MERHABA ARKADASLAR sayfayi elimden geldigi kadar bastan sona kadar okumaya calistim gercekten cok badireler atlatmissiniz
bende cok seyler yasadim bebek istemeye basladigimiz sene hamile kadim ve 6 haftalik dusuk yaptim vedoktorum 6 ay beklememi soyledi
6 ayin sonunda tahliller yapildi ve benim kizamik asisi vurlmam sonrada bi 6 ay daha korunmamiz gerektigini soyledi derken bu 6 ayida geride biraktik
1 sene gecti ben hamile kalamadigim icin doktora basvurduk ve tahlil sonuclari esimde sperm azligi ve yavasligi tespit edildi
daha sonrada 2.ve 10. translokasyon oldugu ortaya cikti pgd yapilmasi onerildi hastaneden randevuyu aldik randevuya gitmeden birgun once icimde bir his uyandi ve test yapma geregi duydum derken o cift cizgiyi gordum ama kimseye diyemedim cunki ya dogru deyilse hastane islemleri ertelenecekti he bu arada ben yurt disinda tasiyorum burada randevu isleri cok cok zor ve 3 gun sonra esime soyledim ben hamileyim diye cok sevindik islemleri durdurduk
derken 9 haftalik ti hastaneye gittik ve bebisimiz gorduk hersey cok normaldi ama doktorum 2 hafta sonra tekrar gelin olcumlerine bakalim dedi
gittigimizde bebegimin kalbinin durdugunu gorduk ve o gun ikinci kez yikildim ama cok kisa surede kendimi toparladim ve pgd yapmaya tekrardan karar verdik
ALLAH izin verirse ocak ayinda baslayacagiz sizlerden ricam ne olur banada dua edin ben burada cok yanlizim ailem turkiyede ve onlarada herseyi anlatmak istemiyorum ablam cok uzuluyor benim icin birde bu yasdiklarimi kendi uzuntulerimi anlatsam yikilir sizinle derlesmek istedim
COK OLDUM GALIBA BENI AFFEDIN