Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akdeniz Anemisi taşıyıcılığı sebebiyle PGT yöneti ile 4 adet embriyo el de edildi. Bu 4 adet için 14 tane yumurta kullanıldı. Akdeniz anemisinde %25 kötü sonuç var. + Embriyolar 5 güne kadar yaşatılıyor. bu da sağlıklı olanların kalmasına sebep oluyor. Benim 8 yumurtam döllenmiş anvak 4 adeti akdeniz anemisi değil... 2 tanesi önceki denememde konuldu ancak sonucu olumlu alamadık. şimdi diğeri konuldu bekliyorum....

Ben yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1500 euro ödedim yukarıdaki yumurtalar için. Ankara ya gitti örnekler ben izmirde yaptırıyorum.

inşaallah bu defa tutar canım.Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşaallah.

MERHABA ARKADASLAR sayfayi elimden geldigi kadar bastan sona kadar okumaya calistim gercekten cok badireler atlatmissiniz
bende cok seyler yasadim bebek istemeye basladigimiz sene hamile kadim ve 6 haftalik dusuk yaptim vedoktorum 6 ay beklememi soyledi
6 ayin sonunda tahliller yapildi ve benim kizamik asisi vurlmam sonrada bi 6 ay daha korunmamiz gerektigini soyledi derken bu 6 ayida geride biraktik
1 sene gecti ben hamile kalamadigim icin doktora basvurduk ve tahlil sonuclari esimde sperm azligi ve yavasligi tespit edildi
daha sonrada 2.ve 10. translokasyon oldugu ortaya cikti pgd yapilmasi onerildi hastaneden randevuyu aldik randevuya gitmeden birgun once icimde bir his uyandi ve test yapma geregi duydum derken o cift cizgiyi gordum ama kimseye diyemedim cunki ya dogru deyilse hastane islemleri ertelenecekti he bu arada ben yurt disinda tasiyorum burada randevu isleri cok cok zor ve 3 gun sonra esime soyledim ben hamileyim diye cok sevindik islemleri durdurduk
derken 9 haftalik ti hastaneye gittik ve bebisimiz gorduk hersey cok normaldi ama doktorum 2 hafta sonra tekrar gelin olcumlerine bakalim dedi
gittigimizde bebegimin kalbinin durdugunu gorduk ve o gun ikinci kez yikildim ama cok kisa surede kendimi toparladim ve pgd yapmaya tekrardan karar verdik
ALLAH izin verirse ocak ayinda baslayacagiz sizlerden ricam ne olur banada dua edin ben burada cok yanlizim ailem turkiyede ve onlarada herseyi anlatmak istemiyorum ablam cok uzuluyor benim icin birde bu yasdiklarimi kendi uzuntulerimi anlatsam yikilir sizinle derlesmek istedim

COK OLDUM GALIBA BENI AFFEDIN

canim ben kardelen belki hatirlarsin
bende hollandadayim benim tedavimde ocak yada subatta olcak insallah
benimde esimde 13 14 translokasyon var
allah yardimcimiz olsun

hiç de çok olmadın öyle düşünme llütfen...Allah yar ve yardımcın olsun.en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sanada nasip etsin çocuk sahibi olmayı.yurt dışında bazı ülkelerde pgt yapılmıyormuş.senin bulunduğun yerde yapılıyormu.?

evet hatirladim baya erken basliyosun biz cok bekledik ya allah yardimciniz olsun insallah en kisa surede kavusuruz bebeklerimize

hollanda da 2007 den bu yana yapiliyormus sanliyiz cok sukur ama gittigimiz hastane cok gelismis tam tesekkulu arastirma hastanesi hersey orada isliyor yol cok uzak ama olsun deger yeterki bebegime sag salim kavusayim insallah

tedavine çok da kalmamış bence ocak ayı dediğin nedir ki 1 ay var.
bazı özel sua ve sureler var vaktin varken oku derim ben.
ben 4 defa tüp bebek denedim.sonuncuda kavuştum kızlarıma rabbime şükürler olsun.
son tedavimde çok dua ettim.olduysa o duaların surelerin peygamberimizin hürmetine oldu diye düşünüyorum snada bu duaları sureleri okumanı tavsiye ederim.
hatta yazayım sana hangile olduğunu.
40 gün yasin
40 gün yatsı namazından sonra meryem suresi
4444 tefriciye
3 cuma arka arkaya,sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfasını 21 defa oku.
inşallah Allah seninde dualarını kabul eder ve bebeğine yada bebeklerine hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun en kısa zamanda...sağlıcakla kal...

