Pgt yontemi ile hamile kalanlar

Henüz gelmedi 2-3 haftayı bulur dediler. Genetiğe göndereli 1 hafta olmadı, bekliyoruz. İnşallah sağlıklı gelir
Şimdi dönüş yaptılar hastaneden maalesef 3 embriyonun 3' ü de sağlıksız geldi. Hatta anlamadığım bir şekilde 2 tanesinin 7. ve 8. kromozomları normal ancak 3 ve 4. kromozomları anormal geldi. Böyle birşey nasıl olabiliyor? olabiliyor mu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Peki tavsiye edeceğiniz Dr varmı?
Memorialde doktor pek fark etmiyor, ilac dozlari ortak kurul karariyla ayarlaniyor cunku. Benim takip doktorum Yucel Sahin'di ama bir iki kez Semra Kahraman da gordu. Pgtde onemli olan laboratuvar oluyor daha cok.
Once dogru ilac dozuyla kaliteli ve olabilecek en iyi sayida yumurta elde etmek, sonra onlari en iyi sekilde dollemek onemli 🙏 sonrasi biyopsiyi alan embriyologun iyi olmasi, embriyoyu dondurup cozdururken zayi etmemek onemli. Labtaki embriyologlar deneyimli, guvenebilirsiniz 🌝

kromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Yaş 39 pgt yöntemi ile 2 embriyo oluştu ama 1 ri sağlıklı geldi embriyo 5 güne ulaştı ve genetik test yapıldı sağlıklı embriyo sonucu transfer oldum 27.07.2020 de su an hamileyim ve merak içindeyim benim gibi olup evlat sahibi olan varmı korku ve heyecan iç içe teskkurler
Simdi çocuğuz 1 yaşındadır nasil sagligi yerinde mi cnm

Yaptırdım herşey temiz. En son pgt kaldı onuda inşallah diğer ay başlayıp yaptırıcaz yaşın kaç? Kaç yumurta toplandı kaçı sağlıklı geldi ve nerde yaptırdın cok soru oldu ama☺️
Merhaba benm de tekrarlayan gebelik kayıplarım var nasıl bir yol izlediniz. Eşinizin morfolojisi kaç

kromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Yaş 39 pgt yöntemi ile 2 embriyo oluştu ama 1 ri sağlıklı geldi embriyo 5 güne ulaştı ve genetik test yapıldı sağlıklı embriyo sonucu transfer oldum 27.07.2020 de su an hamileyim ve merak içindeyim benim gibi olup evlat sahibi olan varmı korku ve heyecan iç içe teskkurler
Merhaba yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alsınız mı

Merhaba bebeğiniz sağlıklı doğdumu acaba

Yaşınız kactı

X