- Konu Sahibi DevrimGzde
-
brn bir ay kullandım bana kilo yapmadı halbuki yapmasını çok isterdim
Yani kendimizi tutarsak almayız:)
Diyetisyenime sormuştum.İçinde B vitaminleri olan bütün multi vitamin hapları iştah arttırır demişti.Yani kendimizi tutarsak almayız:)
önclikle geçmiş olsun...benimkinin üzerinde vitality yazmıyor( pharmaton capsules with Ginseng 115_to combat fatique and restore physical efficiency yazıyor) yani.....ginseng 115'li kapsüller_ yorgunlukla mücadele ve fiziksel verimliliği yeniden sağlamak için_ diye çevrilebilir....ben memnunum,size de tavsiye ederim...yanlız sabahları hafif bir kahvaltı sonrasında kullanın..aç akrnına mide bulantısı yapıyor.... full etkisini görmeye başlamak için de en az 15-20 gün kullanmak gerekiyor....arkadaşlar bu pharmatonun galiba bi kaç çeşidi var kullanan arkadaşlar hangisini kullandı benimde çok şiddetli halsizlik uyku yorgunluk halim var pharmaton vitality yazandanmı kullandınız aile hekimime şikayetlerimi söyledim herhangi bir multivitamin alabilirsin dedi eczaneye sor uygununu verir kullanmanızda hiç bir sakınca yok dedi kullanan arkadaşlarım lütfen hangi çeşidini kullandığınızı yazarmısınız acil kendimi toplamam lazım malum çocuklarım var ama halim yok
önclikle geçmiş olsun...benimkinin üzerinde vitality yazmıyor( pharmaton capsules with Ginseng 115_to combat fatique and restore physical efficiency yazıyor) yani.....ginseng 115'li kapsüller_ yorgunlukla mücadele ve fiziksel verimliliği yeniden sağlamak için_ diye çevrilebilir....ben memnunum,size de tavsiye ederim...yanlız sabahları hafif bir kahvaltı sonrasında kullanın..aç akrnına mide bulantısı yapıyor.... full etkisini görmeye başlamak için de en az 15-20 gün kullanmak gerekiyor....
çok teşekkür ederim arkadaşım pharmaton yada centrum arasında kaldım hangisini alsam bilemedim kendimi dinç canlı hissetmek istiyorum sizce hangisini almalıyım ne olur tavsiyelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?