• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL BRI953 Tecrübe Günlüğü

Kızlar cihazı aldım ama bende pek işe yaramadı gibi, bir de sürekli jilet yaptığım için rahat edemedim sanırım. Eğer izmirde olup da almak isteyen varsa uygun fiyattan verebilirim. Bari birinin işine yarasın :kahve:

Merhaba canım, son durum nedir?

Bende Philips Lumea aldım. Iki hafta önce ilk atışımı yapmıştım ama hic bir fark veya etki görmedim. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım biraz. Bugün ikinci seansı yaptım. Bakalım belki bu sefer fark görürüm.

Deneyimlerini okumak isterim :)

Benim de 2. Seansım ilk seans ta fark etti yer yer dökülmeler oldu. Ben genital bölge de kullanıyorum. 2. Seansı Yen’i yaptım bakalım nasıl sonuç alacak. Dökülme var ama dökülen yerler gene uzamaya başlıyor geç de olsa. Ben 2 hafta da bir yapıyorum

Bende Philips Lumea aldım. Iki hafta önce ilk atışımı yapmıştım ama hic bir fark veya etki görmedim. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım biraz. Bugün ikinci seansı yaptım. Bakalım belki bu sefer fark görürüm.

İse yaramaz 60 gün içinde iade edebilirsiniz , iade tarihinizden 1 ay sonra da paranızı alıyorsunuz.

Denemeye zarar çıkmaz her türlü :)

Ilk seansta bariz fark beklemek biraz ütopik zaten, şu an ne durumdasın? =)
Surecimi çok detaylı şekilde yazdım ben buraya sürekli, göz atmanı tercih ederim kendimi tekrarlamaktansa açıkçası

Ilk seansta bariz fark beklemek biraz ütopik zaten, şu an ne durumdasın? =)
Surecimi çok detaylı şekilde yazdım ben buraya sürekli, göz atmanı tercih ederim kendimi tekrarlamaktansa açıkçası
Hepsini okudum canım, ilk seansta yavasladığını yazmıştın.
Pazar günü ikinci seansı yaptım. Bu sefer bende yavaş uzadığını fark ettim. 3 gün oldu, çok az çıktılar simdilik. Insallah bende faydasını görürüm.

Ama ben kendini tekrarlamanı yazmadım ki :) Son durum nedir diye merak ettim

Hepsini okudum canım, ilk seansta yavasladığını yazmıştın.
Pazar günü ikinci seansı yaptım. Bu sefer bende yavaş uzadığını fark ettim. 3 gün oldu, çok az çıktılar simdilik. Insallah bende faydasını görürüm.

Ama ben kendini tekrarlamanı yazmadım ki :) Son durum nedir diye merak ettim

Deneyimlerini okumak isterim cümlesini yanlış degerlendirdim o zaman =) Gerçi son durumu da yazmıştım, 1 aydır yapmıyordum, çıktılar ama epey seyrek ve ince vs. Pazar günü tekrar yaptım bir ayın ardından, dökülme miktarını bu pazar geçince göreceğim. Insallah etkisi artar sende de =)

Kızlar bende Philips almayı düşünüyorum şu üç başlıklı olanından bu arada yeni üyeyim son durumlarınız da neler oldu? tavsiye
Ediyormusunuz? Teşekkürler

Son durumunuz nedir acaba ? Bilği verirmisiniz

Son durumunuz nedir acaba ? Bilği verirmisiniz
Ben simdilik Bacaklarıma ve koltuk altıma 3 defa kullandım. Genel olarak memnunum.
Bacaklarımda gözle görülür azalma var. Koltuk altımda fazla bir etkisini simdilik göremedim ama sabırla devam edeceğim :)

