Canım selam ben bu mesajını görmemişim kusura bakma.. ilk bikac hafta evet kısa tuttum seans aralarını. Ama bu seer 3 hafta ara verdim ve daha dün tekrar kullandım. Benim bikini bölgesinde pek bişey kalmadı... sadece dış dudakların alt bölümlerinde hiç dökülme yok 4 seans bitti... gitmiyor hiç niye bilmiyorum...Sen ayar olarak kaçı kullanıyorsun? Yanma oluyorsa belki oralara değdirmesen daha iyi ya, endişelendim şimdi. Sen sanki seans aralarını epey kısa tutuyorsun, dökülme yaşamama sebebin o olabilir. Çünkü ilk bir hafta bende de hiç dökülme olmuyor; birinci haftadan sonra başlıyor. Azalma ya da incelme fark ettin mi peki?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL BRI953 Tecrübe Günlüğü
- Konu Sahibi KediKumu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim makinemin yüz için ekstra aparatı var.. sadece biyik bölgesine bi seans uyguladım.. 2ci seans yarın... gelişme olursa yazarım canimyüzünüze denediniz mi
Merhabalar,
Ben de bu evde IPL almak peşindeyim uzun zamandır. Artık düşüne düşüne beynime kara sular inmeye başladı o derece yani. Kararsızım hala hangi cihazı almak konusunda. Şu anda baktım aldığınız ürün 2.699,99 TL. den satılıyor hepsiburadada. Çok aşırı pahalı. Ama merakla sizi takip edeceğim.
Ben o fiyattan bin lira daha ucuza aldim, almayı düşünüyorsanız indirimleri takip etmenizi tavsiye ederim =) gittigidiyor'a da bir bakın isterseniz; ben oradan aldım.
yüzünüze denediniz mi
Hayır, vucudumdaki sacmasapan yerlerin aksine (neyse ki) en azindan yüzümde çıkmıyor, o yüzden yorum yapamayacağım. Ama ekstra aparatı var yüz için.
Canım selam ben bu mesajını görmemişim kusura bakma.. ilk bikac hafta evet kısa tuttum seans aralarını. Ama bu seer 3 hafta ara verdim ve daha dün tekrar kullandım. Benim bikini bölgesinde pek bişey kalmadı... sadece dış dudakların alt bölümlerinde hiç dökülme yok 4 seans bitti... gitmiyor hiç niye bilmiyorum...
Selam =) Ben de başımı kasiyacak vakit bulamıyorum; 4 hafta olacak, bikini dışında hiçbir yere yapamadım. Pek cikmiyorlar neyse ki.
Benim de vulva ve dış dudak birleşim yerindeki bölge kalıp gibi, dokulmuyorlar ya çok ilginç. Yani hafif seyreklesti ama o kadar. Sinirlerim bozuluyor artık
Aynı durumdayız ben de sinirden çatlicam sabrım kalmadı artik nasıl beslenmişlerse bunca yılBen o fiyattan bin lira daha ucuza aldim, almayı düşünüyorsanız indirimleri takip etmenizi tavsiye ederim =) gittigidiyor'a da bir bakın isterseniz; ben oradan aldım.
Hayır, vucudumdaki sacmasapan yerlerin aksine (neyse ki) en azindan yüzümde çıkmıyor, o yüzden yorum yapamayacağım. Ama ekstra aparatı var yüz için.
Selam =) Ben de başımı kasiyacak vakit bulamıyorum; 4 hafta olacak, bikini dışında hiçbir yere yapamadım. Pek cikmiyorlar neyse ki.
Benim de vulva ve dış dudak birleşim yerindeki bölge kalıp gibi, dokulmuyorlar ya çok ilginç. Yani hafif seyreklesti ama o kadar. Sinirlerim bozuluyor artık
Ense kısmına uygulayan hiç duymadım canım... yapan arkadaşlar varsa yazarlarsa iyi olur merak ettim ben dehanımlar ense kısmına uygulayan var mı? Lumea ile ense kısmına işlem uyguladıktan sonra ertesi gün bu bölgede çok fazla sızı oluyor. Sadece bende mi oluyor merak ettim?
hanımlar ense kısmına uygulayan var mı? Lumea ile ense kısmına işlem uyguladıktan sonra ertesi gün bu bölgede çok fazla sızı oluyor. Sadece bende mi oluyor merak ettim?
Yalnız orası çok sakat bir bölge, yapmasanız bence daha iyi olabilir
Harika olur canımBenim makinemin yüz için ekstra aparatı var.. sadece biyik bölgesine bi seans uyguladım.. 2ci seans yarın... gelişme olursa yazarım canim
cnm sen deyince karıştırdım hakkaten de ürünün prospektüsünde bile yazmışlar sık uygulanmaması gereken bölgeri.Yalnız orası çok sakat bir bölge, yapmasanız bence daha iyi olabilir
Cihazın atış sayısı bitince cihaz çöp mü oluyor yoksa yerine alınabilen ampülü var mı?Yalnız orası çok sakat bir bölge, yapmasanız bence daha iyi olabilir
Emin olmamakla birlikte, degistirilebiliyordu diye hatırlıyorum. Ama atim sayısı 15 yılı karsiliyormus (bende muhtemelen 20'yi bulur) o vakitten sonra ampul degistirmektense eğer hala ihtiyaç varsa yeni bir tane almayı tercih eder cogu kadin diye düşünüyorum.Cihazın atış sayısı bitince cihaz çöp mü oluyor yoksa yerine alınabilen ampülü var mı?
