Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet genelde öyle diyolar ama biz daha sonuca ulaşamadık malesef.. Bakalım belki de zamanı daha gelmemiş diyorum. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallahBende deneyeyim erkekte olunca sıkıntı değilde bayanda çok büyük problem ya
Bana da tutmayınca doktor embriyodan demişti. İnşallah bundan sonra güzel olur Siz nerede hangi doktorda tedavi gördünüz?Arkadaşlar merhaba bende de dengeli translokasyon var son transferimde 3 ay önce hiteteskobi oldum. Lenfosit alışı oldum 3 ay her ay bir tane.yumurta genetiği yaptırdım sağlıklı geldi.serum fitil ilaç destekleyicisi ama 5. De olumsuz oldu doktorum herşey yaptım dedi ama tutmadı için amh da düşük bu durumda olan var mı kaliteli emriyokar tutmuyor doktor emryodan dedi
Meraba benimde tekrarlayan dusuklerim var kese ve bebek oluyo ama dusuk oluyo kalp atisi hic olmadi. Siz hamilesiniz sanirim. Allah sag salim kucaginiza almayi da nasipe etsin. Ne kadar mal oldu? Neede yaptirdiniz acaba?Canım bende yaptırıcam benim sebepsiz düşüklerim sen ne durumdasın şuan inşallah güzel ilerler
Canim normal oldu sukur 3.tup bebege baslicakken kendiliginden oldu ben bos gebelikten sonra korunmadan hamile.kaldim ama bi hoca yazi yazdi sende bi hocaya gorun istersen iyi bi hoca olsun amaMeraba benimde tekrarlayan dusuklerim var kese ve bebek oluyo ama dusuk oluyo kalp atisi hic olmadi. Siz hamilesiniz sanirim. Allah sag salim kucaginiza almayi da nasipe etsin. Ne kadar mal oldu? Neede yaptirdiniz acaba?
Ben hocaya gittim subyan yokmus bendeCanim normal oldu sukur 3.tup bebege baslicakken kendiliginden oldu ben bos gebelikten sonra korunmadan hamile.kaldim ama bi hoca yazi yazdi sende bi hocaya gorun istersen iyi bi hoca olsun ama
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah rabbim en tez vakitte tum isteyenlere hayieli evlat versin hep dua ediyorumBen hocaya gittim subyan yokmus bende
Mrb sizin yazınızı yeni okudum ben sizinle aynı durumdayım esimin 13. Ve 14. Kromozunda sknti var 4 kaybim var ve bize tup bebekle pgt yonteni onerdiler o kadar kayıptan sonra çok sarsildim cabuk kalabiliyorum ama bebeğim canlanmiyo veya kalbi duruyor son iki gebeligim bu şekilde oldu pgt ilE sansimizin daha yüksek olduğunu söylediler ama bu konuda bilgi araştırmaya çalışiyorm tüp bebekle ilgili hiç bisey bilmiyorm cunki nasıl bi asama aceba yardımcı olabilirmisiniz ve pgt ile ikiz gebelik mümkün mukromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Yaş 39 pgt yöntemi ile 2 embriyo oluştu ama 1 ri sağlıklı geldi embriyo 5 güne ulaştı ve genetik test yapıldı sağlıklı embriyo sonucu transfer oldum 27.07.2020 de su an hamileyim ve merak içindeyim benim gibi olup evlat sahibi olan varmı korku ve heyecan iç içe teskkurler
Merhabalar biz de aynı durumdayiz.Genetik rahatsızlık var ve ben tasiyiciyim.Tup bebek öncesi genetik test set up yaptırdık.1 ay önce tamamlandı set up sonucumuz.Gen haritası çizildi.Temmuzda da tüp bebeğe baslayacagiz yumurta rezervim çok az kaç tane toplanacak kaç tanesi genetikten sağlıklı gelecek çok korkuyorum.Merhaba,
Bizde de genetik rahatsızlık var bu nedenle pgt yapmamız gerektiği söylendi. Öncesinde bizim için gen haritası istendi. Gen haritası ya da gen taraması yaptıran var mı? Ücreti nedir
Merhabalar biz de aynı durumdayiz.Genetik rahatsızlık var ve ben tasiyiciyim.Tup bebek öncesi genetik test set up yaptırdık.1 ay önce tamamlandı set up sonucumuz.Gen haritası çizildi.Temmuzda da tüp bebeğe baslayacagiz yumurta rezervim çok az kaç tane toplanacak kaç tanesi genetikten sağlıklı gelecek çok korkuyorum.
Merhaba,
Bizde de genetik rahatsızlık var bu nedenle pgt yapmamız gerektiği söylendi. Öncesinde bizim için gen haritası istendi. Gen haritası ya da gen taraması yaptıran var mı? Ücreti nedir
Canım merhaba, bizim durumumuzda olanlar için ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar iyi. Doktorun da buna göre tedavi uygular sana. İnşallah her şey çok güzel olur senin için.Merhabalar biz de aynı durumdayiz.Genetik rahatsızlık var ve ben tasiyiciyim.Tup bebek öncesi genetik test set up yaptırdık.1 ay önce tamamlandı set up sonucumuz.Gen haritası çizildi.Temmuzda da tüp bebeğe baslayacagiz yumurta rezervim çok az kaç tane toplanacak kaç tanesi genetikten sağlıklı gelecek çok korkuyorum.
Evet 6 aylik bir kızım var darisi sizeMerhabalar .yaş dolayisiyla ben de cok kaygılıyım .su an transfer surecındeyım ve pgt yaptırdık cunku önceki hamılelıgım down sendromu dolayısıyla sonlandırıldı .siz de pgt ile hamıle kalmışsınız umarım her şey yolunda ve sağlıklı bir doğum yapabildiniz ?lutfen benımle de paylaşın sonucu
Harika bi gebelik yaşadım doktorlarım sayesindeBenım de 10 yumurta toplandı 4 ü döllendı suam 1 tane olgunlaşmış 1 tanesını de yarın bellı olacal ya 1 i girecek( ya da 2si) pgd ye sizin gebelıgınız nasıldı merak edıyorum