- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım hamileliğiniz guzel gidiyordur. bende memorialda yaptırdırm pgt ile ilgili negatif sonuç çıktı dedilerÇok teşekkür ederim tup kalbimle güzel haberini paylaşırsan sevinirim
Maddi ve kesinlikle manevi embriyo pgt için 8 milyar odedik ama sonuç olarak deydi darısı sana umarim evlat sahibi oluruz biz ve bziim gibi olanlar mücadelemizin sonunda bizler güçlü annnelr olucaz yılın deil yılların anneleri olmayı hakediyoruz sevgiler
size pgt ile ilgili detaylı bilgi verildi mi?kromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Yaş 39 pgt yöntemi ile 2 embriyo oluştu ama 1 ri sağlıklı geldi embriyo 5 güne ulaştı ve genetik test yapıldı sağlıklı embriyo sonucu transfer oldum 27.07.2020 de su an hamileyim ve merak içindeyim benim gibi olup evlat sahibi olan varmı korku ve heyecan iç içe teskkurler
ben sonuç negatif dedikleri gunden beri çok üzgünüm perişan oldum. açıkçası dr görüşmeye gidemedim onlarda aramadı ama o kadar genetik tarama o kadar ödeme sadece verecekleri cevap negatif yada pozitif kelimesi içinmi? size detaylı bilgi verdiler mi acaba? biliyorum çok soru oldu amasize pgt ile ilgili detaylı bilgi verildi mi?
Merhaba. Pgt mi yaptırdınız yoksa ngs mi?kromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Yaş 39 pgt yöntemi ile 2 embriyo oluştu ama 1 ri sağlıklı geldi embriyo 5 güne ulaştı ve genetik test yapıldı sağlıklı embriyo sonucu transfer oldum 27.07.2020 de su an hamileyim ve merak içindeyim benim gibi olup evlat sahibi olan varmı korku ve heyecan iç içe teskkurler
Ben varim suan 5ci haftamdayim size az kaldi sanirim Allah yardimcimiz olsun bizde de tek gen translokasyon tasiyiciligi var tek embryo saglikli kalip transfer edildi hayirlisi olsun..kromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Canim pgt de embryonun kalitesine degil saglikli olmasina bakiyorlar bizimkilerde cok kaliteliydi 5 tane toplam sinra 1 tanesi hasta imis 4 unu tekrar ngs ye yolladik ordanda chromozombozuklugu saptandi tek kaldi onuda smdi transfer ettiler hamileyim suan umarim da kalirim.. memorial in genetigi iyi calisiyor..ben de memorial da yaptırdım. pgt için labratuvar dan arayıp negatif denildi. oysa 2 embrionun 1 i için A kalite diğeri içinde kaliteli demişlerdi. neden negatif dedi laboratuvara sorduğumda dr açıklama yapacağı söylendi şimdilik bir ses yok
çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin. umarım insallah ben de hamile kalırım bu mucadelenin tek sebebi sağlıklı evlat sahibi olmak. evet memorial şişli ve semra hanımın ekibi genetiği çok profesyonel çok başarılı buna inanmasam aylardır sabırla gitmezdim. guveniyorum inşallah bende sizin gibi önce allahın sonra semra hanım ve ekibinin sayesinde hamile kalırım. biz genetik kötü çıktı diye vazgeçmedik. mücadeleye devam.:) bu arada aylardır ugraşıyorum araştırıyorum ama bir çok konuda eksik kaldığımı gördüm yazınızda mesela ngs bilmiyorum.? bir de yalnışmı anladım genetikten sonra tekrar bir incelemi yapıldı? bu arada uzun oldu sorularım simdiden teşekkür ediyorumCanim pgt de embryonun kalitesine degil saglikli olmasina bakiyorlar bizimkilerde cok kaliteliydi 5 tane toplam sinra 1 tanesi hasta imis 4 unu tekrar ngs ye yolladik ordanda chromozombozuklugu saptandi tek kaldi onuda smdi transfer ettiler hamileyim suan umarim da kalirim.. memorial in genetigi iyi calisiyor..
