersen temin edebilirim.., hoscakal..

Sİte üzerinden satış ve satışa aracılık etmek yasaktır.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Back