elimden geldigi kadar dualari okuyorum ama bulari aynen yapmaya calisacagim
cok tesekkur ederim ilgilendigin icin

birde bana sor bir ay kaldi ama tam 6 aydir bekliyorum bu zamani burasi cok yogun oldugu icin
6 ay onceden belliydi tarihim onun icin cok zor gecti gunler, bu arada benim esim cok kilolu ve simdi
tedavi goruyor cok sukur cok guzel zayifliyor arti 1 aralikta ameliyat olacak doktorlar bisey olmaz dediler
tup bebek icin o zamana iylesirsin dediler insallah atlatiriz da bi aksilik cikmaz

slm kızlar nasılsınız bakalım. bu gün yumurtalarım toplandı 17 tane. döllenmeyle ilgili bilgileri p.tesi alabilicem. salı günü pgt yapılacak o güne kadar aksilik çıkmazsa. kızlar çok korkuyorum sağlıklı bulunamayacak diye dua edin.

canım hadi hayırlısı bakalım.....maaşallah yumurta sayın iyi inşallah bu kadar da sağlıklı yumurta bulunur......bu kez olacak inan bana.....çünkü burdaki herkes sırayla hamile kalıyor şimdi sıra sende......rabbim dualarını kabul etsin........sakın umutsuz olma bol bol dualar oku allaha sığın onun gücü herşeye yeter

güneşim rabbim hakkında hayırlısını versin.inşaallah hakkında hayırlı olan bu tedavinde hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşman olur.gelişmelerden haberdear et canım bazen yazamasamda takibimdesiniz.allaha emanet olun sevgiler...

merhabalar, benim de dün toplandı yumurtaarım. 6 tane... merakla haber bekliyorum... kaç tanesi döllenecek, kaç tane pcd ye gidecek bakalım..

güneş29 senin de güzel haberlerini bekliyoruz.

merhabalar, benim de dün toplandı yumurtaarım. 6 tane... merakla haber bekliyorum... kaç tanesi döllenecek, kaç tane pcd ye gidecek bakalım..

güneş29 senin de güzel haberlerini bekliyoruz.

hadi bakalım senin içinde hayırlı olur inşallah tedavin.......rabbim bu yolda emek harcayan herkese yardım etsin inşallah......çok zor bu süreçler ama sonu güzel olunca herşey unutuluyor.......sizde herşey normalmiş gibi davranmaya çalışın çok zor ama yapın.....stres tüm vücudunuzu etkiliyor çünkü.....özelliklede transfer sonrası.........gelişmelerden haberdar ederseniz eğer bizde merakta kalmamış oluruz

valla sabahtan beri 2 kere aradım merkezi ama embriyolog hep işlemde hep işlemde... gün içinde bana dönecek inş.

çatlıyorum meraktan bizim sıpalar ne alemde acaba???

mrb kızlar teşekkürler hepinize 17 yumurtadan 8i döllenmiş 6 embriyo kalmış. 4ü iyiymiş 2si kötüymüş. benim yumurtalardada bazı sorunlar varmış o yüzden az döllenmiş. yarın pgtye girecekler pgt ne kadar zamanda sonuçlanır ki. biliyorum Allah istedikten sonra 1 tane bile yeter ama ben niye bu kadar umutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi ağlayıp duruyorum.
Allahım yardım et.

kızlar transfer normal adet tarihinden kaç gün önce yapılıyor. bunun çok önemi varmı ki. normal adet tarihime 5-6 gün kaldı. adet tarihimin yakın olması tarnsferim olursa eğer nasıl etkiler tutunma hemen oluyormu? taransferim olurda iki gün sonra adet olursam ya? umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…