Canim hic onemli dgl bende sonradan ogreniyorum yalan yanlis meraktan ve dr larin yeterince bilgilendirmedikleri yuzunden olabiliyo.. insh sende tez zamanda bebisine kavusursun icinde kocaman olur buyur Benim daha cok yeni haftaya keseyi gormeye gidicez insh.. bizim genetik pgt yapildi cocugumuza tasima durumumuz olmasin diye embryolar ayrisim yapildi ve bu bi 25 gun filan surdu.. sonrasinda da kromozomlarina bakildi yani ngs diyorlar sendromlu mu felan diye bakildi bu da 1 hafta surdu.. genelde pgt yaptiranlara bunuda oneriyor doktorlar.. ekstra masrafa giriyor ama embryo basina 295$ odedik €270ya felan geliyo dr Murad mi sizin genetikci? Ona sorulariniz varsa sorun bende elimden geldigince yanitlamaya calisirim canim Hakkinizda hayirlisi olsunçok sevindim. Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin. umarım insallah ben de hamile kalırım bu mucadelenin tek sebebi sağlıklı evlat sahibi olmak. evet memorial şişli ve semra hanımın ekibi genetiği çok profesyonel çok başarılı buna inanmasam aylardır sabırla gitmezdim. guveniyorum inşallah bende sizin gibi önce allahın sonra semra hanım ve ekibinin sayesinde hamile kalırım. biz genetik kötü çıktı diye vazgeçmedik. mücadeleye devam.:) bu arada aylardır ugraşıyorum araştırıyorum ama bir çok konuda eksik kaldığımı gördüm yazınızda mesela ngs bilmiyorum.? bir de yalnışmı anladım genetikten sonra tekrar bir incelemi yapıldı? bu arada uzun oldu sorularım simdiden teşekkür ediyorum
canım ne guzel bir dua allah razı olsun insallah duaların kabul olur da ben de hamile kalırım. hem hamilenin duası kabul olurmuş:) allah sanada hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasıp etsin inşallah:) biz de pgt ye 2 emriyo gönderdik emriyo başına 295 dolar toplam 590 dolar civarı ödedik, haklarını yiyemem bazen gunde 2 yada 3 kez arıyorlardı. hakan bey surekli bilgi veriyordu. son pgt olumsuz olunca murat bey aradı bilgiyi kendi hekiminiz verir daha sağlıklı olur dedi ama tatil gunlerine geldi birde benim dr gunseli hanım da ayrılmasına yakın tarihe geldi o ara bir kopukluk oldu. gerçi gunseli hanımdan çok memnundum ama ben genetikten hiç bir hekimle tanışmadım. raporu aldım elim kolum pek kalkmıyor olumsuz olunca insan ister istemez demoralize oluyor. sen genetik hekiminle yani murat beyle tanıştın mı?Canim hic onemli dgl bende sonradan ogreniyorum yalan yanlis meraktan ve dr larin yeterince bilgilendirmedikleri yuzunden olabiliyo.. insh sende tez zamanda bebisine kavusursun icinde kocaman olur buyur Benim daha cok yeni haftaya keseyi gormeye gidicez insh.. bizim genetik pgt yapildi cocugumuza tasima durumumuz olmasin diye embryolar ayrisim yapildi ve bu bi 25 gun filan surdu.. sonrasinda da kromozomlarina bakildi yani ngs diyorlar sendromlu mu felan diye bakildi bu da 1 hafta surdu.. genelde pgt yaptiranlara bunuda oneriyor doktorlar.. ekstra masrafa giriyor ama embryo basina 295$ odedik €270ya felan geliyo dr Murad mi sizin genetikci? Ona sorulariniz varsa sorun bende elimden geldigince yanitlamaya calisirim canim Hakkinizda hayirlisi olsun
