Pgt yontemi ile hamile kalanlar

H happiness67 N Nildmr merhaba kizlar esimde bende translokasyon tasiyiciligi var (alfa talasemi) birde karyotip yaptirdik ordada anomali saptandi esimde, bendede amh dusuklugu var 5 embryomuzdan bitane saglikli kaldi pgt ve ngs yaptirdik ngs farkli ucret oluyor embryo basina ucret alinan bir islem biraz pahali ama iyikide yaptirmisiz down sendrom veya baska sendromlar saptandi o yuzden durumunuz el veriyorsa yaptirmakta fayda var bebek tutmaya biliyor sonrasinda tabi herhangi baska engel yoksa.. yani demem o ki sakin pes etmeyin iyi arastirin iyi labaratuvar cok onemli bizim gibi hastalarda bu isin bukadar ciddi oldunu sonradan anladik Rabbime sukurler olsun sizlerde mucizeye inanip bu yolda dvm edin o dogru zamani vericektir en kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz inshaAllah yavrulariniza kavusmak dilegi ile 🤲🏻❤️

Arkadaşlar merhaba bende de dengeli translokasyon var son transferimde 3 ay önce hiteteskobi oldum. Lenfosit alışı oldum 3 ay her ay bir tane.yumurta genetiği yaptırdım sağlıklı geldi.serum fitil ilaç destekleyicisi ama 5. De olumsuz oldu doktorum herşey yaptım dedi ama tutmadı için amh da düşük bu durumda olan var mı kaliteli emriyokar tutmuyor doktor emryodan dedi
Bana da tutmayınca doktor embriyodan demişti. İnşallah bundan sonra güzel olur 🙏🥰Siz nerede hangi doktorda tedavi gördünüz?

Canım bende yaptırıcam benim sebepsiz düşüklerim sen ne durumdasın şuan inşallah güzel ilerler
Meraba benimde tekrarlayan dusuklerim var kese ve bebek oluyo ama dusuk oluyo kalp atisi hic olmadi. Siz hamilesiniz sanirim. Allah sag salim kucaginiza almayi da nasipe etsin. Ne kadar mal oldu? Neede yaptirdiniz acaba?

Meraba benimde tekrarlayan dusuklerim var kese ve bebek oluyo ama dusuk oluyo kalp atisi hic olmadi. Siz hamilesiniz sanirim. Allah sag salim kucaginiza almayi da nasipe etsin. Ne kadar mal oldu? Neede yaptirdiniz acaba?
Canim normal oldu sukur 3.tup bebege baslicakken kendiliginden oldu ben bos gebelikten sonra korunmadan hamile.kaldim ama bi hoca yazi yazdi sende bi hocaya gorun istersen iyi bi hoca olsun ama

Canim normal oldu sukur 3.tup bebege baslicakken kendiliginden oldu ben bos gebelikten sonra korunmadan hamile.kaldim ama bi hoca yazi yazdi sende bi hocaya gorun istersen iyi bi hoca olsun ama
Ben hocaya gittim subyan yokmus bende

Merhaba,
Bizde de genetik rahatsızlık var bu nedenle pgt yapmamız gerektiği söylendi. Öncesinde bizim için gen haritası istendi. Gen haritası ya da gen taraması yaptıran var mı? Ücreti nedir

kromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Yaş 39 pgt yöntemi ile 2 embriyo oluştu ama 1 ri sağlıklı geldi embriyo 5 güne ulaştı ve genetik test yapıldı sağlıklı embriyo sonucu transfer oldum 27.07.2020 de su an hamileyim ve merak içindeyim benim gibi olup evlat sahibi olan varmı korku ve heyecan iç içe teskkurler
Mrb sizin yazınızı yeni okudum ben sizinle aynı durumdayım esimin 13. Ve 14. Kromozunda sknti var 4 kaybim var ve bize tup bebekle pgt yonteni onerdiler o kadar kayıptan sonra çok sarsildim cabuk kalabiliyorum ama bebeğim canlanmiyo veya kalbi duruyor son iki gebeligim bu şekilde oldu pgt ilE sansimizin daha yüksek olduğunu söylediler ama bu konuda bilgi araştırmaya çalışiyorm tüp bebekle ilgili hiç bisey bilmiyorm cunki nasıl bi asama aceba yardımcı olabilirmisiniz ve pgt ile ikiz gebelik mümkün mu