Ben de bugün aldım sizin cihazın aynısı hepsiburadan aldım 2.069 liraya aldım indirim varmış siz daha uyguna almışsınız sanırım ama o fiyata Yok hiçbir yerde. Biz kardeşimle ortak kullanıcaz inşallah yeterli olur bize. Nette tam bilgi bulamadımEmin olmamakla birlikte, degistirilebiliyordu diye hatırlıyorum. Ama atim sayısı 15 yılı karsiliyormus (bende muhtemelen 20'yi bulur) o vakitten sonra ampul degistirmektense eğer hala ihtiyaç varsa yeni bir tane almayı tercih eder cogu kadin diye düşünüyorum.
Ben de almak istiyorum. Yüz bölgesi,koltuk altı alt bacak,üst bacak içleri,ve bikini bölgesi için istiyorum. Beyaz tenliyim ama tüylerim simsiyah ve kalın. Ağda ile aldığımda çıkarken batık ve yara oluyor. En rahat jilet ama o da kısa süreli cozum malesef.
Verdiğiniz bgiker çok açıklayıcı teseteşekkü öncelikle,size sorum yaz aylarında uygulama yapılabiliyor mu yoksa kişi mı beklemek lazim
Verdiğiniz bgiker çok açıklayıcı teseteşekkü öncelikle,size sorum yaz aylarında uygulama yapılabiliyor mu yoksa kişi mı beklemek lazim
Ben de almak istiyorum. Yüz bölgesi,koltuk altı alt bacak,üst bacak içleri,ve bikini bölgesi için istiyorum. Beyaz tenliyim ama tüylerim simsiyah ve kalın. Ağda ile aldığımda çıkarken batık ve yara oluyor. En rahat jilet ama o da kısa süreli cozum malesef.
Uygulama sonrası güneşten sakinilmasi gerektiğini okumuştum ama süre olarak hatırlamıyorum açıkçası o kısım pek ilgimi çekmediği için. 1 gün ya da 1 hafta olabilir; lazer kadar katı değildi diye hatırlıyorum. Bakmak lazım tabi
Evet, dün açtığım konuya sıfır yanıt, kendim bulup okuduğum eski yorumlarla ve başka sitelerden aldığım bilgilerle idare ettim ve az önce siparişimi verdim. Burada toplu bir şekilde sürecimi yazayım ki ileride benim gibi araştıranlar cevap beklemeye ihtiyaç duymadan en azından bu alet hakkında bilgilere ve süreç örneğine kolayca erişebilsin. :)
Neden Philips ve neden bu model?
-Açıkçası aklımda Braun vardı bu akşama kadar. BD5001 modelini alacaktım, hem fiyatı da daha uygundu. Philips alırsam da SC1999 diye düşünüyordum (aynı fiyat) ama sonra düşündüm, çıkış zamanları arasında neredeyse 20 yıllık bir fark var. (SC2007 ile ise 10 yıl ve fiyat farkı sadece 100 liraydı) Tamam, genel bakınca öyle aman aman farkı yok hiçbirinin hatta BD3001 bile alınabilir (800 lira şu an fiyatı, içime sinen en uygun fiyatlı model o olmuştu ilk) ama kabaca bakıldığında fark görülmese de çıkan en yeni ürün demek sağlık açısından daha çok test edildi ve ona göre geliştirildi demek benim için. Bu aklıma gelince zaten büyük tutarı gözden çıkarmışken 300-400 liranın hesabını yapmaktansa daha çok tecrübe birikimi sonrası geliştirilmiş modeli almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim. (Aklım BD5001'de kalmadı değil gerçi; tanıtım posterlerinde "Son kullanımın üstünden 12 ay geçtikten sonra bile kalıcı tüy azalması gözlenmiştir" tadında bir şeyler yazıyordu)
Bunun dışında ön bilgi olarak, sarışınım, aşırı beyaz tenliyim ama buna tezat genel olarak koyu tüylere sahibim. Benzer özellikteki kişiler için daha aydınlatıcı olur o yüzden tecrübelerim. Özellikle bikini&üst bacak (arka kısmı) bölgesi hakkındaki deneyimlerimi yazacağım çünkü alt bacak ve koltuk altı için lazere gitmişliğim var; çok çok azlar şu an. Ürün geldikten itibaren adım adım sürecimi paylaşma planım var, umarım yardımcı olabilirim birilerine.
Son durum nedir?