Güncelleme: Bacak ve genital için 3., venüs tepesi için 2. uygulamamin üzerinden bugün 1 hafta geçti. Uygulama öncesi kese (şart değil, ben ölü derinin dökülüp altta kalan tüylerin meydana çıkması için yapıyorum jilet öncesi) ve jiletten sonra dokulmelerin oluşturduğu kelliklerin jilet öncesi gördüğüm miktara göre daha fazla olduğunu gördüm ve hoşuma gitti. Seans sorunsuzdu diyebilirim; gerçekten acı duyduğum tek yer yine venüs tepesiydi ama katlanilmayacak gibi değil, sadece rahatsız edecek cinsten. Cihazin ayariyla da anlasamiyoruz o noktada. Kendisi 5'te israr ediyor, ben venus tepesi icin 4'u ancak tolere edebiliyorum. Tüyler yine uzadi bir miktar, geçen seferki deneyimime göre kopup dökülmeler bugün yarın başlar sanıyorum, sabırsızlanıyorum açıkçası. :) Hala kapkara çıkanlar var tabi ama asıl onlar o kadar rahat dökülüyor ki.. Geçen sefer öyle olmuştu en azindan.

Bölge bölge yorum yapmam gerekirse (benim için sorun olan bölgeleri yazacagim sadece)

Üst bacağın on yüzünde göze carpan kıl kalmadı. Uygulamaya başlamadan önce de çok sorunlu değildi, tüyler genelde ince, çok çok seyrek siyah olanlar vardi. O siyahlar ortadan kalktı. Dokununca ipek gibi değil ama tabi, ince tüyler yerinde.

Üst bacağın arka bölümünde yine griye yakın ince tüyler çoğunlukta olsa da kalın siyah kıllar çok daha yaygın ve rahatsız ediciydi. Şu an azaldılar galiba ama emin de olamıyorum, çok incelemedim açıkçası. Ama o daha zayıf olanlar epey kaybolmuş olsa gerek ki gözüme daha bir düzgün geliyor o bölgeler de.

Genital dudaklarda da kalın tüylerin çıkışı devam, ama daha seyrek. Ben burada dokununca elimde kalan tüyleri geçen sefer de yasamamistim ama ozellikle daha dış kisimlarinda kellesmeler olduğunun farkındayım; 1 haftadır hicbir şey yapmamış olmama rağmen rahatsız değilim bölgeden -jiletten iki üç gün sonra beni epey cildirtmaya başlar normalde :KK70: Hatta o bölgeleri jiletlersem ertesi gün direkt kasintilar, acilar, özellikle çamaşırın çizgisi altında kalan kısımlarda uzamaya çalışan kıllarda abseler olurdu. Bu dertler büyük ölçüde ortadan kalktı.

Venüs tepesinde ne olup bittiğini önümüzdeki günlerde göreceğiz, çok güçlü çıkıyor çünkü onlar ve ancak dökülünce belli oluyor etki. (Güçlü çıktıkları ölçüde kolay dokuluyorlar bu arada; o deneyimi o kadar yoğun bir şekilde başka hiçbir yerde yaşamadım) Ilk seans sonrası dökülüp kellik oluşturan alanlar da o durumu %90-95 oranında koruyor su an.

Beni çok mutlu edip rahatlatan bir detay: Ekte işaretlediğim alanlarda hicbir şey kalmadı. Bildiğiniz çıkmıyor su an, çıkanların sayısı 10-20'yi geçmez sanıyorum. Oradaki tüyler kalın ya da koyu degildi, üst bacağın on yüzünde tarifledigim gibi griye yakın zayıf tüylerdi ama bölgeyi kapliyorlardi, ten rengi de cok acik olunca goze cok batiyorlardi ve açıkçası epey kompleks yaptırıyorlardı. Aranızda oralarda da tüyleri çıkan başka birileri var mi? Bu kadar detaylı anlatıyorum işinize yaraması için, en azindan siz de aynı soruna sahipseniz lütfen belirtmeyi cok gormeyin de kendimi yalnız hissetmekten kurtulayım :)
Merhaba bende ev tipi lazer epilasyon aleti almak istiyorum kararsızım braun ya da phılıps lumea arasında phılıps bana çok pahalı geliyo fakat ben genital bölge almak istiyorum daha çok ama bikini bölgesi için uygundur yazıyo sitelerinde siz kullanmışsınız herhalde Bi sorun teşkil ettimi

Back
X