Canim Allahin izniyle dualarim seninle Hepimiz bu yurudugumuz yolda anneligi hak ediyoruz.. Rabbim tum isteyenlere hayirli evlat nasib etsin. Evet gunseli dr un ayrildigini ogrendim benim dr da ayrilmis Fulya kopukluk oluyor sonra malesef.. bizim ilk gorusmeyi genetikten murat la yaptik tupbebekten fulyayla yaptik ikiside iyi ilgilendi ama opu yapilirken biraz ufak tefek sikintilar oldu rezervim azken ignelerin dozajini iyi ayarliyamadilar cok sukur 8 tane toplandi sonunda ama elde 1 edildi.. ama icim de bi sikinti var yinede kimyasal gebelik olucak gibi dusunuyorum.. kan pihtilasmama bakmadilar cunku daha yeni istedi tahlilimi dr beril kafam allak bullak hic bisekilde sevinemiyorum sali gununu iple cekiyorum.. 3 kaybim var bu kaygilar normaldir herhalde.. gunler gecmiyor darisi sana insh canimcanım ne guzel bir dua allah razı olsun insallah duaların kabul olur da ben de hamile kalırım. hem hamilenin duası kabul olurmuş:) allah sanada hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasıp etsin inşallah:) biz de pgt ye 2 emriyo gönderdik emriyo başına 295 dolar toplam 590 dolar civarı ödedik, haklarını yiyemem bazen gunde 2 yada 3 kez arıyorlardı. hakan bey surekli bilgi veriyordu. son pgt olumsuz olunca murat bey aradı bilgiyi kendi hekiminiz verir daha sağlıklı olur dedi ama tatil gunlerine geldi birde benim dr gunseli hanım da ayrılmasına yakın tarihe geldi o ara bir kopukluk oldu. gerçi gunseli hanımdan çok memnundum ama ben genetikten hiç bir hekimle tanışmadım. raporu aldım elim kolum pek kalkmıyor olumsuz olunca insan ister istemez demoralize oluyor. sen genetik hekiminle yani murat beyle tanıştın mı?
İyi günler inşallah sağlıklı çocuğunuz olur. Bizimde genetik hastalığımız var eşimle pgt sistemi ile çocuk yapmak istiyoruz. Ne kadar tutuyor acaba fiyat olarak bilgi verebilirmisiniz. Çok fazla paramız yok bizim 15 20 Bn civarıÇok teşekkür ederim tup kalbimle güzel haberini paylaşırsan sevinirim
Maddi ve kesinlikle manevi embriyo pgt için 8 milyar odedik ama sonuç olarak deydi darısı sana umarim evlat sahibi oluruz biz ve bziim gibi olanlar mücadelemizin sonunda bizler güçlü annnelr olucaz yılın deil yılların anneleri olmayı hakediyoruz sevgiler
Embryolarinizin tutmama sebebi genetik de olabilir kendinizde aramayin sadece sikinti embryo olmayabilir esinize belirli arastirmalar yapildimi karyotip yaptirdinizmi ikinizede? Benimde amh dusuk 8 den 6 si dollendi 5ini pgt ye yolladik 1 tane cikti cok dusuk bir oranda.. yani sebebi embryolar olabilir 3 dusugum var benimde translokasyon tasiyiciligim var tek gen bunlarin arastirilmasi gerek pgt oneririmArkadaşlar merhaba bende de dengeli translokasyon var son transferimde 3 ay önce hiteteskobi oldum. Lenfosit alışı oldum 3 ay her ay bir tane.yumurta genetiği yaptırdım sağlıklı geldi.serum fitil ilaç destekleyicisi ama 5. De olumsuz oldu doktorum herşey yaptım dedi ama tutmadı için amh da düşük bu durumda olan var mı kaliteli emriyokar tutmuyor doktor emryodan dedi
Eşimde sadece sperm sorunu bende de dengeli translokasyon ve amh düşüklüpü var ben 4 dünde blast emriyoyu genetiğe gönderdim dengeli translokasyondu benim gibi ama tutmadı 5 transferde 3.günden sonra genetik yapıldı emriyoya onlardan da 2 sağlıklı dediler onlarda bir sürü şey yapılmasına rağmen tutmadı pgt emriyo genetiği değilmi
Benim eşimde de translokasyon var. Doktor bize ngs önerdi. Biraz daha pahalı ve zahmetli. Biz de 2 kez denedik olmadı ama 3.kez dondurulmuşla deniycez hayırlısı bakalım canım. Sen de bunu araştır bence pgt değil ngs yapıyorlar embriyo ya. Bütün kromozomlar inceleniyor.Eşimde sadece sperm sorunu bende de dengeli translokasyon ve amh düşüklüpü var ben 4 dünde blast emriyoyu genetiğe gönderdim dengeli translokasyondu benim gibi ama tutmadı 5 transferde 3.günden sonra genetik yapıldı emriyoya onlardan da 2 sağlıklı dediler onlarda bir sürü şey yapılmasına rağmen tutmadı pgt emriyo genetiği değilmi?