Ben de almayı düşünüyorum da aynı modeli. Farklı başlıklar avantaj mı sizce? Ekstra kolaylık sağlıyor mu?
Bir aydır yapmıyorum, tüyler cıktı ama çok daha az ve ince. Muhtemelen tekrar yapınca dokulecekler hemen.Son durum nedir?
Ben de almayı düşünüyorum da aynı modeli. Farklı başlıklar avantaj mı sizce? Ekstra kolaylık sağlıyor mu?
Ben açıkçası genelde kendi normal başlığını kullanıyorum yüzeyi geniş olduğu için. Ama cihaz pencere cilt yüzeyiyle tam olarak kaplanmadan atis yapmadığı için alt bacağın on yüzü, koltuk altı gibi görece daha dar ve kıvrımlı alanlarda kendi başlığı kaplanamayabiliyor, dolayısıyla atış yapmıyor. O acıdan belki küçük başlığın iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabi mesela ben yüzümde hiç kullanmadım, o yüzden o bölgeye özel başlığın gerekliliği gereksizliği konusunda bir şey diyemem
Bir aydır yapmıyorum, tüyler cıktı ama çok daha az ve ince. Muhtemelen tekrar yapınca dokulecekler hemen.
Ben açıkçası genelde kendi normal başlığını kullanıyorum yüzeyi geniş olduğu için. Ama cihaz pencere cilt yüzeyiyle tam olarak kaplanmadan atis yapmadığı için alt bacağın on yüzü, koltuk altı gibi görece daha dar ve kıvrımlı alanlarda kendi başlığı kaplanamayabiliyor, dolayısıyla atış yapmıyor. O acıdan belki küçük başlığın iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabi mesela ben yüzümde hiç kullanmadım, o yüzden o bölgeye özel başlığın gerekliliği gereksizliği konusunda bir şey diyemem
Smartskin sensoru arti mi sizce ?
Advanced modeli aklima yatti gibi son iki gundur , 1000 lira kadar daha ucuza buldum cunku . Smartskin yok .
Kablolu modeli . Basligi duz olmasi sebebi ile daha rahat ederim diye dusundum
Bence o sensörün çok da önemi yok çocukların filan erişimi mümkün olmadigi surece. Onun dışında kablosuz kullanma seçeneği de olmazsa olmaz değil diye düşünüyorum, şimdiye kadar kablosuz sadece bir kere ve sınırlı bir bölgeye kullandım. Kabloya bağlı değilken atım sayısı epey yavaşlıyor, biraz sinir bozucu bence =) Karar verdiğiniz urun bunlar dışında içinize sindiyse bence de 1000 lira fazla vermeye gerek yokSmartskin sensoru arti mi sizce ?
Advanced modeli aklima yatti gibi son iki gundur , 1000 lira kadar daha ucuza buldum cunku . Smartskin yok .
Kablolu modeli . Basligi duz olmasi sebebi ile daha rahat ederim diye dusundum
Bence o sensörün çok da önemi yok çocukların filan erişimi mümkün olmadigi surece. Onun dışında kablosuz kullanma seçeneği de olmazsa olmaz değil diye düşünüyorum, şimdiye kadar kablosuz sadece bir kere ve sınırlı bir bölgeye kullandım. Kabloya bağlı değilken atım sayısı epey yavaşlıyor, biraz sinir bozucu bence =) Karar verdiğiniz urun bunlar dışında içinize sindiyse bence de 1000 lira fazla vermeye gerek yok
Advanced sc1997 2016 yilinda cikmis 1 yil fark var arada . Onun disinda saticilara da sordugum kadari ile baslik, smartskin ve sarjsiz calisma ozelligi var . 1200 liraya buldum indirimden 2 gune bitiyor indirimi . Acele etmem gerek . Sizin gibi fiyata bulsam ben de bri alirdim ama son zamanlardaki vergiler yuzunden sanirim fiyati fahis bir sekilde artmis . Elinizdeki makine en dusuk 2100 e bulunuyor . Onlar da pek guvenli siteler degiller.
Advanced alicam sanirim , bri alsam belki daha iyi olur bilemiyorum ama 1000 lira cok fazla olur , ben de denegimlerimi yazarim :))
Advanced sc1997 2016 yilinda cikmis 1 yil fark var arada . Onun disinda saticilara da sordugum kadari ile baslik, smartskin ve sarjsiz calisma ozelligi var . 1200 liraya buldum indirimden 2 gune bitiyor indirimi . Acele etmem gerek . Sizin gibi fiyata bulsam ben de bri alirdim ama son zamanlardaki vergiler yuzunden sanirim fiyati fahis bir sekilde artmis . Elinizdeki makine en dusuk 2100 e bulunuyor . Onlar da pek guvenli siteler degiller.
Advanced alicam sanirim , bri alsam belki daha iyi olur bilemiyorum ama 1000 lira cok fazla olur , ben de denegimlerimi yazarim :))
Desenize ben yıl konusunda çok yanlış bilgilendirilmişim Alın gitsin bence de, tecrübeleri bekliyorum =)