Merhaba arkadaşlar lütfen bilgisi olan varsa yazsın benim iki kimyasal sonrasında bir tane sağlıklı oğlum oldu. Daha sonra bir bebeğim daha oldu down sendromouymuş 17 gün yaşadı Vefat etti sonrasında 9 haftalık kalp atımı duyulmaması nedeniyle kürtaj oldum. Sonra bir 14 haftalık kistik higroma nedeniyle kaybım var en son geçen hafta 18 haftalık bebeğimin kalbî durmasıyla kaybettim. Toplamda 6 kaybım bir tane sağlıklı evladım var çok şükür yaşım 25 genetiğe randevu aldım 17 Mayıs a sonucu merak ediyorum. Büyük ihtimalle genetik birşey kromozomla alakalı olabilir. Beni ne bekliyor ne olacak bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Yada benim yaşadığımi yaşayan

Merhaba,
Bizde de genetik rahatsızlık var bu nedenle pgt yapmamız gerektiği söylendi. Öncesinde bizim için gen haritası istendi. Gen haritası ya da gen taraması yaptıran var mı? Ücreti nedir
Merhabalar biz de aynı durumdayiz.Genetik rahatsızlık var ve ben tasiyiciyim.Tup bebek öncesi genetik test set up yaptırdık.1 ay önce tamamlandı set up sonucumuz.Gen haritası çizildi.Temmuzda da tüp bebeğe baslayacagiz yumurta rezervim çok az kaç tane toplanacak kaç tanesi genetikten sağlıklı gelecek çok korkuyorum.

Merhabalar biz de aynı durumdayiz.Genetik rahatsızlık var ve ben tasiyiciyim.Tup bebek öncesi genetik test set up yaptırdık.1 ay önce tamamlandı set up sonucumuz.Gen haritası çizildi.Temmuzda da tüp bebeğe baslayacagiz yumurta rezervim çok az kaç tane toplanacak kaç tanesi genetikten sağlıklı gelecek çok korkuyorum.
Merhaba,

Canım merhaba, bizim durumumuzda olanlar için ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar iyi. Doktorun da buna göre tedavi uygular sana. İnşallah her şey çok güzel olur senin için.

Merhabalar .yaş dolayisiyla ben de cok kaygılıyım .su an transfer surecındeyım ve pgt yaptırdık cunku önceki hamılelıgım down sendromu dolayısıyla sonlandırıldı .siz de pgt ile hamıle kalmışsınız umarım her şey yolunda ve sağlıklı bir doğum yapabildiniz ?lutfen benımle de paylaşın sonucu

Benım de 10 yumurta toplandı 4 ü döllendı suam 1 tane olgunlaşmış 1 tanesını de yarın bellı olacal ya 1 i girecek( ya da 2si) pgd ye sizin gebelıgınız nasıldı merak edıyorum

Merhabalar .yaş dolayisiyla ben de cok kaygılıyım .su an transfer surecındeyım ve pgt yaptırdık cunku önceki hamılelıgım down sendromu dolayısıyla sonlandırıldı .siz de pgt ile hamıle kalmışsınız umarım her şey yolunda ve sağlıklı bir doğum yapabildiniz ?lutfen benımle de paylaşın sonucu
Evet 6 aylik bir kızım var darisi size
Down sendromlu olduğunu amiyosentez lemi öğrendiniz

Benım de 10 yumurta toplandı 4 ü döllendı suam 1 tane olgunlaşmış 1 tanesını de yarın bellı olacal ya 1 i girecek( ya da 2si) pgd ye sizin gebelıgınız nasıldı merak edıyorum
Harika bi gebelik yaşadım doktorlarım sayesinde
6.ci gun embriyosu transfer edildi sonuc bir kızım var çok.sukur sağlıklı darisi size

Merhaba biz de durum sızınle aynı 1 kez denedık sağlıklı embrıyo bulunmadı. Daha önceden 2 gebelık yaşadım 5. Aydan sonra gelışımınde sorun cıktı bebeklerın ve sonlandırıldı:KK43: . Siz de durum nedır tekrar denedınız mı sağlıklı embriyo bulundu mu. 2. Ye deneyecegz bız de ama endışe ediyorum sağlıklı bulunmasını ümit edıyorum ama endişelerım de var. Tecrubelerınızı paylasırmısınjz

X